Mobbing |
Mobbing psychoteror
od slova to mob: srocovat se, dotírat, hromadně napadat - jedná se o systematické intrikování, šikanování na pracovišti, řízené kolegy
s cílem někoho poškodit, znemožnit a způsobit škodu - až 20% sebevražd se udává v souvislosti s mobbingem
- 5-8% populace bývá obětí mobbingu
- útok se může týkat možnosti vyjádřit svůj názor, sociálních vztahů, pověsti, úcty, vážnosti,
kvality osobního nebo pracovního života či zdraví - napřed lze vysledovat první útoky, schválnosti (které startuje mobber),
po té se aktivita mobbera systemizuje, dochází ke konkrétnímu napadání a poškozování, až dojde k zavržení a vyloučení ze světa práce (výpověď)
-------------------------------- Mám nepříjemný dojem, že se poslední dobou pár lidí z výšeuvedených důvodů odhlásilo. Co myslíte - neměli bychom s tím (rada) něco udělat ? Nebo Vám současná situace vyhovuje ? KDO je mobber ? Ten, kdo vyjadřuje negativní názor na dílo, nebo ten, kdo se systematicky za kritiku mstí v houfu podobně postižených jedinců ? |
|
Názory |
15.11.2008 19:15
narvah
|
no neke!! diskuse je open fire!
|
15.11.2008 19:17
ríša
|
narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
další se procházej po áleji
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! |
15.11.2008 19:23
narvah
|
ríša napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! zdálo se mi dneska v noci o dívce a teď mám vztek na pyžamu vod diora objevil se flek
rychle jsem se osprchoval oblík sem si nové zase se mi zdálo vo ní to je vole love!! |
15.11.2008 19:29
zlatíčko
|
narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. |
15.11.2008 19:29
dlouhátlustáčára
|
ríša napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! narvah napsal(a): ríša napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! zdálo se mi dneska v noci o dívce a teď mám vztek na pyžamu vod diora objevil se flek rychle jsem se osprchoval oblík sem si nové zase se mi zdálo vo ní to je vole love!! jsi v pořádku? Nestalo se ti nic? |
15.11.2008 19:33
narvah
|
zlatíčko napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. nojo.. sem na tom fakt blbě, hehe |
ríša
|
Hm tak to je snový mobbing
nepotřebuješ pak doping
jenom prášek prací
To je vzrůšo že se vrací! |
narvah
|
dlouhátlustáčára napsal(a): ríša napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! narvah napsal(a): ríša napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! citlivky skočili do kolejí
osiky břízy a vandalové
špačci a havrani vole love! zdálo se mi dneska v noci o dívce a teď mám vztek na pyžamu vod diora objevil se flek rychle jsem se osprchoval oblík sem si nové zase se mi zdálo vo ní to je vole love!! jsi v pořádku? Nestalo se ti nic? zatím se mi nic nestalo.. ale možná si brzo otavřu žíly.. |
15.11.2008 19:35
narvah
|
ríša napsal(a): Hm tak to je snový mobbing
nepotřebuješ pak doping
jenom prášek prací
To je vzrůšo že se vrací! potkávat se ve snu s ní to se mi fakt pěkně sní!! |
15.11.2008 19:36
ríša
|
Ona ona ona je
krásnější než břízka
po ní se mi stýská
i přesto že je zmije :) |
15.11.2008 19:40
narvah
|
pod kamenem číhá zmije zubů má hned pět dej si pozor dej si pozor na jazyku jed!! |
15.11.2008 19:41
ríša
|
zlatíčko napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. zlatíčko zlatíčko
ty máš zlatý srdíčko
dřívávějc i nyjčko
betonová příčko |
15.11.2008 19:43
ríša
|
Na jazyku jazylku
a v zátylku čtverylku
kukuku kukačka
přilepená žvýkačka |
15.11.2008 19:44
zlatíčko
|
ríša napsal(a): zlatíčko napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. zlatíčko zlatíčko
ty máš zlatý srdíčko
dřívávějc i nyjčko
betonová příčko Maniačíš nám synku a v týhle fázi si to už nejsi schopen uvědomit.
Takže vzkaz jen tvým kamarádům, co ti svym "kamarádskym" ubezpečovánim pomohli. Haničko, osičko třepetavá moudrá, kakaisko, zmrde staršnická a několik ještě dalších - máte ho na svědomí. |
15.11.2008 19:46
narvah
|
ríša napsal(a): zlatíčko napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. zlatíčko zlatíčko
ty máš zlatý srdíčko
dřívávějc i nyjčko
betonová příčko zlatíčko je milý hoch vím kde on má byt jednou nám všem ukáže je to orebit!!! |
15.11.2008 19:46
narvah
|
zlatíčko napsal(a): ríša napsal(a): zlatíčko napsal(a): narvah napsal(a): no neke!! diskuse je open fire! Horší se to, viď. A už si s tebou přestávaj povídat i místní pablbové, tož musíš sám. Ách jo. zlatíčko zlatíčko
ty máš zlatý srdíčko
dřívávějc i nyjčko
betonová příčko Maniačíš nám synku a v týhle fázi si to už nejsi schopen uvědomit.
Takže vzkaz jen tvým kamarádům, co ti svym "kamarádskym" ubezpečovánim pomohli. Haničko, osičko třepetavá moudrá, kakaisko, zmrde staršnická a několik ještě dalších - máte ho na svědomí. dobře jedeeeeeeš!!! |
15.11.2008 19:48
ríša
|
zlatíčko je strašilka
hoch jako z Nagana
vyčuhuje prdýlka
mu z čagana |
15.11.2008 19:59
zlatíčko
|
Maniačíš nám synku a v týhle fázi si to už nejsi schopen uvědomit. Takže vzkaz jen tvým kamarádům, co ti svym "kamarádskym" ubezpečovánim pomohli. Haničko, osičko třepetavá moudrá, kakaisko, zmrde staršnická a několik ještě dalších - máte ho na svědomí. |
15.11.2008 20:02
narvah
|
nojo.. máš pravdu.. už si to nejsu schopen uvědomit.. ještě, že tu jsi.. mé milé, rozšířené, vědomí!! |
15.11.2008 22:55
bříza
[Změna zámku]
|
Důvod... příliš šílenců na tak malém prostoru :) |