Názory |
28.09.2008 15:17
Repulsion_Bílý
|
Ne. Celou sbírku jsem daroval tchánovi. Měl jsem vinyly rád - už proto, že za totáče to nebylo jenom tak, nějakou pořádnou desku sehnat... velký formát dal taky vyniknout grafice obalu... že se k tomu musel člověk odpovídajícím způsobem chovat a rituál otření desky před hraním měl taky něco do sebe... ale prostě.... (ty Velvety mám na CD... ) |
28.09.2008 15:20
Alan Marceau
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Ne. Celou sbírku jsem daroval tchánovi. Měl jsem vinyly rád - už proto, že za totáče to nebylo jenom tak, nějakou pořádnou desku sehnat... velký formát dal taky vyniknout grafice obalu... že se k tomu musel člověk odpovídajícím způsobem chovat a rituál otření desky před hraním měl taky něco do sebe... ale prostě.... (ty Velvety mám na CD... ) nejvíc oceňuju grafickou stránku obalu... a hlavně jsem zjistil, že mám lepší bedny u gramofonu než u hifivěže... |
28.09.2008 16:22
stanislav
|
gramofon jsem někomu dal... takže ne... jen u rodičů na chalupě, ty maj ještě jakousi teslu... |
28.09.2008 16:54
hrobnick
|
Jo, to šumění deště je neodolatelný... |
28.09.2008 17:47
patafyzik
|
už nemam gramec... ale byl to fakt rituál... |
28.09.2008 21:07
dlouhátlustáčára
|
měla jsem LP plné skříně - bohužel gramec dosloužil a už je nebylo kde přehrávat - věnovala jsem je všechny kamarádovi, ale bylo to bezvadné
prima časy |
28.09.2008 21:38
Repulsion_Bílý
|
gramec ještě jeden doma mám - docela dobrý - technics. Ale chce to novou přenosku... kdyby někdo chtěl... |
28.09.2008 23:49
silent
|
táta se chtěl své sbírky LP před nedávnem zbavit, ale zatrhla jsem mu to...neopouštěj staré známé pro nové:) |
29.09.2008 16:33
Mbonita
|
mám gramec i spousty vinylovejch desek a je to vážně rituál je poslouchat..osobně si myslím,že fajnšmekr to dokáže ocenit....ta perfektní sterilita a dokonalost CD není ten požitek:-) |
29.09.2008 16:37
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): mám gramec i spousty vinylovejch desek a je to vážně rituál je poslouchat..osobně si myslím,že fajnšmekr to dokáže ocenit....ta perfektní sterilita a dokonalost CD není ten požitek:-) souhlasím a dodnes mě mrzí, že jsem nesehnala nový nosič - měla jsem fakt slušnou sbírku, ale dělá to radost jiným - občas zaskočím poslechnout - hlavně straší folky a country :-)) |
29.09.2008 16:41
Mbonita
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): mám gramec i spousty vinylovejch desek a je to vážně rituál je poslouchat..osobně si myslím,že fajnšmekr to dokáže ocenit....ta perfektní sterilita a dokonalost CD není ten požitek:-) souhlasím a dodnes mě mrzí, že jsem nesehnala nový nosič - měla jsem fakt slušnou sbírku, ale dělá to radost jiným - občas zaskočím poslechnout - hlavně straší folky a country :-)) kort pech...já na ty starý nahrávky nedám dopustit...mám hlavně spoustu jazzovejch věcí...skvostů:-) |
29.09.2008 16:48
dlouhátlustáčára
|
Mbonita napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Mbonita napsal(a): mám gramec i spousty vinylovejch desek a je to vážně rituál je poslouchat..osobně si myslím,že fajnšmekr to dokáže ocenit....ta perfektní sterilita a dokonalost CD není ten požitek:-) souhlasím a dodnes mě mrzí, že jsem nesehnala nový nosič - měla jsem fakt slušnou sbírku, ale dělá to radost jiným - občas zaskočím poslechnout - hlavně straší folky a country :-)) kort pech...já na ty starý nahrávky nedám dopustit...mám hlavně spoustu jazzovejch věcí...skvostů:-) jsme na stejné vlně :-)) |
29.09.2008 17:17
patafyzik
|
dlouhátlustáčára napsal(a): hlavně straší folky a country :-)) mě taky někdy straší :)) |
29.09.2008 17:20
dlouhátlustáčára
|
patafyzik napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): hlavně straší folky a country :-)) mě taky někdy straší :)) to je mi zřejmé už delší dobu, ale straší občas i mě a je chvályhodné, že se k tomu přiznáváš :-)) |
29.09.2008 17:37
šánnatas
|
huž nemám na čem, ale zničil jsem za ty roky pěknejch pár přenosek |
02.10.2008 22:29
MarekMotor
|
patafyzik napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): hlavně straší folky a country :-)) mě taky někdy straší :)) patafyziku, víš, co je horší než špatná country?
---
Desky poslouchám, desky nakupuju, je to takový míň spotřební, pustit si vynil. To třeba vyhrabu Blue Effectu Svitanie a dokážu to obrátit i pětkrát... A jsou věci, který jinde než na vynilu nejsou (díkybohu). |
03.10.2008 09:20
stanislav
|
marku, seš znalec a labužník. to se nevidí denně... :o))) |