Téma #618 |
Autor: | adammi |
Fórum: |
Datum publikace: | 27.09.2007 16:32 |
Počet návštěv: | 2151 |
Počet názorů: | 70 |
Názor na poéziu s kresťanskou tematikou |
Zujíma ma váš názor na poéziu s kresťanskou tematikou.V SR mám celkom jasno, zaujíma ma skôr ako je to v ČR, prípadne ktorí autori sa takej tvorbe venujú, a či vydavateľstva sa zaoberajú aj takouto témou. Ďakujem za ohlasy. |
|
Názory |
11.10.2007 18:01
Bask
|
Mario Czerney napsal(a): vystačím, z názorů přece vidím, jak "smýšlíš" |
11.10.2007 18:04
Mario Czerney
|
Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): vystačím, z názorů přece vidím, jak "smýšlíš" no ty jsi šikovnej, diskuze s tebou je ztracenej čas, tak už mě nenuď hm:-) |
11.10.2007 19:28
Bask
|
Mario Czerney napsal(a): Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): vystačím, z názorů přece vidím, jak "smýšlíš" no ty jsi šikovnej, diskuze s tebou je ztracenej čas, tak už mě nenuď hm:-) to bylo keců, prej: neodpověděl jsi mi na otázku:D
A ty? Ale proč ztracený čas, pro mne není, diskuze s omezencem jsou velmi poučné... Člověk se nějak musí naučit vysvětlovat věty triviálními pojmy. Díky za tvé... vlastně nic, nic jsi mi neřekl, obsahově. |
11.10.2007 19:38
Mario Czerney
|
Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): vystačím, z názorů přece vidím, jak "smýšlíš" no ty jsi šikovnej, diskuze s tebou je ztracenej čas, tak už mě nenuď hm:-)to bylo keců, prej: neodpověděl jsi mi na otázku:D A ty? Ale proč ztracený čas, pro mne není, diskuze s omezencem jsou velmi poučné... Člověk se nějak musí naučit vysvětlovat věty triviálními pojmy. Díky za tvé... vlastně nic, nic jsi mi neřekl, obsahově. v pořádku, pozměň ještě pár citací a máš jasno |
11.10.2007 20:35
Bask
|
Mario Czerney napsal(a): Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): vystačím, z názorů přece vidím, jak "smýšlíš" no ty jsi šikovnej, diskuze s tebou je ztracenej čas, tak už mě nenuď hm:-)to bylo keců, prej: neodpověděl jsi mi na otázku:D A ty? Ale proč ztracený čas, pro mne není, diskuze s omezencem jsou velmi poučné... Člověk se nějak musí naučit vysvětlovat věty triviálními pojmy. Díky za tvé... vlastně nic, nic jsi mi neřekl, obsahově. v pořádku, pozměň ještě pár citací a máš jasno já měl jasno už dřív, tvá pověst tě předchází.... |
11.10.2007 20:46
Mario Czerney
|
Co to plácáš, Basku? |
11.10.2007 20:58
Bask
|
Mario Czerney napsal(a): Co to plácáš, Basku? už jsem o tobě dost četl, pěkné výlevy... nechceš do vily, poslal bych ti hlas:D |
11.10.2007 21:03
Mario Czerney
|
Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Co to plácáš, Basku? už jsem o tobě dost četl, pěkné výlevy... nechceš do vily, poslal bych ti hlas:D jo |
11.10.2007 21:13
stanislav
|
Bask napsal(a): Mario Czerney napsal(a): Co to plácáš, Basku? už jsem o tobě dost četl, pěkné výlevy... nechceš do vily, poslal bych ti hlas:D tohle bylo férový. Bask je pekelník! |
12.10.2007 04:09
Lee
|
Bask je sakra pekelník. :)
|
12.10.2007 18:15
LISKA
|
Co to plácáš, Basku? O Mariovi si mohl číst ledacos, ale rozhodně ne, že je omezenec !!!!! |
12.10.2007 19:24
--
|
mimochodem, jak to bylo doopravdy:
Na počátku bylo slovo, a to slovo bylo od Boha, a to slovo bylo "Kurva":
"Kurva, je tady tma jak v prdeli. Ať je sakra světlo, do piči!" A bylo světlo, a Bůh viděl, že světlo není na piču, ale že je to špica.... |
12.10.2007 23:07
Bask
|
-- napsal(a): mimochodem, jak to bylo doopravdy:
"Kurva, je tady tma jak v prdeli. Ať je sakra světlo, do piči!" A bylo světlo, a Bůh viděl, že světlo není na piču, ale že je to špica.... aplaus.. jsi fakt asi borec, možná, ne co plácám, určitě lepší než Bůh |
12.10.2007 23:12
Bask
|
LISKA napsal(a): Co to plácáš, Basku? O Mariovi si mohl číst ledacos, ale rozhodně ne, že je omezenec !!!!! vlastně se bojím, že máš pravdu a já si spletl nick... pak odvolávám poslední prohlášení.... ale vzít to od počátku a pořádně... co je to omezenec? Ten, kdo je omezený... kdo vlastně je neomezený (krom dvou pomlček)? Tak vidiš, že je:) |
13.10.2007 00:08
--
|
Bask napsal(a): aplaus.. jsi fakt asi borec, možná, ne co plácám, určitě lepší než Bůh O tom nepochybuj, pičo. |
03.11.2007 10:03
Lady
|
pokud se budeme zajímat o pravý význam slova dojdeme úplně k něčemu jinému, takže hádejme se vesele a lezme klidně i do ......
je to fuk protože země se točí a pokud nekdo používá argot asi to nutně potřebuje, zastupuje předsi sebe sama a jeho výrazivo o něčem vypovídá koronuje ho na................. a doplňte si sami
mě osobně unavují argoťáci proto neodtěžujte mě díky |
03.11.2007 10:20
Mario Czerney
|
pokud se budem zajímat o pravý význam kterého slova? jestli jsem to správně pochopil, je oním slovo kurva, první slovo boží, jak už napsal Rep:
"Kurva, je tady tma jak v prdeli. Ať je sakra světlo, do piči!" A bylo světlo, a Bůh viděl, že světlo není na piču, ale že je to špica....
takže tohle je pravý význam slova kurva, doufám ale, že jsem tě příliš neodtížil |
05.11.2007 18:15
Bask
|
přesně tak lady |
16.12.2007 12:31
siorak
|
Vcelku jednoduše řeknu, že mě nijak neirituje, naopak přitahuje, jak sami křesťané vidí křesťanství, ať už je to v poezii, nebo v úvahách, či jinde. Neoceňuji moc, pokud se jedná o nudnou apologizaci. Beru to prostě jako špatné dílo, ale to není výsadou křesťanů.
Mnozí věřící v historii dokázali vytvořit skvělá umělecká díla. O tom není pochyb. Tak proč ne teď? |
16.12.2007 14:07
adammi
|
Myslím, že si jeden z mála, ktorý pochopil o čo mi išlo. Vďaka. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|