Téma #786 |
Autor: | stínka_ |
Fórum: |
Datum publikace: | 17.05.2008 11:47 |
Počet návštěv: | 2553 |
Počet názorů: | 90 |
Osoba a dílo |
Co očekáváš od názoru čtenáře,
AUTORE,
publikující na literárním serveru?
Lze se od díla odosobnit,
aby kritika nenabourávala sebehodnocení,
a když, tak jakým způsobem?
|
|
Názory |
18.05.2008 12:54
dlouhátlustáčára
|
stínka napsal(a): Nojo, mlžení je tvá základní vlastnost aneb jak
neříct to, o čem nic nevím. Tolik vyplýtvané energie, že?
Dík za poučení: to jsem fakt nevěděla...byla jsem vždy členkou
Družiny černého pera...
Možná tě opravdu špatně chápu: tedy neznám pravidla tvé hry,
ale už je to vlastně jedno... Tady nejde o hru z mé strany ne.
Já mluvím narovinu a napsala jsem to dost jasně a zprávy soukromého charakteru nepřeposílám - není to etické.Ani netančím na cizím neštěstí - o co hůř vlastně na neštěstí svých přátel projdisi své komentáře a výlevy a také majly a zprávy- pochopíš a nepotřebuješ k tomu nic jiného než vlastní hlavu a srdce.
Liteřře přeju hodně trpělivosti a taky brzké prokouknutí.
Tímto pro mne tato debata skončila |
18.05.2008 12:55
dlouhátlustáčára
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Tam, kde leží Little Big Horn je indiánská zem, tam přijíždí generál Custer se svým praporem, modrý kabáty jezdců, stíny d1ouhých karabin a z indiánských signálů po nebi letí dým. R: Říkal to Jim Bridger, já měl jsem v noci sen, pod sedmou kavalerií jak krví rudne zem, kmen Siouxů je statečný a dobře svůj kraj zná, proč Custer neposlouchá ta slova varovná. 2. Tam blízko Little Big Hornu šedivou prérií táhne generál Custer s sedmou kavalerií, marně mu stopař Bridger radí: Zpátky povel dej! jedinou možnost ještě máš, život si zachovej. R: Říkal to Jim Bridger, já měl jsem v noci sen, ... 3. Tam blízko Little Big Hornu se vznáší smrti stín, padají jezdci z koní, výstřely z karabin, límce modrých kabátů barví krev červená, kmen Siouxů je statečný a dobře svůj kraj zná. R: Říkal to Jim Bridger, já měl jsem v noci sen, ... 4. Pak všechno ztichlo, jenom tam-tam duní nad krajem, v oblacích prachu mizí Siouxů vítězný kmen, cáry vlajky hvězdnatý po kopcích vítr vál, tam uprostřed svých vojáků leží i generál. R: Říkal to Jim Bridger, já měl jsem v noci sen, ... Ano stará známá :-)) |
18.05.2008 13:17
postmoderní rampouch
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Vysvětlení jsi dostala několikrát ve zprávách.Přeposlala jsi je jiným lidem,což se vlastně dělá pouze v krajním případě a to pouze vedení serveru Ano, to by Mirek Dušín nikdy neudělal. Ten na tlačítko "Předat dál" nekliknul ani jednou v životě. A Rychlonožka jakbysmet. |
18.05.2008 13:31
stínka_
|
postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Vysvětlení jsi dostala několikrát ve zprávách.Přeposlala jsi je jiným lidem,což se vlastně dělá pouze v krajním případě a to pouze vedení serveru Ano, to by Mirek Dušín nikdy neudělal. Ten na tlačítko "Předat dál" nekliknul ani jednou v životě. A Rychlonožka jakbysmet. Nepřeposílám nikdy zprávy, které jsou osobní a citlivé: tvé k tomu nepatřily. A oč ti vlastně jde, "stará známá", jsem nepochopila doteď. |
18.05.2008 13:32
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Vysvětlení jsi dostala několikrát ve zprávách.Přeposlala jsi je jiným lidem,což se vlastně dělá pouze v krajním případě a to pouze vedení serveru Ano, to by Mirek Dušín nikdy neudělal. Ten na tlačítko "Předat dál" nekliknul ani jednou v životě. A Rychlonožka jakbysmet. My ale nejsme Rychlé šípy a platí tu nějaká pravidla ?
Já klikla protože jiní klikli dříve a vícekrát.to co jsem poslala já, byla žádost.
Nepřeji si aby s mými výtvory- nazývejte si jak chcete kdokoliv a jakkoliv manipuloval.
Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu.I toto by mělo vedení serveru nějak ošetřit.
Děkuji za avizo Hezkou neděli |
18.05.2008 13:38
stínka_
|
Ale já ti vyhověla a hned a bez zasahování shůry, tak proč to pořád řešíš?
|
18.05.2008 13:39
dlouhátlustáčára
|
stínka napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Vysvětlení jsi dostala několikrát ve zprávách.Přeposlala jsi je jiným lidem,což se vlastně dělá pouze v krajním případě a to pouze vedení serveru Ano, to by Mirek Dušín nikdy neudělal. Ten na tlačítko "Předat dál" nekliknul ani jednou v životě. A Rychlonožka jakbysmet. Nepřeposílám nikdy zprávy, které jsou osobní a citlivé: tvé k tomu nepatřily. A oč ti vlastně jde, "stará známá", jsem nepochopila doteď. Stará známá píseň - pěli jsme ji u táboráku už před dvaceti lety :-)))
A všechny zprávy jsi přeposlala, o jaké citlivosti to mluvíš?
Myslíš, že zpráva typu " Buď napiš, kdo jsi, nebo neobtěžuj je nějak citliváí ? "
Taky jsem ji nikomu nepřeposlala. |
18.05.2008 13:43
Lee
|
Dlouhá tlustá čára : Hmm... Když nehraješ hry, tak proč neřekneš stínce, kdo jsi? A proč neřekneš nám o co tu jde?
Nebo jsem jenom já blbá? |
18.05.2008 13:44
postmoderní rampouch
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. |
18.05.2008 13:55
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. Vzpamatuj se prosím. |
18.05.2008 14:02
Pomerančová
|
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. Vzpamatuj se prosím. Vzpamatuj se prosím.
(lépe bych to neřekla)
ukradla ti stínka nedoskládanou rubikovu kostku pár tahů před uplním složením, že na ni pořád útočíš a z nás si děláš porotce? sice jsem po dobrém obědě, ale stejně mě to zas až tak nebaví co kdybychom se pro změnu vrátili k tématu diskuse? :-)
anebo taky můžem probírat třeba.... třeba tohle: dává se do koprovky mléko nebo smetana? a je lepší koprovka s vajíčkem a bramborem nebo s masem a knedlíkem, hm? |
18.05.2008 14:04
dlouhátlustáčára
|
Lee napsal(a): Dlouhá tlustá čára : Hmm... Když nehraješ hry, tak proč neřekneš stínce, kdo jsi? A proč neřekneš nám o co tu jde?
Nebo jsem jenom já blbá? O tom , kdo tu hraje hry a proč, nehodlám diskutovat.A své soukromí si zachovám.
|
18.05.2008 14:07
dlouhátlustáčára
|
Pomerančová napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. Vzpamatuj se prosím. Vzpamatuj se prosím. (lépe bych to neřekla) ukradla ti stínka nedoskládanou rubikovu kostku pár tahů před uplním složením, že na ni pořád útočíš a z nás si děláš porotce? sice jsem po dobrém obědě, ale stejně mě to zas až tak nebaví co kdybychom se pro změnu vrátili k tématu diskuse? :-) anebo taky můžem probírat třeba.... třeba tohle: dává se do koprovky mléko nebo smetana? a je lepší koprovka s vajíčkem a
bramborem nebo s masem a knedlíkem, hm? do koprovbky dávám zakysanou smetanu - zlepší to chuť a je lepší s knedlíkem a hovězím plátkem.Ale vajíčkop v nouzi nejvyšší je taky dobré :-))
Z nikoho nedělám porotce.Reagovala jsem na téma a porotci jste se stali dobrovolně.
dobré chutnání |
18.05.2008 14:09
stínka_
|
Mám odpověď na své téma:
Osoba a dílo jsou jedno tělo a slova nejsou ku komunikaci, ale ku projekci: medium internetu je nebezpečné území. |
18.05.2008 14:10
Repulsion_Bílý
|
Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. |
18.05.2008 14:12
Pomerančová
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. souhlas - já ji také nejradši s vajíčkem a brambory, nejlépe novými
|
18.05.2008 14:12
dlouhátlustáčára
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. ale když ji zjemníš zakysanou smetanou - je výborná a lze i s masem - přiznávám, že je to rozežranost - nicméně taky je to příjemná chuť |
18.05.2008 14:15
stínka_
|
jsem mimoň |
18.05.2008 14:15
Lee
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Lee napsal(a): Dlouhá tlustá čára : Hmm... Když nehraješ hry, tak proč neřekneš stínce, kdo jsi? A proč neřekneš nám o co tu jde?
Nebo jsem jenom já blbá? O tom , kdo tu hraje hry a proč, nehodlám diskutovat.A své soukromí si zachovám. ty jsi fakt hustá typka
ještě že máme debaty o jídle. |
18.05.2008 14:16
stínka_
[Změna zámku]
|
Důvod...
koprovka dovařena:-) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|