Názory |
23.05.2008 20:24
stanislav
|
nic. |
23.05.2008 20:34
kastel
|
Dík :o) Češi jsou teda správně? |
23.05.2008 20:35
stínka_
|
Moravák by moh skandovat: ĆESKOMOR do toho!
a Slezan ČESKOSLEZ! :-) |
23.05.2008 20:52
postmoderní rampouch
|
já bych skandoval "do toho!", abych si to s nikým nerozházel |
23.05.2008 21:44
Mbonita
|
postmoderní rampouch napsal(a): já bych skandoval "do toho!", abych si to s nikým nerozházel bať...velmi diplomatické:-))víno je na Moravě skvělé:-) |
23.05.2008 22:02
postmoderní rampouch
|
a slivovice zvlášť :) |
23.05.2008 22:13
děvčica z Hané
|
Mbonita napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): já bych skandoval "do toho!", abych si to s nikým nerozházel bať...velmi diplomatické:-))víno je na Moravě skvělé:-) postmoderní rampouch napsal(a): a slivovice zvlášť :) tááák...a nezapomínať na ořechovko :-)))
na fotbale je sténě jedno, kdo tam co řve, neb só šeci zlití... |
23.05.2008 23:43
Repulsion_Bílý
|
Bych to neřišil. Vsadím se, že Bavoři, Prajzové a další taky fandí všichni Německu. A to ani nemluvím o švýcarských kantonech. Jak je to s Rusákama si ovšem tipovat nehodlám...
Jinak mě vždycky všecky tyhle věci ohledně fotbalu, a "kdo neskáče není Čech..." pěkně sraly, ale od těch dob, co se na tom docela slušně taky přiživuju, už mi to tak moc nevadí. Ba naopak si říkám - čím víc blbých fanoušků, tím víc peněz pro mě. Tedy opět se ukázalo, že bližší košile nežli kabát. Tak hezky fanděte, fanděte... a nezapomeňte se u toho vyfotit digitálním fotoaparátem zn... |
24.05.2008 07:10
kastel
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Bych to neřišil. Vsadím se, že Bavoři, Prajzové a další taky fandí všichni Německu. A to ani nemluvím o švýcarských kantonech. Jak je to s Rusákama si ovšem tipovat nehodlám...
Jinak mě vždycky všecky tyhle věci ohledně fotbalu, a "kdo neskáče není Čech..." pěkně sraly, ale od těch dob, co se na tom docela slušně taky přiživuju, už mi to tak moc nevadí. Ba naopak si říkám - čím víc blbých fanoušků, tím víc peněz pro mě. Tedy opět se ukázalo, že bližší košile nežli kabát. Tak hezky fanděte, fanděte... a nezapomeňte se u toho vyfotit digitálním fotoaparátem zn... ...asi zavádějící úvod....mně spíš šlo o Česko X Češi, tak nějak obecně... |
24.05.2008 09:40
stínka_
|
Byla bych bývala spíš pro Bohemii. neb spojuje Boha a chemii :-) |
24.05.2008 14:39
marťánek paní Koutné
|
...zaobíráš se otázkou dezorientovaných fanoušků, ale zapomínáš na aktéry, na hráče. Každý odjinud...a když se bude skandovat Česko, nebo Češi, ty ostatní urženě přestanou hrát...já bych jim to nepodsouvala :-)) |
24.05.2008 16:35
Repulsion_Bílý
|
stínka napsal(a): Byla bych bývala spíš pro Bohemii. neb spojuje Boha a chemii :-) hem...hem... to má spíš něco společného s krví, ne? Boží krev? |
24.05.2008 16:35
Repulsion_Bílý
|
„Ta krev je prostě boží...“
(Hrabě Dracula) |
24.05.2008 17:05
stínka_
|
...a nebo boha cheche míjí :-) |
24.05.2008 17:27
dlouhátlustáčára
|
Jako Moravák bych mohla řvát, ale legislativně je vše v pořádku hlásíme se k české řeči a národnosti - neřešila bych to
A s tou slivovicí Na zdraví !!!! |