Názory |
27.12.2007 18:02
KurikajKupka
|
Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) |
27.12.2007 18:40
stanislav
|
KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) dobrý... :o)))) |
27.12.2007 23:07
Shari
|
a funguje? :)
|
28.12.2007 09:49
miirdas
|
KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) tak to je dobrej úlet, židovské relikvie si nadělujeme ke křesťanskému svátku... a mě říkaj, že sem mimóz |
28.12.2007 09:52
stanislav
|
miirdas napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) tak to je dobrej úlet, židovské relikvie si nadělujeme ke křesťanskému svátku... a mě říkaj, že sem mimóz náhodou je to hezky ekumenický... |
28.12.2007 09:58
miirdas
|
stanislav napsal(a): miirdas napsal(a): KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) tak to je dobrej úlet, židovské relikvie si nadělujeme ke křesťanskému svátku... a mě říkaj, že sem mimóz náhodou je to hezky ekumenický... když to vemeš jako symbol sedmi dní na stvoření, tak budiž.. |
28.12.2007 10:02
KurikajKupka
|
miirdas napsal(a):
stanislav napsal(a): miirdas napsal(a):
KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) tak to je dobrej úlet, židovské relikvie si nadělujeme ke křesťanskému svátku... a mě říkaj, že sem mimóz náhodou je to hezky ekumenický... když to vemeš jako symbol sedmi dní na stvoření, tak budiž.. polib si prdel midraši, navíc...Vánoce zas nejsou až tak docela křesťanský, nemůžu za to, že ti dali ponožky |
28.12.2007 10:07
Shari
|
jůů, někdo je namíchlej.. |
28.12.2007 10:17
miirdas
|
KurikajKupka napsal(a): miirdas napsal(a):
stanislav napsal(a): miirdas napsal(a):
KurikajKupka napsal(a): Hehé, dostala jsem menoru pod stromeček :) tak to je dobrej úlet, židovské relikvie si nadělujeme ke křesťanskému svátku... a mě říkaj, že sem mimóz náhodou je to hezky ekumenický... když to vemeš jako symbol sedmi dní na stvoření, tak budiž.. polib si prdel midraši, navíc...Vánoce zas nejsou až tak docela křesťanský, nemůžu za to, že ti dali ponožky na velikonoce si menoru můžeš ozdobit mašlema a jít vyšlehat pár kazatelů...
a vánoce křesťanské jsou, to, že to hromada lidu už ani nevímá, není můj problém. jen prasej naboženské svátky.. |
28.12.2007 10:35
stanislav
|
já vánoce nepojímám jen křesťansky. je to svátek návratu světla hlavně, že se narodilo děťátko v Betlémě, je takovej hezkej symbol... a Miirda je vopičák, toho netřeba brát vážně... von se snaží provokovat, ale vždycky je u toho hrozně roztomilej maximálně tak... :o)) |
28.12.2007 16:42
KurikajKupka
|
stanislav napsal(a): já vánoce nepojímám jen křesťansky. je to svátek návratu světla hlavně, že se narodilo děťátko v Betlémě, je takovej hezkej symbol... a Miirda je vopičák, toho netřeba brát vážně... von se snaží provokovat, ale vždycky je u toho hrozně roztomilej maximálně tak... :o)) a pche ! slaví -li se narození Ježíš, slaví se narození Žida- tudíž židovskej svátek, tak - Kupka kousla do chleba a jde pokojně dál svou cestou... |
28.12.2007 17:18
Shari
|
já slavím že jsem s rodinou, a tyhlety náboženský povídačky sou mi u zadní části pche |
28.12.2007 19:39
KurikajKupka
|
Shari napsal(a): já slavím že jsem s rodinou, a tyhlety náboženský povídačky sou mi u zadní části pche však to mě taky...jen jsem chtěla obhájit svou menoru no :( |
28.12.2007 19:43
Shari
|
dyk ti ji nikdo nebere :) |
28.12.2007 20:39
KurikajKupka
|
Shari napsal(a): dyk ti ji nikdo nebere :) dyk já vim, ale jen jsem chtěla vysvětlit ten náboženskej handrkovanec a kušujte! Jdu se dívat na Tajemnou řeku :) |
28.12.2007 21:06
miirdas
|
KurikajKupka napsal(a): Shari napsal(a): dyk ti ji nikdo nebere :) dyk já vim, ale jen jsem chtěla vysvětlit ten náboženskej handrkovanec a kušujte! Jdu se dívat na Tajemnou řeku :) ještě nikdy jsem nemočil u sledování filmu |
29.12.2007 13:04
miirdas
|
klikátko, hudební chvilky
|
29.12.2007 19:03
KurikajKupka
|
Pete Doherty je ta největší hudební svině jakou znám |
29.12.2007 19:05
miirdas
|
KurikajKupka napsal(a): Pete Doherty je ta největší hudební svině jakou znám ale hraje výtečně, teď už aspoň vim, jak se menuje:)) |
29.12.2007 19:09
KurikajKupka
|
je to výtečnej sráč, ale proč ne... |