Téma #568
Autor:Sir-nis
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:17.08.2007 22:47
Počet návštěv:510
Počet názorů:20

pomoc
tohle je spíše takový inzerát
nevim zda jsem zvolil správnou kategorii, a tak se administrátorovi už ted omlouvám, pokud to bude muset smazat

teď k věci
píšu povídky, vím je to děsně překvapující, ale potřeboval bych betareadera
člověka, kterej se nad textem zamyslí a dokáže mi vlepit opravdu konstruktivní kritiku a názor na to, co mu pošlu, abych to pak před zveřejněním mohl opravit
placené to není a je to jen dobrovolná věc, prostě akorát to co napíšu uvidíte jako první, teď mluvím k případným zájemcům
pokud vás bude víc mít zájem rozhodně nemám nic proti, ale byl bych vděčen aspoň za jednoho jediného

když tak, tak tady mám něco ze své tvorby: www.sirnis.wz.cz

díky za pozornost

Názory
18.08.2007 12:26
Yfča
Nejlepší bude, když povídku zveřejníš a pak ji případně opravíš po "konstruktivní" kritice... ;o)
18.08.2007 13:21
Sir-nis
Yfča napsal(a):
Nejlepší bude, když povídku zveřejníš a pak ji případně opravíš po "konstruktivní" kritice... ;o)
no to sem až doposud dělal, ale konstruktivní kritiky není tolik, kolik bych potřeboval, abych mohl případné chyby opravit
většinou se mi spíše nedostává
19.08.2007 10:03
Trottel
No na něco málo jsem se dívala... klasický průměrný fantasy, ale dá se to číst.
Hlavně to nemá cenu dávat nefantasákum - tedy ani sem...
Bohužel nemám čas a moc se mi nechce, ale něco krátkého bych mohla zkusit zkritiznout.
19.08.2007 20:05
Karkuleum
Trottel napsal(a):
No na něco málo jsem se dívala... klasický průměrný fantasy, ale dá se to číst.
Hlavně to nemá cenu dávat nefantasákum - tedy ani sem...
Bohužel nemám čas a moc se mi nechce, ale něco krátkého bych mohla zkusit zkritiznout.
Fantasy ma obvykle jen priznivce nebo odpurce. Doporucuju nabidnout nejakemu fantasy serveru. Pravidelne dodavane pribehy - napr na pokracovani - by mohly byt slusnym lakadlem pro ziskani pravidelnych navstevniku webu. A pro Tebe prubirskym kamenem.
20.08.2007 10:35
sokrates
Podíval jsem se na kousek toho Orla, ale je to bída. Myslím dějově. Proč démon utíkal, když měl takové schopnosti? Proč ho ten s mečem nezabil, hned když mohl? Napřed si ujasni tohle a pak se sháněj po kritice. Taky jsem tam nevysledoval žádnej styl, ale možná ho nevidím. Styl nestyl, určitě se to dá napsat výrazně líp.
20.08.2007 11:58
karel_letoun
Úplně nejlepší bude, když nebudeš nic psát, potom nebudeš mít s tím žádné problémy a můžeš o to víc chlastat.
20.08.2007 14:20
Karkuleum
karel_letoun napsal(a):
Úplně nejlepší bude, když nebudeš nic psát, potom nebudeš mít s tím žádné problémy a můžeš o to víc chlastat.
kdo nic nedela, nic nezkazi.
nikdo uceny z nebe nepad.
neni na svete clovek ten, aby se zavdecil lidem vsem.

Je pravda, ze pribeh by mel byt utazeny a co do logiky neprustrelny. Postavy by mely mit motivy a reagovat podle nich a racionalne.

Ale postavit barak taky neni jen tak... Takze ja radim pis, cti a zase pis. Vsimej si, co te na pracech treba Tolkiena nebo Sapkowskeho bavi, kdy se bojis a proc, kdy te scena a popis dostane a cim to asi je. Totez plati o serialech, filmech a pribezich obecne v jakekoliv forme.

Neprestavej treba uz jen proto, ze te to bavi.
22.08.2007 08:34
vittorijo
Karkuleum napsal(a):
karel_letoun napsal(a):
kdo nic nedela, nic nezkazi.
nikdo uceny z nebe nepad.
neni na svete clovek ten, aby se zavdecil lidem vsem.

Je pravda, ze pribeh by mel byt utazeny a co do logiky neprustrelny. Postavy by mely mit motivy a reagovat podle nich a racionalne.

Ale postavit barak taky neni jen tak... Takze ja radim pis, cti a zase pis. Vsimej si, co te na pracech treba Tolkiena nebo Sapkowskeho bavi, kdy se bojis a proc, kdy te scena a popis dostane a cim to asi je. Totez plati o serialech, filmech a pribezich obecne v jakekoliv forme.

Neprestavej treba uz jen proto, ze te to bavi.
presne tak, hlavne citaj a sleduj, aj obycajny zivot
22.08.2007 11:29
karel_letoun
A dobře se vysrat, to je také důležité.
22.08.2007 19:40
Rubik-On
karel_letoun napsal(a):
svatá pravda
23.08.2007 13:11
Lee

karel_letoun napsal(a):
Možná důležitější.
23.08.2007 14:12
karel_letoun
Je to velice důležié. Špatné vysrání nespraví ani nádherná soulož. Zkuste to dělat a mít sračku.
23.08.2007 15:33
vittorijo
karel_letoun napsal(a):
Je to velice důležié. Špatné vysrání nespraví ani nádherná soulož. Zkuste to dělat a mít sračku.
na hovno
16.09.2007 23:21
mongolský_vlk
betareadera by chtěl asi každý, nikdo si však netroufl o něj takto zažádat :)
17.09.2007 21:01
Sir-nis
mongolský_vlk napsal(a):
betareadera by chtěl asi každý, nikdo si však netroufl o něj takto zažádat :)
no já ho nehledal
teda jako ze začátku jsem doufal jen v komentáře na má díla, ale hold i když pár výtek na mé psaní i na příběh bylo stejně jelikož člověk nedostane na každou věc vyjádření tak mu to pomůže jen málo
až pak sem si psal s jedním, téže pisálkem, a ten mě k tomuhle přivedl
a tak sem se rozhodl hledat
bohužel zatim bez úspěchu
17.09.2007 23:13
mongolský_vlk
ty ho ani najít nemůžeš :) nemůžeš někoho nutit že bude číst tvý texty a psát konstruktivní kritiky :-))) toho se dočkáš jen pokud budeš dělat to samé druhým, proto mě tvá prosba o pomoc docela zaráží
18.09.2007 12:46
Sir-nis
mongolský_vlk napsal(a):
ty ho ani najít nemůžeš :) nemůžeš někoho nutit že bude číst tvý texty a psát konstruktivní kritiky :-))) toho se dočkáš jen pokud budeš dělat to samé druhým, proto mě tvá prosba o pomoc docela zaráží
jistě na tom něco je
ale osobně sám sebe nepokládám za takového člověka co je toho sám schopen
alespoň zatím
19.09.2007 16:29
sokrates
pročti si uznávaný autory tohoto žánru a pak si to srovnej se sebou, buď to poznáš a nebo ne. Když ne, tak ti stejně nikdo neporadí a když jo, začneš psát líp i bez Bety

09.10.2007 21:29
Mori
Přečetla jsem to, co máš na stránkách: tvoje čeština za moc nestojí a děj máš příliš roztříštěnej na to, abych se v tom vyznala... Myšlenku to dost možná má, ale já jsem se k ní tak úplně nedopracovala.
12.10.2007 19:39
Sir-nis
Mori napsal(a):
Přečetla jsem to, co máš na stránkách: tvoje čeština za moc nestojí a děj máš příliš roztříštěnej na to, abych se v tom vyznala... Myšlenku to dost možná má, ale já jsem se k ní tak úplně nedopracovala.
jako co se týče přehlednosti tak ano asi bych s tím měl něco udělat, ale jako ty stránky mi dělal známej a jako ted je ani nedoplnuju protože se chci učit tvorbu stránek, abych si to nějak udělal podle svých představ, i když zatim sem se nad nimi nezamýšlel
co se týče pravopisu, tak to přiznávám nejsem žádné eso, ale hold stalo se, jako o pravopis jsem se začal zajímat až co jsem začal psát, tudíž předtim ve škole sem to bral tak napůl no
a co se týče příběhu, tak snažím se to zlepšit

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)