Názory |
17.06.2008 11:02
kastel
|
...nic takovýho neexistuje |
17.06.2008 16:59
patafyzik
|
dlouhátlustáčára napsal(a): končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně štěstí. hihi |
17.06.2008 17:07
dlouhátlustáčára
|
patafyzik napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně štěstí. hihi Nebudu uvolňovat místo nadrženým kozám |
17.06.2008 17:17
závojenka
|
dlouhátlustáčára napsal(a): patafyzik napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně štěstí. hihi Nebudu uvolňovat místo nadrženým kozám Panejo, asi máš nějaké zdroje o mé nadrženosti :+) a eslipak
ty máš s kým lehávat? |
17.06.2008 17:19
patafyzik
|
klídek, dámy, je zbytečné nechat emoce, by cloumaly vaším majestátem |
17.06.2008 17:22
závojenka
|
patafyzik napsal(a): klídek, dámy, je zbytečné nechat emoce, by cloumaly vaším majestátem Emoce jsou základem poezie :+)
Emocea |
17.06.2008 17:28
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): patafyzik napsal(a): dlouhátlustáčár
a napsal(a): končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně
štěstí. hihi Nebudu uvolňovat místo nadrženým kozám Panejo, asi máš nějaké zdroje o mé nadrženosti :+) a eslipak
ty máš s kým lehávat? Pochop už konečně , že pro mne budeš vždy nadržená, nezajímavá a blbá.POCHOP už
konečně jednou, že tvé avi zadaná ručně přes blokaci, nebo odeslanaá za pomoci
někoho jiného mne OPRAVDU nezajímají.Ušetři si čas třeba na návštěvu nějakého
terapeuta.Možná Ti pomůže.Hodně štěstí
|
17.06.2008 17:30
patafyzik
|
Tak ještě jednou pro pomalu chápající čáry - u každého avíza je zaškrtávátko, umožňující ho vymazat. Ale to by holt pak nebylo kde ventilovat svou nenávist :?-/ |
17.06.2008 17:33
dlouhátlustáčára
|
patafyzik napsal(a): Tak ještě jednou pro pomalu chápající čáry - u každého avíza je zaškrtávátko, umožňující ho vymazat. Ale to by holt pak nebylo kde ventilovat svou nenávist :?-/ Už jsem reagovala jinde,ale zopakuji - měla jsem tě a si ještě mám za inteligentního člověka.
Je mi líto, ale má víra dostává trhliny.... |
17.06.2008 17:34
patafyzik
|
to nevadí - naštěstí podstata člověka zůstává stejná bez ohledu na to, co si kdo o něm myslí :)) |
17.06.2008 17:40
dlouhátlustáčára
|
patafyzik napsal(a): to nevadí - naštěstí podstata člověka zůstává stejná bez ohledu na to, co si kdo o něm myslí :)) přesně tak - je důležité sám sebe ve svých očích ctít... |
17.06.2008 17:40
závojenka
|
dlouhátlustáčára napsal(a): patafyzik napsal(a): Tak ještě jednou pro pomalu chápající čáry - u každého avíza je zaškrtávátko, umožňující ho vymazat. Ale to by holt pak nebylo kde ventilovat svou nenávist :?-/ Už jsem reagovala jinde,ale zopakuji - měla jsem tě a si ještě mám za inteligentního člověka.
Je mi líto, ale má víra dostává trhliny.... Patafyzik je inteligentní, ale to je nad tvé chápání, prodlužovanádonekonečnadlouhatananánská čáro! :+0 |
17.06.2008 17:41
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): patafyzik napsal(a): Tak ještě jednou pro pomalu chápající čáry - u každého avíza je zaškrtávátko, umožňující ho vymazat. Ale to by holt pak nebylo kde ventilovat svou nenávist :?-/ Už jsem reagovala jinde,ale zopakuji - měla jsem tě a si ještě mám za inteligentního člověka.
Je mi líto, ale má víra dostává trhliny.... Patafyzik je inteligentní, ale to je nad tvé chápání, prodlužovanádonekonečnadlouhatananánská čáro! :+0 Jednou pro vždy JDI DO PRDELE NE TUTO DISKUZI TI NESTAČÍ DECH !!!! A MYSLÍM TO VÁŽNĚ |
17.06.2008 17:43
patafyzik
|
klid!
KLID!
KLID! |
17.06.2008 19:20
Admin
|
patafyzik napsal(a): klid!
KLID!
KLID! někteří jsou pomalejší... víc bych za tím nehledal:-) |