Názory |
24.01.2008 14:06
stanislav
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem... Hm, a to ještě nevíš, že ti F. chtěl koupit ten hostel, co v něm děláš. :o))) vyřiď F., že jak ho uvidim, má kudlu v chrbtě. že si ji už po večerech brousim... :o)))) |
24.01.2008 14:07
stanislav
|
čelně bych ho nebod, to je moc takový hrdinský... hehe |
24.01.2008 14:10
Shari
|
stanislav napsal(a):
vyřiď F., že jak ho uvidim, má kudlu v chrbtě. že si ji už po večerech brousim... :o))))
a ja myslela ze mas rad vsechny pismena abecedy stejne.. ;o) |
24.01.2008 14:14
Monty
|
stanislav napsal(a): Monty napsal(a): stanislav napsal(a): co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem... Hm, a to ještě nevíš, že ti F. chtěl koupit ten hostel, co v něm děláš. :o))) vyřiď F., že jak ho uvidim, má kudlu v chrbtě. že si ji už po večerech brousim... :o)))) Ano ano, tak svět oplácí... on po tobě hostelem, ty po něm nožem... :o) |
24.01.2008 14:23
stanislav
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): Monty napsal(a): stanislav napsal(a): co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem... Hm, a to ještě nevíš, že ti F. chtěl koupit ten hostel, co v něm děláš. :o))) vyřiď F., že jak ho uvidim, má kudlu v chrbtě. že si ji už po večerech brousim... :o)))) Ano ano, tak svět oplácí... on po tobě hostelem, ty po něm nožem... :o) a co by tak mohl čekat jinýho? maximálně tak, kdyby se mi zrovna nechtělo bejt násilnickej, tak bych mu věnoval nějaký ten sarkastický a nevlídný úšklebek.... ale to po večerech trénovat nemusim, to mi jde dobře... hehe |
24.01.2008 14:34
Monty
|
stanislav napsal(a): Monty napsal(a): stanislav napsal(a): Monty napsal(a): stanislav napsal(a): co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem... Hm, a to ještě nevíš, že ti F. chtěl koupit ten hostel, co v něm děláš. :o))) vyřiď F., že jak ho uvidim, má kudlu v chrbtě. že si ji už po večerech brousim... :o)))) Ano ano, tak svět oplácí... on po tobě hostelem, ty po něm nožem... :o) a co by tak mohl čekat jinýho? maximálně tak, kdyby se mi zrovna nechtělo bejt násilnickej, tak bych mu věnoval nějaký ten sarkastický a nevlídný úšklebek.... ale to po večerech trénovat nemusim, to mi jde dobře... hehe :o)))
To máš naprostou pravdu. Tohle si trénovat fakt nemusíš. :o))) |
28.01.2008 12:37
Wiki
|
-- napsal(a): A nemůže mi někdo poradit, jak se mám přinutit pracovat? Mám do pátku zakázek, že bude problém to stihnout, a zaboha se nemůžu dotlačit k tomu, začít na tom soustavně makat. To se mi někdy stává, ale málokdy to je tak akutní. hehe, mám podobný problém a neúspěšně s ním bojuju a čím dál víc narůstá, tím víc jsem neschopnější začít na tom dělat.
Ale až uděláš první krok, uleví se ti...taky jsem ho dnes udělala :) |
28.01.2008 14:21
stanislav
|
po prvním kroku druhej a pak třetí... žádný strachy, hezky pracujte, jsem s vámi!!! |
28.01.2008 16:50
miirdas
|
stanislav napsal(a): po prvním kroku druhej a pak třetí... žádný strachy, hezky pracujte, jsem s vámi!!! jsi podlý:) taky nic nestíhám, nějak jsem zlenivěl |
28.01.2008 17:29
stanislav
|
když člověk nestíhá, je na místě odpočinek. pokud možno pasivní, žádnej tenis a podobně, ale řádně se prospat! radí deset z deseti odborníků... |
28.01.2008 20:27
Lee
|
stanislav napsal(a): po prvním kroku druhej a pak třetí... žádný strachy, hezky pracujte, jsem s vámi!!! Děkuji, hned se mi pracovalo podstatně lépe! |
28.01.2008 21:43
stanislav
|
mně se dnes taky moc pěkně pracovalo... zítra si to zopáknu... a pak zas dva dny budu pracovati jen jako hospodyňka... ale to není práce, leč radost... šudlat sem tam něco po bytě s hadříkem a podobně... bezva činnost... |
30.01.2008 04:27
HanaKonvesz
|
vytunelovaný svaz žen vypsal konkurz na výkonnou ředitelku |
30.01.2008 04:29
HanaKonvesz
|
Natasha napsal(a): Doporučuješ bydlet u rodičů a čekat až umřou, stanislave? ;-) jistě že nebydlet u rodičů ale není práce jako práce, může bavit |
30.01.2008 04:30
HanaKonvesz
|
za ty avíza se omlouvám:-))) |
30.01.2008 09:42
Pomerančová
|
mne aviza nevadi, pekne rano preju :_) |
30.01.2008 09:44
stanislav
|
Pomerančová napsal(a): mne aviza nevadi, pekne rano preju :_) ano. pěkné ráno... ale ono neni pěkný, je hnusně... |
30.01.2008 09:46
Pomerančová
|
stanislav napsal(a): Pomerančová napsal(a): mne aviza nevadi, pekne rano preju :_) ano. pěkné ráno... ale ono neni pěkný, je hnusně... no, teĎka v práci to taky pozoruji. před tím to vypadlao lépe ;-) |
30.01.2008 13:03
miirdas
|
HanaKonvesz napsal(a): vytunelovaný svaz žen vypsal konkurz na výkonnou ředitelku tyjo, to místo chci! |
30.01.2008 18:17
HanaKonvesz
|
miirdas napsal(a):
HanaKonvesz napsal(a): vytunelovaný svaz žen vypsal konkurz na výkonnou ředitelku tyjo, to místo chci! ber, konkurz je vypsán již podezřele dlouho |