Téma #831 |
Autor: | HanaKonvesz |
Fórum: |
Datum publikace: | 29.06.2008 10:38 |
Počet návštěv: | 787 |
Počet názorů: | 10 |
trénink |
Dobré ráno, drazí přátelé
včerejší diskuze mi připomněla, jak důležité je provádět trénink pro věci příští vědomě. nejsem sice žádný šampion vědomě , na druhou stranu moje přirozenost samosebou a bez mého vědomí na tréninku na dovolenou dlouhodobě pracuje a k tomuto účelu mi prozřetelnost ve své nekonečné velkorysosti pro letošní letní soustředění nabídla luxusního veterána značky Citroen CX Pallace 2,5 TD s elegantní bílou kastlí ( konečně startuje) plus chatičku s latifundií rozumně osázenou na periférii pražské výhně. Jest toto prostředí doplněno řádkou benefitů jakožto zastíněná zahrádka pohostinství palpost a houpačka pro lehkého potomka - těžký vrže, domácí vajíčka, tvaroh, rybíz v neposlední řadě ovšem cukety, žanop :-)
o přehršle plodů mého poctivého nevědomého tréninku je mi nutno se poděliti s těmi, kdož mi často v dobách zimních a brzko jarních uďáli radost a mi povzbudili a mi poslali do pérdele, jojo..
nyní opouštím své zimní doupě a jak tak koukám, začíná se zatahovat, no.
opakovaně pozývám na soustředění na suchdol, podrobnosti na 728 602 933 :-)
tedy hezký trénink a dovolenou item přeje a se těší na Vás Hanakonvesz
|
|
Názory |
30.06.2008 20:07
stanislav
|
to zní hezky. já ale, když budu mít volno, budu jezdit za potomkem do jižních čech, kde je u babičky. první exkurz jsem přežil ve zdraví a oni snad taky... |
30.06.2008 21:31
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): to zní hezky. já ale, když budu mít volno, budu jezdit za potomkem do jižních čech, kde je u babičky. první exkurz jsem přežil ve zdraví a oni snad taky... není nad jižní čechy, obzvlášť leskne li se poblíž nějaká přívětivá , klidná hladina... jojo :-)
ke všemu to vypadá, že asi budu zařezávat a taky jenom dojíždět, i na ten suchdol, tak je to, jo. |
01.07.2008 10:45
stanislav
|
tohle je maso:
http://neods.blog.cz/
|
01.07.2008 20:01
HanaKonvesz
|
to je maso, jojo kam na to chodíš, teda :-) |
11.08.2008 14:27
Stealova
|
K čemu to tu? takové nesourodé plky... |
12.08.2008 01:15
HanaKonvesz
|
Stealova napsal(a): K čemu to tu? takové nesourodé plky... to je milá Stealová pozvánka. není to v tvorbě, tak kde je problém? |
12.08.2008 09:01
stanislav
|
problém je v tom, že malí savci jsou v přírodě požíráni dravci. ale to tu je už dlouho, takže vlastně nic... |
13.08.2008 01:12
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): problém je v tom, že malí savci jsou v přírodě požíráni dravci. ale to tu je už dlouho, takže vlastně nic... zprvu jsem četla malé psavce a taky dobrá verze,, |
13.08.2008 01:14
stanislav
|
psavci se nepožíraj. jsou nejedlí... hehe |
13.08.2008 01:54
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): psavci se nepožíraj. jsou nejedlí... hehe je to tak, zase máš pravdu stanislave, je vidět, že ti jihočeský vźduch k duhu přichodí. :-) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|