Téma #562 |
Autor: | Lee |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.08.2007 16:09 |
Počet návštěv: | 496 |
Počet názorů: | 16 |
Je to amorální? |
Je amorální zakládat diskuze a blokovat jejich účastníky? |
|
Názory |
15.08.2007 18:34
Lee
|
Já do jenykovych diskuzí přispívat nemůžu, takže asi jdou.
Morálka je gaussovo rozložení syndromu neschopnosti rozlišit humor od mrtvého kraba v závislosti na množství vykaleného kaliva. |
15.08.2007 19:12
--
|
Mrdat. |
15.08.2007 20:35
xicht
|
Naprosto s Vami souhlasim... ale o cem to mluvite? |
15.08.2007 20:36
xicht
|
Heleď, jak je ten vzorec závislosti morálky na množství vykáleného káliva? A vztahuje se třeba koňské kálivo na samotné koně (a lze u koní vůbec mluvit o morálce?) nebo na jejich majitele? |
15.08.2007 23:59
stanislav
|
já tedy také přispěji. ale povím vám něco mnohem děsivějšího, než je zablokování: viděl jsem dnes mnoho sparťanů, hemžili se kolem letné, a v hostincích bylo nabito a člověk s sebou vždy cuknul, když ti krásní lidé vykřikli: sparta!, poté co odešli na stadión, vše ustalo. prostě divné. |
16.08.2007 07:04
LISKA
|
kalivo a ocel se kalí, kálivo se kálí, blokování je na pováženou. |
16.08.2007 10:32
Monty
|
stanislav napsal(a): já tedy také přispěji. ale povím vám něco mnohem děsivějšího, než je zablokování: viděl jsem dnes mnoho sparťanů, hemžili se kolem letné, a v hostincích bylo nabito a člověk s sebou vždy cuknul, když ti krásní lidé vykřikli: sparta!, poté co odešli na stadión, vše ustalo. prostě divné. Téměř mystický zážitek... děs mne z toho obchází. |
16.08.2007 13:45
Natasha
|
Já si naopak myslím, že blokování je velice užitečné a mělo by se rozšířit i do reálného života. Představa, že jdu po chodníku, náhle narazím do neviditelné zdi a ve vzduchu se rozsvítí nápis "vstup do tohoto prostoru vám zablokoval: XY", ta je vysloveně dobrodružná.
Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! |
16.08.2007 18:51
random_night
|
Natasho, já tě zbožňuju :))) |
16.08.2007 21:13
Lee
|
Natasha napsal(a): Já si naopak myslím, že blokování je velice užitečné a mělo by se rozšířit i do reálného života. Představa, že jdu po chodníku, náhle narazím do neviditelné zdi a ve vzduchu se rozsvítí nápis "vstup do tohoto prostoru vám zablokoval: XY", ta je vysloveně dobrodružná.
Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! moudrá to žena. |
17.08.2007 14:20
xicht
|
Natasha napsal(a): Já si naopak myslím, že blokování je velice užitečné a mělo by se rozšířit i do reálného života. Představa, že jdu po chodníku, náhle narazím do neviditelné zdi a ve vzduchu se rozsvítí nápis "vstup do tohoto prostoru vám zablokoval: XY", ta je vysloveně dobrodružná.
Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! ja myslim, ze to uz funguje, ja napr. denne usiluji dobrym chovanim o znovuvpusteni
jen mi to dobre chovani asi moc nejde :-/ |
18.08.2007 11:55
Danny
|
Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! mně by se hodilo do reality zavést přístupová práva z UNIXu. Třeba si někam položím knížku a otec ji přenese, protože se tam takzvaně "válí", jenže já jsem zvyklý hledat věci tam, kde jsem si je položil a pak z toho vybřednu. Takhle by mu to napsalo "knížka je Dannyho, Permission denied." |
18.08.2007 12:48
Pomerančová
|
Danny napsal(a): Natasha napsal(a): Já si naopak myslím, že blokování je velice užitečné a mělo by se rozšířit i do reálného života. Představa, že jdu po chodníku, náhle narazím do neviditelné zdi a ve vzduchu se rozsvítí nápis "vstup do tohoto prostoru vám zablokoval: XY", ta je vysloveně dobrodružná. Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! mně by se hodilo do reality zavést přístupová práva z UNIXu. Třeba si někam položím knížku a otec ji přenese, protože se tam takzvaně "válí", jenže já jsem zvyklý hledat věci tam, kde jsem si je položil a pak z toho vybřednu. Takhle by mu to napsalo "knížka je Dannyho, Permission denied." no ale to bys jeste musel zamezit tomu aby mel otec admin prava |
18.08.2007 19:17
xicht
|
Pomerančová napsal(a): no ale to bys jeste musel zamezit tomu aby mel otec admin prava presne tak, a pravidelne zaplatovat, aby si otec nenasel nejakej exploit ;-) |
19.08.2007 13:27
vittorijo
|
Lee napsal(a): Natasha napsal(a): Já si naopak myslím, že blokování je velice užitečné a mělo by se rozšířit i do reálného života. Představa, že jdu po chodníku, náhle narazím do neviditelné zdi a ve vzduchu se rozsvítí nápis "vstup do tohoto prostoru vám zablokoval: XY", ta je vysloveně dobrodružná.
Tím by vznikl úplně nový druh omluv pozdních příchodů...a navíc by se hned vidělo, kdo koho nesnese ve svém prostoru. Zároveň by bylo možno zlepšováním chování usilovat o znovuvpuštění do těch či oněch prostorů - velmi motivující! moudrá to žena. moudré to ženy |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|