Téma #747
Autor:Mario Czerney
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:01.04.2008 18:52
Počet návštěv:1982
Počet názorů:44

Také si myslíte, že Repulsionovi odstávají uši?

Je vhodné, aby se člověk s odstávajícíma ušima a hlavou pomazanou rybím tukem pohyboval mezi kultivovanými básníky a prozaiky?
  Myslíte si, že tahle šupinatá obluda je schopna zplodit, kromě jiker, ze kterých se možná tak vylíhnou brouci s hlavou mrože a širokého žabího úsměvu, také něco hodnotnějšího?
  Jste zhnuseni? Přejete si, aby tuřín, co si říká Bílý tesák, pardon Repulsion, přejete si, aby nám tu kradl dosavadní klidnou tvůrčí atmosféru nechutnými exhibicemi a provokacemi, onanistickými výkřiky a nudnými protináboženskými slátaninami?
  Přejete si skutečně, aby tu Repulsion rozséval sémě nenávisti, aby tu ve všezahrnujícím nerozlišeném absolutnu docházelo díky jeho přičinění k nivelizaci hodnot? Všímáte si, že ačkoliv sám svůj postoj vydává za jakési všeporozumění a všelásku a všeobjetí, je  všem jasné, že se jedná jen o druhou stránku cynismu, s nímž je vnitřně ztotožněn, ba je opovrženíhodnější než sám cynismus v čisté podobě, neboť ten sám o sobě alespoň nepředstírá, že je něčím jiným, než je, a nešíří zmatek v říši hodnot...?

Počet úprav: 3, naposledy upravil(a) 'Mario Czerney': 01.04.2008 19:19.

Názory
26.04.2008 23:03
Lee

stanislav napsal(a):
Mario Czerney napsal(a):
to se budem jako kopat? nebo snad fackovat? fakt?
až se budete prát, dejte vědět, budu to fotit... dobrých reportáží je vždy třeba.
já si u toho budu honit a budu fotícímu stanislavovi přidržovat nealko pivečko.
26.04.2008 23:09
stanislav
dnes jsem byl ve středověké hospodě v Dětenicích. tam měli príma středověký nealkopívečko a mluvili tam všichni středověce, jako: vy holoto, co to pijete za chcanky a tak... selko, vy ste chytrá a podobně... tam by to bylo stylový, kdyby sme tam sledovali rvačku a honitbu...

27.04.2008 09:13
Mario Czerney
ahoj stanouši. já byl zase včera v rudolfinu na crewsdonovi, docela zajímavej fotograf, tak třetina fotek mě zaujala... a pak sme to střihli na újezd do einsteina na černý pivko- bylo černý, to mě poser, a zapékaný brambory se slaninou. A teď se nasnídám a vyrážíme do fuldy na  Svět knihy. Tak tam a tady všude mě můžeš seede najít, tam a tady všude můžeš dostat přes džku. tak se měj, stando.
27.04.2008 11:23
stanislav
žiješ hodně kulturně, Mário, to je chvályhodný, někdy mě vem s sebou na toho Havla... až budeš mít náladu na tenhle film zase, dej vědět...
27.04.2008 14:00
seed
Mario Czerney napsal(a):
ahoj stanouši. já byl zase včera v rudolfinu na crewsdonovi, docela zajímavej fotograf, tak třetina fotek mě zaujala... a pak sme to střihli na újezd do einsteina na černý pivko- bylo černý, to mě poser, a zapékaný brambory se slaninou. A teď se nasnídám a vyrážíme do fuldy na Svět knihy. Tak tam a tady všude mě můžeš seede najít, tam a tady všude můžeš dostat přes džku. tak se měj, stando.
šel bych s tebou moc rád, máš zajímavej program, a klidně bych tu rvačku vynechal. jenže jsem sto kilometrů od míst kde ty se nacházíš. snad jindy. užij si neděli
28.04.2008 11:02
Repulsion_Bílý
My jsme neděli strávili motoristicky. Jana měla možnost poprvé pořádně otestovat nového mazlíka v terénu:

28.04.2008 11:04
stanislav
za dvojtečkou nic nevidim, kurnik!
28.04.2008 11:10
Repulsion_Bílý
stanislav napsal(a):
za dvojtečkou nic nevidim, kurnik!
Musel jsem fotku rychle smáznout, páč se mi nějak roztáhla...

tady je opravená verze:
28.04.2008 11:16
stanislav
to je mazec. hrozně vzrušující, žena a stroj...
28.04.2008 18:24
Mario Czerney
Motorky čoudí á a kazí ovzduší. přijeďte raději na prvního máje do Chodova u Sokolova, hrají tam The Legendary Pink Dots, vstupenka 160 korun!!!
28.04.2008 18:40
stanislav
sto šedesát korun - to je hodně peněz za nějaký fidlikání, to je lepší to dát na charitu... to má větší grády...
28.04.2008 18:42
Mario Czerney

stando, máš pravdu, tak dej 160 Kč na charitu a ´160 kč na koncert - to teprv budou grády - 320 grádů

29.04.2008 09:16
LISKA
Když grády, tak grády. Dejte charitativně každej těch 160 korun mě a já vám budu vyprávět všechny koncerty mého života.
29.04.2008 09:21
stanislav
Mario Czerney napsal(a):
Motorky čoudí á a kazí ovzduší. přijeďte raději na prvního máje do Chodova u Sokolova, hrají tam The Legendary Pink Dots, vstupenka 160 korun!!!
jakmile se člověk přesune z prahy do chodova u sokolova, nenávratně poškodí životní prostředí exhalacemi z dopravního prostředku, jedině tam jít pěšky, ale to by si člověk poškodil pohybové ústrojí nevratně, vidím to jakože situace je bezvýchodná.... jediné moudré řešení je zustat doma...
29.04.2008 16:01
seed
stanislav napsal(a):
Mario Czerney napsal(a):
Motorky čoudí á a kazí ovzduší. přijeďte raději na prvního máje do Chodova u Sokolova, hrají tam The Legendary Pink Dots, vstupenka 160 korun!!!
jakmile se člověk přesune z prahy do chodova u sokolova, nenávratně poškodí životní prostředí exhalacemi z dopravního prostředku, jedině tam jít pěšky, ale to by si člověk poškodil pohybové ústrojí nevratně, vidím to jakože situace je bezvýchodná.... jediné moudré řešení je zustat doma...
bydlim kousek ale když tam pujdu mário mne pozná a zmlátí
29.04.2008 16:06
Repulsion_Bílý
No jo, na Mária bacha. On je včil horší než besný vlk..
30.04.2008 22:25
Mario Czerney

Repulsion_Bílý napsal(a):
No jo, na Mária bacha. On je včil horší než besný vlk..
z čeho soudíš, nevím - třeba tenhle článek hore: docela mě bavilo ho psát, já se směju svejm píčovinám většinou sám: asi proto, že jim rozumím nejlíp:-)

30.04.2008 22:27
stanislav
bať.
30.04.2008 22:30
Vích
bať, bať.
30.04.2008 23:36
Lee
kaď, kaď, kaď.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)