Názory |
15.05.2008 12:42
postmoderní rampouch
|
marťánek paní Koutné napsal(a): fujtajbl vespolek bať |
15.05.2008 13:15
Lee
|
hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... |
15.05.2008 13:33
Mbonita
|
postmoderní rampouch napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): fujtajbl vespolek bať ba ba:-) |
15.05.2008 13:44
Gossen
|
Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... |
15.05.2008 16:20
Lee
|
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... |
15.05.2008 16:41
Gossen
|
Lee napsal(a):
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... ještě pár let demokracie a účast bude o5 povinná... možná se to dokonce bude znova jmenovat "slavnosti rudého práva"... |
15.05.2008 17:08
Lee
|
Gossen napsal(a): Lee napsal(a):
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... ještě pár let demokracie a účast bude o5 povinná... možná se to dokonce bude znova jmenovat "slavnosti rudého práva"... tak si tam sednu a vyhonim si do cisterny s pivem péro! |
15.05.2008 20:00
HanaKonvesz
|
Lee napsal(a):
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... ještě pár let demokracie a účast bude o5 povinná... možná se to dokonce bude znova jmenovat "slavnosti rudého práva"... tak si tam sednu a vyhonim si do cisterny s pivem péro! naše malá verunka se tam s tebou klidně vykaká, teď se právě učí na nočník, tož si rozšíří obzory aj o cistenu, to by bylo hezké Božská Lee, |
16.05.2008 10:03
LISKA
|
Já tam nemusím - celý můj život je jeden velký pivní festival. |
16.05.2008 10:07
Gossen
|
LISKA napsal(a): Já tam nemusím - celý můj život je jeden velký pivní festival. ale mohla by sis zapět: Rózámundéééééé.... fakt nic? :-) |
16.05.2008 10:10
stínka_
|
...stínky se tam budou povalovat v pivních kalužích...Rosa mundi...
|
16.05.2008 10:12
Gossen
|
stínka napsal(a): ...stínky se tam budou povalovat v pivních kalužích...Rosa mundi... povalovat se tam bude v lecjakých kalužích kdeco... jestli zrovna stínky... o tom zprávy min. kultury mlčí... |
16.05.2008 10:16
HanaKonvesz
|
Gossen napsal(a): stínka napsal(a): ...stínky se tam budou povalovat v pivních kalužích...Rosa mundi... povalovat se tam bude v lecjakých kalužích kdeco... jestli zrovna stínky... o tom zprávy min. kultury mlčí... to je překvapení pro účastníky , ty stínky, tají to schválně ministerstvo |
16.05.2008 10:19
stínka_
|
Nemlčí! Všechny kanály to bublaj do světa... |
16.05.2008 10:30
HanaKonvesz
|
stínka napsal(a): Nemlčí! Všechny kanály to bublaj do světa... a tak je to se vším, se připravují kontinuelně o krásná překvapení, nojo. komu není rady, tomu prágrfest :-) |
17.05.2008 17:21
Charlien
|
HanaKonvesz napsal(a): Lee napsal(a):
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... ještě pár let demokracie a účast bude o5 povinná... možná se to dokonce bude znova jmenovat "slavnosti rudého práva"... tak si tam sednu a vyhonim si do cisterny s pivem péro! naše malá verunka se tam s tebou klidně vykaká, teď se právě učí na nočník, tož si rozšíří obzory aj o cistenu, to by bylo hezké Božská Lee, Naše malá Verunka se taky učí na nočník... tož se může přidat:-)) |
17.05.2008 21:01
HanaKonvesz
|
Charlien napsal(a): HanaKonvesz napsal(a): Lee napsal(a):
Gossen napsal(a): Lee napsal(a): hm.. jednotná měna je pivní tolar v hodnotě 39 Kč... takže pivko bude počítám za jeden pivní tolar... samozřejmě moudrá lee, je to přece kulturní akce, žádná sprostá chlastačka... ještě že jsem nekultůrní barbar a takových akcí se nemusím účastnit... ještě pár let demokracie a účast bude o5 povinná... možná se to dokonce bude znova jmenovat "slavnosti rudého práva"... tak si tam sednu a vyhonim si do cisterny s pivem péro! naše malá verunka se tam s tebou klidně vykaká, teď se právě učí na nočník, tož si rozšíří obzory aj o cistenu, to by bylo hezké Božská Lee, Naše malá Verunka se taky učí na nočník... tož se může přidat:-)) tož to bude taková krása poetická, totok... |
24.05.2008 22:06
Pomerančová
|
a tady je to i s videem http://www.novinky.cz/clanek/140708-video-v-praze-zacal-prvni-pivni-festival.htm
l |
24.05.2008 22:16
stanislav
|
to je masakr, sto dvacet vlezt a pak čtyry pětky za pívo, fakt světová akce! |
25.05.2008 11:27
Gossen
|
stanislav napsal(a): to je masakr, sto dvacet vlezt a pak čtyry pětky za pívo, fakt světová akce! evropská stanislave, evropská... ale co není, může být! |