Názory |
08.08.2007 16:06
Aglája
|
myšák napsal(a): Já v Nepálu viděl opravdový hlad - a kámoši v Indii a Bangladéši ještě horší, v Africe... je mi z těch monstrakcí nanic.
O tom, kdo se na všelijaké "pomoci" napakuje, si iluze nedělám.
A špatný je i sám princip - pomáhat se musí zevnitř, ne zvenku, i dobře míněná pomoc zvenku vede jen ke krátkodobému zvyšování konzumu a větší závislosti Takže zevnitř...myslíš jako Angelina Joli, která se snaží o pomoc zevnitř? Tedy snad...Přijet, ošetřit pár dětí, nakrmit je, udržovat kontakt s místními organizacemi...Na druhou stranu bez publicity a monstrózních koncertů by lidi ani nevěděli, že někde je to tak strašné, že je pomoc nutná... |
08.08.2007 17:17
_-.-_
|
nemám rád protestsongy ani protitestsongy |
08.08.2007 19:19
stanislav
|
já protestsongy miluju, třeba ten od Mládka, jak brojí proti vylívání použitého oleje v přírodě... |
09.08.2007 10:30
Monty
|
stanislav napsal(a): já protestsongy miluju, třeba ten od Mládka, jak brojí proti vylívání použitého oleje v přírodě... Ale tomu se podle mne říká častuška.... :o) |
09.08.2007 11:17
Natasha
|
Záleží na dobovém kontextu. V době, kdy za písničku hrozí kriminál, je to poněkud jiná pohádka než když je to pak jen sebepropagace.
Pink si dovolila tento druh odvahy až ve chvíli, kdy Bushova kariéra tvrdé pěsti Ameriky končí - před pár lety by ji to ani nenapadlo.
Takže je to v jejím případě pouze marketingový kalkul popových manažerů - a na to smrkám :) |
09.08.2007 11:21
Aglája
|
Natasha napsal(a): Záleží na dobovém kontextu. V době, kdy za písničku hrozí kriminál, je to poněkud jiná pohádka než když je to pak jen sebepropagace.
Pink si dovolila tento druh odvahy až ve chvíli, kdy Bushova kariéra tvrdé pěsti Ameriky končí - před pár lety by ji to ani nenapadlo.
Takže je to v jejím případě pouze marketingový kalkul popových manažerů - a na to smrkám :) Jo, taky to tak nějak vidím. To se to protestuje, když ti nic nehrozí... |
09.08.2007 11:26
Monty
|
Aglája napsal(a): Natasha napsal(a): Záleží na dobovém kontextu. V době, kdy za písničku hrozí kriminál, je to poněkud jiná pohádka než když je to pak jen sebepropagace.
Takže je to v jejím případě pouze marketingový kalkul popových manažerů - a na to smrkám :) Jo, taky to tak nějak vidím. To se to protestuje, když ti nic nehrozí... Pojďte proti něčemu protestovat.
Ale aby nám za to něco hrozilo.
Aspoň kopanec do řiti... :o) |
09.08.2007 11:30
Natasha
|
Monty, tady leda virtuální, to nemá vejšku :) |
09.08.2007 11:31
Monty
|
Natasha napsal(a): Monty, tady leda virtuální, to nemá vejšku :) Nevadí, já taky nemám vejšku. :o) |
09.08.2007 11:41
Natasha
|
To já jo, heč - s mými 180cm si leckdo musí povyskočit, aby mě nakopal. |
09.08.2007 11:43
Monty
|
Natasha napsal(a): To já jo, heč - s mými 180cm si leckdo musí povyskočit, aby mě nakopal. :o))) |
11.08.2007 08:23
jenyk_
|
...mne jsou fuk...........a casto bejvaj, zvlast dneska, podbizivy az beda: viz Pink...nevim, zda ji to verit...(?)---------- |
12.08.2007 00:24
logikJJ
|
jako všecko
sou dobrý nebo blbý
i dřív to tak bejvalo |
12.08.2007 00:57
jenyk_
|
...ja nestudoval tuto problematiku, zeano, ale pokud otroci dreli na bavlnikovem poli a muzi popojizdejici pysne na konich mezi nimi po nich bicem nedivim se, ze si ti skloneni, zpoceni, sem tam tam broukli, az hrozive toto znelo!!!:DDDDD
p.s. DO BOJE!!!!))))))))))))))))))))) |
03.09.2007 18:58
sokrates
|
osobní a propagační jsou určitě k ničemu, ale v obecné, informační či buřičské rovině bych se za ně stavěl , je to dobrý ukázat prstem ...
|
04.09.2007 02:48
Mosazné É
|
Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů |
04.09.2007 02:50
stanislav
|
zenová bába! :o)) |
04.09.2007 09:18
Monty
|
Mosazné É napsal(a): Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů Ano. To bezesporu. |
04.09.2007 11:08
sokrates
|
Mosazné É napsal(a): Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů Správně. Z toho je vidět, že i mírovými prostředky lze dosáhnout kýženého cíle. |
04.09.2007 11:34
Monty
|
sokrates napsal(a):
Mosazné É napsal(a): Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů Správně. Z toho je vidět, že i mírovými prostředky lze dosáhnout kýženého cíle. Ano. Neznám lepší mírový prostředek než je hůl v ruce. |