Názory |
17.06.2008 14:57
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Nesmrtelná může být snad už jen lidská hloupost.... To je zas kravina! Jsi důkazem |
17.06.2008 15:01
závojenka
|
dlouhátlustáčára napsal(a): závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Nesmrtelná může být snad už jen lidská hloupost.... To je zas kravina! Jsi důkazem to je korunovaná volovina |
17.06.2008 15:08
senzibil
|
stanislav napsal(a): peklo je Konvalina. kdo to řekl? já... hehe
patafyzik nejsem. ani senzibil. ani Aglája. to je pravda, že Stanislav není senzibil. senzibil jsem totiž já! :-) |
17.06.2008 15:11
HanaKonvesz
|
senzibil napsal(a): stanislav napsal(a): peklo je Konvalina. kdo to řekl? já... hehe
patafyzik nejsem. ani senzibil. ani Aglája. to je pravda, že Stanislav není senzibil. senzibil jsem totiž já! :-) hele, ale senzibil by o tém všém měl cosik vědět, né? |
17.06.2008 15:15
senzibil
|
O nesmrtelnosti? Jistě. Jenže jsem podepsal služební tajemství. Nesmím ani naznačovat. |
17.06.2008 15:17
HanaKonvesz
|
senzibil napsal(a): O nesmrtelnosti? Jistě. Jenže jsem podepsal služební tajemství. Nesmím ani naznačovat. teď to mám písemně. :-) |
17.06.2008 15:17
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): závojenka napsal(a): dlouhátlustáčár
a napsal(a): Nesmrtelná může být snad už jen lidská hloupost.... To je zas kravina! Jsi důkazem to je korunovaná volovina Zas jsem dala nesledovat téma a zas přišlo avizo a jen od tebe - dej si oddych
Ptám jak je to možné a veřejně |
17.06.2008 16:09
závojenka
|
nevím, nejsem admin |
17.06.2008 16:11
patafyzik
|
také se ptám (a veřejně), jak je možné, že ses nenaučila kliknout na zaškrtávátko a dát "smazat avízo"... a nezapomeň se zas pomstít nějakým rajčetem pod alternickem |
17.06.2008 16:15
závojenka
|
patafyzik napsal(a): také se ptám (a veřejně), jak je možné, že ses nenaučila kliknout na zaškrtávátko a dát "smazat avízo"... a nezapomeň se zas pomstít nějakým rajčetem pod alternickem já to vím, chtěla mě pobavit :+)))
a podařilo se! |
17.06.2008 17:31
kastel
|
...já vám nevím, ale kdyby existovalo peklo - tak čeho bych se měl bát - důkaz nesmrtelnosti a toho, že ani peklo mě nezabije - takže pohodička :o) |
17.06.2008 18:59
šánnatas
|
pekla se nebát, v pekle prča, kdo chce do nebe ať si jde, já tam byl kdysi na exkurzi a řeknu Vám. lidi, tam je nuda, samej nažehlenec, porád jen to nesmíš, to není hezké, na nic nešahej, nemluv vulgárně, umej se, ohol se, tfujtajbl |
17.06.2008 19:17
Admin
|
závojenka napsal(a): nevím, nejsem admin já vím:-) prostě to avízo Ti pošle... ten od koho přijde, není na tom nic divného:-) |
17.06.2008 20:06
závojenka
|
Admin napsal(a): závojenka napsal(a): nevím, nejsem admin já vím:-) prostě to avízo Ti pošle... ten od koho přijde, není na tom nic divného:-) tojo, ale ona mě má bloklou a já nevim, jak se to dá obejít, tak to NEVIM:-) |
17.06.2008 20:10
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): Admin napsal(a):
závojenka napsal(a): nevím, nejsem admin já vím:-) prostě to avízo Ti pošle... ten od koho přijde, není na tom nic divného:-) tojo, ale ona mě má bloklou a já nevim, jak se to dá obejít, tak to NEVIM:-) Víš a děláš to -zrovna teď Zadáš ručně - to už mi bylo vysvětleno -zase avi NECHCI JE |
17.06.2008 20:12
závojenka
|
TOBĚ JSEM NIC NEPOSÍLALA, TY MÁŠ FAKT PARANOIU!!!
|
17.06.2008 20:13
závojenka
|
dlouhátlustáčára napsal(a): závojenka napsal(a): Admin napsal(a):
závojenka napsal(a): nevím, nejsem admin já vím:-) prostě to avízo Ti pošle... ten od koho přijde, není na tom nic divného:-) tojo, ale ona mě má bloklou a já nevim, jak se to dá obejít, tak to NEVIM:-) Víš a děláš to -zrovna teď Zadáš ručně - to už mi bylo vysvětleno -zase avi NECHCI JE K PŘEDEŠLÉMU, ZAPOMNĚLA JSEM CITOVAT, ABY TO ZAS NĚKDO NEVZAL NA SEBE, bébé |
17.06.2008 20:15
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): závojenka napsal(a): Admin napsal(a):
závojenka napsal(a): nevím, nejsem admin já vím:-) prostě to avízo Ti pošle... ten od koho přijde, není na tom nic divného:-) tojo, ale ona mě má bloklou a já nevim, jak se to dá obejít, tak to NEVIM:-) Víš a děláš to -zrovna teď Zadáš ručně - to už mi bylo vysvětleno -zase avi NECHCI JE K PŘEDEŠLÉMU, ZAPOMNĚLA JSEM CITOVAT, ABY TO ZAS NĚKDO NEVZAL NA SEBE, bébé POSLALA JSI N E CH C I T Ě ČÍ S T!!!!! |
17.06.2008 20:40
patafyzik
|
na avíza není nutné klikat, dají se smazat :)) |
17.06.2008 20:42
Mario Czerney
[Změna zámku] |
|