Téma #537
Autor:Lucija
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:31.07.2007 21:47
Počet návštěv:2205
Počet názorů:30

Voľno od LiTerry
Nemohla by sa na istú dobu LiTerra zavrieť, aby si ľudia mohli oddýchnuť? Kvalita akosi upadáva, sa mi zdá.

Názory
01.08.2007 10:32
stanislav
Lucija, objevilas Ameriku.
01.08.2007 10:33
Lucija
Nebolo by ozaj technicky možné LiTerru zavrieť? A teda hlavne - ochotné?
01.08.2007 10:36
stanislav
Lucija napsal(a):
Nebolo by ozaj technicky možné LiTerru zavrieť? A teda hlavne - ochotné?
si dej voraz, si ji vypni sama, ne?
01.08.2007 10:39
Lucija
Tak dobre.
01.08.2007 12:34
Rubik-On
Lucija napsal(a):
A mám taký sen. Predstavte si, že by sa Literra na také, dajme tomu dva mesiace zatvorila. Mnoho slzičiek by sa muselo vtisknúť späť do rozľútosteného očka, mnoho nádherných priateľských zväzkov by sa spretŕhalo, pretože Literra ako mnohé fóra na nete je náhradou za skutočné vzťahy, mnoho dievčatok by sa nemalo komu pochváliť, aké zničené srdiečko má, odložilo by básničku do šuplíka a možno by na ňu zabudlo, možno by ju vytiahlo neskôr a možno by si uvedomilo, čo za pochabé hlúposti to napísalo, mnoho znudených chlapcov by celé dni nevysedávalo na nete a nevyžívalo sa v urážaní ostatných, možno by si našli dobré, milé, pekné dievča, ktoré by im otvorilo oči a už by nepoužívali tie škaredé výrazy, a možno by sa namiesto toho z nudy podrezali a možno by to tak bolo lepšie, určite by mnoho ľudí dostalo trošku nadhľadu a nebralo sa tak príliš vážne, nemohol by sa im zrútiť svet, lebo by im zrazu celý svet netvorila len Literra. Bol by to krajší svet. Mám taký sen...
lituju tě...
01.08.2007 12:37
Rubik-On
v podstatě jde o jednu věc... pokud si literru vypneš jen ty, tak ti všechno uteče... ostatní jsou totiž zdraví a v klidu pojedou dál... ano, vypni si literru, ale vypni jí už napořád... jsi zřejmě psychicky nemocná...
lituju tě
01.08.2007 12:38
Rubik-On
nemyslím to zle...
ahoj johnny, jak se máš?
01.08.2007 12:44
vittorijo
fuckt nevjem preco ste na nu takí zlí..
u džonyho to pochopím lebo je to podľa fšetkého schyzofrenický kretén na drogách ale ked si to tak vezmete je to fcelku zaujímavá myšlienka..

I HAD A DREAM !!

no len jedna poznámka:
s tou kvalitou to momentálne tak možno je, lebo je leto a sťahovaví ftáci odljetli do teplých krajín na dovolenky alebo kamsi na dedinu na chalupy či záhradky.. a je vela týpkov čo sa teras nudia ešte viac, lebo napriklad nemusia chodit do skoly tak sedia za netom a obšťastňujú nás.. je to určite jeden dvovod na tu "kvalitu"

keby som mal aspon trochu odvahy tak to aj ja rješim tak ako poradil standa
01.08.2007 12:45
vittorijo
rubiku co to tady plácáš???
01.08.2007 12:48
Rubik-On
vittorijo napsal(a):
rubiku co to tady plácáš???
prostě to tak vyznělo... ale já to vážně nemyslim zle, to je nemoc tohodle serveru, že se všechno vezme rovnou negativně...
ne, tak sem to nemyslel...
jen, když si to přečteš, tak to přesně tak vyzní...
01.08.2007 12:54
vittorijo
chorobu tohoto serveru robia ludia na tomto serveri.. mne nesedelo co si napisal, ze "fsetci ostatni su tu zdravi".. podla chovania tu musí mať minimálne polovica zúčastnených papier na to že sú nejakým spvosobom mimo..

ale luciji sa nedivím, ja sa tu napríklad v poslednom čase neuveritelne nudím.. ešte ked som si dal džonyho do filtra tak to bude asi už úplne fprdeli..

ale musím povedať, že to určite njeje iba na tomto serveri tá NUDA, asi letná nuda (hm.. dobrá výhovorka)
01.08.2007 12:57
Rubik-On
"fsetci ostatni su tu zdravi"..
-podle sebe soudím tebe :)
01.08.2007 13:36
vittorijo
Konvalina napsal(a):
"fsetci ostatni su tu zdravi"..
když pominu ty, kteří jsou (lidově řečeno) na palici, tak tu taky můžou být takoví, pro které je LiTerra opravdu jediným spojením se světem, jediná komunikace s lidmi. Takže pro ně pro všechny velice dobrý nápad, zavřít "krám" a zblbněte totálně. Než vypnutí celé LiTerry, ať se fakt každý vypne sám, na čas, který potřebuje k regeneraci. A filtr, to je opravdu dobrá věc.
pred par mesjacmi som to tak spravil.. vypol som sa komplet.. njelen literru.. potom som po par mesjacoch prisjel a iba avíz bolo kolo 300..
01.08.2007 15:00
Shammann
01.08.2007 16:26
Pomerančová
shamman: uprimne si me rozesmal :_)
01.08.2007 18:50
the flatulator
Lucija napsal(a):
Tak dobre.
hehé to je pipina
01.08.2007 18:57
johnny toothpick

Lucija napsal(a):
johnny: Postrehy scestné, argumentácia chába, v podstate žiadna, reč plná vulgarizmov – choď si kopať do zatvorených dvier niekam inam, nasratý chlapček.
nasraně se tu ale projevuješ ty :D
02.08.2007 16:00
myšák
i tenhle servr je jen hosopda, naprosto nepodstatnej - a jestli je něco dobře nebo špatně, pak jen lidma, co se zastaví, a hospodským jen trochu
02.08.2007 19:50
johnny toothpick

myšák napsal(a):
i tenhle servr je jen hosopda, naprosto nepodstatnej - a jestli je něco dobře nebo špatně, pak jen lidma, co se zastaví, a hospodským jen trochu
no jak se říká :"tesat"
03.08.2007 02:36
sokrates
Nečetl jsem to celé, i když by mě to zajímalo. Běžte už konečně do prdele s těma zasranejma obrázkama, který z toho dělaj panoramatický plátno.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)