Názory |
03.09.2008 12:11
patafyzik
|
asi to k něčemu dobré je, kdyžto lidi používaj - já ale bývám viditelně, takže jejich důvody neznám |
03.09.2008 12:56
Rušivej element
|
Skrytí je skvělá funkce, vždy když vrhám rajčata odcházím raději do stínů, je to takovej deštník proti prvotním emocím:-) |
03.09.2008 14:37
marťánek paní Koutné
|
...ach, skrytost jest pouze iluzorní. Stačí si kliknout na autory a vše je v mnohém jasnější i když, samozřejmě, s jistou chybou :-)) |
03.09.2008 15:57
stanislav
|
marťánek paní Koutné napsal(a): ...ach, skrytost jest pouze iluzorní. Stačí si kliknout na autory a vše je v mnohém jasnější i když, samozřejmě, s jistou chybou :-)) to by se jeden uklikal... muhehehe |
03.09.2008 16:15
marťánek paní Koutné
|
stanislav napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): ...ach, skrytost jest pouze iluzorní. Stačí si kliknout na autory a vše je v mnohém jasnější i když, samozřejmě, s jistou chybou :-)) to by se jeden uklikal... muhehehe ... sama se nepřihlašuju veřejně asi jenom proto, že se zapomínám odhlašovat a pak mě štve, jak tady zeju...skrytě to tak nezeje :-) |
03.09.2008 16:58
stanislav
|
Konvalinko, já bych tě radši viděl v meníčku... aspoň bych se nelek, když to na mě odněkud bafne, zas nějaký tvý moudro... muhehehhehe |
03.09.2008 18:25
dlouhátlustáčára
|
marťánek paní Koutné napsal(a): stanislav napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): ...ach, skrytost jest pouze iluzorní. Stačí si kliknout na autory a vše je v mnohém jasnější i když, samozřejmě, s jistou chybou :-)) to by se jeden uklikal... muhehehe ... sama se nepřihlašuju veřejně asi jenom proto, že se zapomínám odhlašovat a pak mě štve, jak tady zeju...skrytě to tak nezeje :-) přesně tak :-) |
03.09.2008 21:43
Pomerančová
|
ja chodim skryte kdyz mam samotarskou naladu treba |
03.09.2008 21:44
Aglája
|
Pomerančová napsal(a): ja chodim skryte kdyz mam samotarskou naladu treba Tak.
Anebo když jsem v práci. |
04.09.2008 07:02
Charlien
|
jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) |
04.09.2008 08:59
kastel
|
Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) ...tak takhle nějak je to i se mnou:o) |
04.09.2008 13:43
hrobnick
|
Skrytě, sto sáhů pod zemí, a mlčim... |
06.09.2008 19:49
Faun
|
Někdy prostě člověk nemá náladu na diskuse, který by jeho viditelná přítomnost mohla u někoho podnítit. |
06.09.2008 19:51
dlouhátlustáčára
|
Faun napsal(a): Někdy prostě člověk nemá náladu na diskuse, který by jeho viditelná přítomnost mohla u někoho podnítit. souhlasím |
23.09.2008 01:22
sokrates
|
kastel napsal(a): Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) ...tak takhle nějak je to i se mnou:o) |
23.09.2008 01:34
hrobnick
|
Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) Klid budeš mít až v hrobě :+) |
23.09.2008 01:37
sokrates
|
hrobnick napsal(a): Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) Klid budeš mít až v hrobě :+) klid máš, když si ho uděláš, šišo :-P |
23.09.2008 07:56
dlouhátlustáčára
|
sokrates napsal(a): hrobnick napsal(a): Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) Klid budeš mít až v hrobě :+) klid máš, když si ho uděláš, šišo :-P jenže někteří lidi jsou jak pitralon - od těch není klid nikdy i kdybych si ho nakrásně chtěla udělat nerespektují žádná pravidla slušného chování Měj hezký den :-)) |
23.09.2008 07:58
dlouhátlustáčára
|
hrobnick napsal(a): Charlien napsal(a): jsem skrytě proto, že nechci, aby kdokoli věděl, že jsem tu... má člověk pak iluzi klidu:-) Klid budeš mít až v hrobě :+) tak si tam lehni a užívej si ho, dokud o tom víš a přestaň s těmi stupidními avízy hezký den |
08.04.2011 16:56
Kocourek
|
marťánek paní Koutné napsal(a): ...ach, skrytost jest pouze iluzorní. Stačí si kliknout na autory a vše je v mnohém jasnější i když, samozřejmě, s jistou chybou :-)) Hele a jak se projeví koment takového utajeného? Bude tam snad taky žádný jako na mobilu? |