Téma #798 |
Autor: | HarryHH |
Fórum: |
Datum publikace: | 28.05.2008 08:33 |
Počet návštěv: | 749 |
Počet názorů: | 21 |
Jsou zakleti ... navěky do dětí ... ?? |
*
Asi jsem již ten správný rakváč když začínám mít pocit že ti co jdou po nás se nějak zasekli ... a to hned na začátku cesty. Zkuste mi vyvrátit , ... že bloudíce po informačních dálnicích světa nastupující produktivní generace, která by měla mít o svém místě na zemi a ve společnosti již jasno, jen trapně čeká až se totální odcizení změní v novou globální komunitu, ... místo toho aby konečně dospěli ... a našli se v komunitě SVÉ ...
* |
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'HarryHH': 28.05.2008 08:35.
Názory |
28.05.2008 10:39
LISKA
|
Já tuhle generaci dislektiků, disgrafiků s disharmonických manželsví miluju. Jsou asertivní a happy. |
28.05.2008 11:08
HarryHH
|
LISKA napsal(a): Jsou asertivní a happy. ... jenže do prvního problému ...
a problém pro ně je již poznání že kráva na pastvě není fialová a nejmenuje se Milka ...
a o tom že by z reálu věděli něco o krvi, pomstě a zákonu smečky ... na to nemaj´tu správnou grafickou kartu ...
je mi trošku líto těhle pařanů virtuálního života ... možná ale neprávem
*- ... protože tvrdí že si to užívaj´... / ... a užívaj´...??? ... / |
28.05.2008 11:28
stínka_
|
...od toho je to GENERACE, že se odlišuje a ta předchozí odchozí
už jí nemůže a snad i nesmí rozumět. A generalizace je vždy
povrchni soud:-)
A máš jedno, jestli nadužívaj k otupení počítač nebo LSD...jen málo
jedinců vydrží existenci bez nějakých úkrytů a chlácholidel: pokud nemáš nějaké POSLÁNÍ, nebo tě nedrží v klepetech vize DÍLA, je to tu přec k nevydržení! |
28.05.2008 13:26
HanaKonvesz
|
HarryHH napsal(a): LISKA napsal(a): Jsou asertivní a happy. ... jenže do prvního problému ...
a problém pro ně je již poznání že kráva na pastvě není fialová a nejmenuje se Milka ...
a o tom že by z reálu věděli něco o krvi, pomstě a zákonu smečky ... na to nemaj´tu správnou grafickou kartu ...
je mi trošku líto těhle pařanů virtuálního života ... možná ale neprávem
*- ... protože tvrdí že si to užívaj´... / ... a užívaj´...??? ... / a mně jich líto není pařanů, je mi líto mně, když to včas nepoznám a obsírám se s něma já kráva naivní. do prdele, jaký je ti jich líto, možnosti mají a kdo není línej, tak si tenhleten svět může nádherně užít, Harry HH a levně... takže dobře jim tak, ať u těch pc uhnijou. aspoň nečůraj do bazénu. :-) |
28.05.2008 13:29
stanislav
|
dnes jsem o problému hovořil s odborníkem na slovo vzatým, psychologem jeronýmem Klimešem, shodli jsme se na tom, že mládež současná, která v podstatě neví, že existují jakékoliv hranice v čemkoliv, má zaděláno na fůru průserů, jedním z nich je ten, že pomalu vymřeme, protože tento náš nový druh jaksi nebude schopen rozmnožování... nějak se to do nového vzorce nevejde, dětičky... |
28.05.2008 13:41
stínka_
|
stanislav napsal(a): dnes jsem o problému hovořil s odborníkem na slovo vzatým, psychologem jeronýmem Klimešem, shodli jsme se na tom, že mládež současná, která v podstatě neví, že existují jakékoliv hranice v čemkoliv, má zaděláno na fůru průserů, jedním z nich je ten, že pomalu vymřeme, protože tento náš nový druh jaksi nebude schopen rozmnožování... nějak se to do nového vzorce nevejde, dětičky... ...PCáci možná vymřou, ale sou tu ještě draci z Východu :-) |
28.05.2008 14:02
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): dnes jsem o problému hovořil s odborníkem na slovo vzatým, psychologem jeronýmem Klimešem, shodli jsme se na tom, že mládež současná, která v podstatě neví, že existují jakékoliv hranice v čemkoliv, má zaděláno na fůru průserů, jedním z nich je ten, že pomalu vymřeme, protože tento náš nový druh jaksi nebude schopen rozmnožování... nějak se to do nového vzorce nevejde, dětičky...
jojo stando, ale ještě se vyskytnou teenageři co mi pomůžou s kočárem, si představ , jinak jsem odkázaná na podobně postižené kolegyně, ty mají jaksi pochopení. a ti klucí šikovní mají povětšině dlouhé vlasy, halt si vedu statistiku už půl roku, páč tohle mi zaujmulo, jak jsou milí a dlouhovlasí, hm. |
28.05.2008 15:15
marťánek paní Koutné
|
...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála. Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. Život je štafeta. Běžíme svůj úsek, předáme kolík a ještě chvíli se udýchaně díváme, jak potomstvo vykrouží první oblouk. Zvládnou to. Po svým, ale zvládnou. My už u jejich předávky nebudeme, ale jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. |
28.05.2008 15:20
kastel
|
marťánek paní Koutné napsal(a): ...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála. Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. Život je štafeta. Běžíme svůj úsek, předáme kolík a ještě chvíli se udýchaně díváme, jak potomstvo vykrouží první oblouk. Zvládnou to. Po svým, ale zvládnou. My už u jejich předávky nebudeme, ale jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. ...pěkný, souhlas |
28.05.2008 15:30
HarryHH
|
stanislav napsal(a): dnes jsem o problému hovořil s odborníkem na slovo vzatým, psychologem jeronýmem Klimešem, shodli jsme se na tom, že mládež současná, která v podstatě neví, že existují jakékoliv hranice v čemkoliv, má zaděláno na fůru průserů, jedním z nich je ten, že pomalu vymřeme, protože tento náš nový druh jaksi nebude schopen rozmnožování... nějak se to do nového vzorce nevejde, dětičky... Herbert Marcuse kdysi napsal, že otroctví není dáno zbídačením člověka, ale mírou jeho přeměny v nástroj ...
Computer tím že lidi donutil ho používat, ... je posléze donutí řídit se jím a následně přeformátovat se, abychom s ním byli kompatibilní.
Vnucuje nám svůj svět jako jediný možný, ... a jeho virtuální svět je nebezpečný v zamlčování jiných typů prostorů.
Svobodu definuje jako bezbřehost a možnost připojit se na síť a najít tam COKOLI ....
Cokoli ale není VŠE, ...
Cokoli ... je totiž jen cokoli nepodstatného ... |
28.05.2008 15:42
HarryHH
|
marťánek paní Koutné napsal(a): ...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála.
Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. .................
............. jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. .... dovoluji si nesouhlasit, ... protože tohle není pláč rakváčů nad odcházejícími zlatými časy ... a závist mladé gardě ...
Tohle jsou zježený chlupy starého psa na zádech který ještě nevidí nepřítele, ale instiktivně cítí že tu někde je ....
a má starost o štěňata která zatím pořád jen našeně vrtí ocásky ... :-))
. |
28.05.2008 15:49
marťánek paní Koutné
|
HarryHH napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): ...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála.
Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. .................
............. jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. .... dovoluji si nesouhlasit, ... protože tohle není pláč rakváčů nad odcházejícími zlatými časy ... a závist mladé gardě ...
Tohle jsou zježený chlupy starého psa na zádech který ještě nevidí nepřítele, ale instiktivně cítí že tu někde je ....
a má starost o štěňata která zatím pořád jen našeně vrtí ocásky ... :-))
. ...ale já samozřejmě vnímám tvoji starost a bubáky vidím taky. Počítačový fenomén rozhodně cítím jako rizikový. Ale co z vynálezů člověka nebylo rizikovou hračkou...? Nakonec se to přes nesčetné karamboly podařilo nějak ukočírovat. A v tohle já věřím. |
28.05.2008 16:41
logik
|
marťánek paní Koutné napsal(a): ...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála. Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. Život je štafeta. Běžíme svůj úsek, předáme kolík a ještě chvíli se udýchaně díváme, jak potomstvo vykrouží první oblouk. Zvládnou to. Po svým, ale zvládnou. My už u jejich předávky nebudeme, ale jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. eh, dívče
k moudrosti se člověk musí "odžít"
myslíš že mi to potká, někdy?
(hele, brožůrka je moc pěkná, fakt) |
28.05.2008 17:01
marťánek paní Koutné
|
logik napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): ...jsme my to ale hořekující generace. Já bych se o ně moc nebála. Jeden moudrý člověk pravil, že odstupující generace propadá pocitu, že lepší svět s ní odchází a mladá, nastupující, je zas v přesvědčení, že ten lepší přichází s ní. Život je štafeta. Běžíme svůj úsek, předáme kolík a ještě chvíli se udýchaně díváme, jak potomstvo vykrouží první oblouk. Zvládnou to. Po svým, ale zvládnou. My už u jejich předávky nebudeme, ale jsem si jistá, že jimi budou zmítat stejné pochyby jako námi teď, jako našimi rodiči...prostě, štafeta, no. eh, dívče
k moudrosti se člověk musí "odžít"
myslíš že mi to potká, někdy?
(hele, brožůrka je moc pěkná, fakt) ...tys k moudrosti předurčen, tys logik. Já nevím, jak bych moudrost definovala, tím spíš, že mi šustí stářím...,šmarjá, chlape, to ty nikdy nebudeš, pokud budeš mít své pruhované červenobílé kalhoty. Nikdy bych je za moudrost nevyhandlovala. (hladíš mi ego, jsem ráda, že se ti líbí) |
28.05.2008 17:11
logik
|
marťánek paní Koutné napsal(a): .Já nevím, jak bych moudrost definovala, tím spíš, že mi šustí stářím...,šmarjá, chlape, to ty nikdy nebudeš, pokud budeš mít své pruhované červenobílé kalhoty. Nikdy bych je za moudrost nevyhandlovala. (hladíš mi ego, jsem ráda, že se ti líbí) nehandluju, nikdy
jen ztrácím a prohrávám
(a kalhoty budou potřebovat povolit, ale to už si zvládnu zařídit
ono to ani není o tom že si je beru na sebe, je to o Mat, že je skvělá
a má pochopení pro geronty, nosím je hrdě, za všecky vás skvělý lidi) |
28.05.2008 17:24
marťánek paní Koutné
|
logik napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): .Já nevím, jak bych moudrost definovala, tím spíš, že mi šustí stářím...,šmarjá, chlape, to ty nikdy nebudeš, pokud budeš mít své pruhované červenobílé kalhoty. Nikdy bych je za moudrost nevyhandlovala. (hladíš mi ego, jsem ráda, že se ti líbí) nehandluju, nikdy
jen ztrácím a prohrávám
(a kalhoty budou potřebovat povolit, ale to už si zvládnu zařídit
ono to ani není o tom že si je beru na sebe, je to o Mat, že je skvělá
a má pochopení pro geronty, nosím je hrdě, za všecky vás skvělý lidi) ...já jsem toho víc našla než ztratila...a prohry? Napoleon řek, že vedle bitvy prohrané je nejsmutnější bitva vyhraná...
To je přece talent (schválně nepíšu charisma), Jaroslave, obklopit se skvělými lidmi, kteří tě obklopit chtějí :-) |
28.05.2008 17:40
logik
|
marťánek paní Koutné napsal(a): Napoleon řek, že vedle bitvy prohrané je nejsmutnější bitva vyhraná...
nikdy sem neřek že prohra je smutná, naopak, některý sou sladší než vítězství, jen sem řek že prohrávám
ale co, necháme toho
hezkej zejtřek MpK
když sem to napsal vybavilo se mi NPK, už blbnu
|
29.05.2008 13:25
stínka_
|
"...obklopit se skvělými ledmi, kteří tě obklopit chtějí" toť věru perla moudrosti! ;-) |
29.05.2008 14:56
marťánek paní Koutné
|
...ach, ty Horákyně, cožpak lze opomenout, že veškerá moudra, zde kladená, pouze ve tvých závitech počata...?
(z nich náhrdelník již) :-)) |
29.05.2008 16:43
stínka_
|
...leda tak :-) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|