Téma #408
Autor:Monty
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:19.01.2007 10:00
Počet návštěv:589
Počet názorů:19

Jak absurdně na dobytče?
Je to už pěkných pár týdnů, co zpravodajstvím TV NOVA proběhla zmínka o tom, jak kdesi kdosi odcizil selata i s pytlema krmení. Nadchlo mne to. Bylo to zrovna v době, kdy se to mlelo v Thajsku a na maďarskýho premiéra prasklo, že lhal jako (?) najatej, tak jsem napsala kámošovi, kterej je praštěnej jako já SMS, že v Thajsku je převrat, v Maďarsku nepokoje, támhle v Horní Dolní se kradou podsvinčata a já sedím doma na prdeli... mi pak volal, jako že vtipný, a hovořili jsme o těch krádežích zvířat, jako co se dá všechno přehodit přes plot a jestli by do toho se mnou šel (šel)... a já se pak ptám Standy:

"Hele, kolik myslíš, že bysme těch selat nebo jinýho dobytka museli ukrást, abychom se dostali do zpráv na Nově?"

A Standa povídá:

"Stačí jedno, ale nějak ABSURDNĚ."

To mně pochopitelně nadchlo - díky, Stando! - a začala jsem přemejšlet, jak se správně absurdně kradou zvířata.

Napadlo mně tohle:

V noci tajně odvedeme krávu z kravína a na její místo instalujeme plastovej model dinosaura.

Představte si to, jak jde ráno pracovnice podojit a teď mezi holandským černostrakatým najednou nějakej ankylosaurus nebo styrakosaurus. To je pro zprávy TV NOVA jak dělaný, ne?

Nebo máte někdo nějakej LEPŠÍ nápad?

Názory
19.01.2007 11:04
Wopi
Mnoho nápadů je TADY. Je to bible v legu a najdeš tam spoustu originálních momentů. Já osobně se tam inspiruju ve svém konání už tři dny.
19.01.2007 11:06
Monty
Wopi napsal(a):
Mnoho nápadů je TADY. Je to bible v legu a najdeš tam spoustu originálních momentů. Já osobně se tam inspiruju ve svém konání už tři dny.
TY VOLE TO JE MASO!!!
Chtěla jsem jít spát, ale obávám se, že mi není možno.
19.01.2007 11:06
Wopi
jojo, bible je bibe :)
19.01.2007 11:10
Monty
Wopi napsal(a):
jojo, bible je bibe :)
Halt Kniha klih.

Nebo koblih?

Nebo kniha čepec, bachor... a slez?
19.01.2007 11:11
Monty
Už jsem u toho, jak faraonova dcerka našla trup malýho Mojšla v pekáči plujícím po Legonilu...
19.01.2007 11:14
Wopi
:)) já si prohlížel ty rány... mrtvé legáčky ležící... vždy mě to povzbudí

jo - a kastrace je tam moc povedená! :)
19.01.2007 11:17
Monty
Wopi napsal(a):
:)) já si prohlížel ty rány... mrtvé legáčky ležící... vždy mě to povzbudí

jo - a kastrace je tam moc povedená! :)
Ta kastrace je ve kterejch místech? :o)))
19.01.2007 11:35
Wopi
Teaching of Jesus / On Marriage vs Castration
19.01.2007 13:10
Natasha
Možná by bylo dobré šlohnout krávu a nastražit bojovku pro policii, se všemi meziúkoly, fáborky a strašením atd. Kdyby se jim to povedlo všechno splnit, na konci by byla zas ta samá kráva jako hlavní cena.
19.01.2007 13:55
Monty
Natasha napsal(a):
Možná by bylo dobré šlohnout krávu a nastražit bojovku pro policii, se všemi meziúkoly, fáborky a strašením atd. Kdyby se jim to povedlo všechno splnit, na konci by byla zas ta samá kráva jako hlavní cena.
Stezka odvahy pro poldy?

Super nápad! To stojí za další rozpracování...
19.01.2007 18:34
Wopi
Absurdně kradou dobytčata ufouni. Vždycky kousek uňafnou a frr pryč.
19.01.2007 19:31
Wopi
22.01.2007 08:07
karel_letoun
Monťáku, mě to připadá blbý. Krást zvířata, to ne. Bylo by mě jich líto. Jinak, pokud bys odvedl krávu z kravína a na její místo nasral několik metráků hoven, tak to bych šel asi s tebou do toho.
22.01.2007 09:09
pavson
Jsou-li tvým cílem zprávy na Nově, není třeba dobytče zcizovat. Stačí v prodejně žertovních předmětů zakoupit přiměřené množství bradavic a nalepit je prasátkům vedle rypáčku. Tato zpráva pak vydrží dokonce několik dní, dostane se i do parlimentu, rada pro rozhlasové a televizní vysílání bude odvolána, plukovník Kubice do vazby vzat, Pohanka s Melčákem záhadně zmizí, Ahmadíneřád ostře vystoupí proti zesměšňování Proroka atd.
22.01.2007 10:39
stanislav
pavsone, tys myslivna! obzvlášť zmínka o tom, kterak kvůli polepenejm prasátkům bradavicema zmizej neukáznění socani, co už možná dlouho nebudou socani, mě velice velmi posílila na duchu.
23.01.2007 07:12
pavson
Stanislave posilovat je teď v zimě třeba, obzvláště na duchu. Škoda, že pořádně drsný nápady už nepřichází. Kdyby mi bylo zase osum devět let, to by byla jinačí kávička... To by z toho absurdita tekla proudem.
23.01.2007 20:08
absurdian
Asi bych o tom měl něco tušit. Je absurdní, že se tak dosud nestalo.
01.02.2007 16:51
LoT
a co třeba vycvičit slepice na inkriminovaném statku jako pohůnky dobytka a nechat je v noci odvést prasata ven - udělali by všechnu špinavou práci za nás. Pro každou loupež je dobrý mít někoho vevnitř.

koně bysme pak vyučili řezníkem, berana koželuhem, kozla product managerem a prasata by dostala kurz marketingu, takže by se prodávala úplně sama.

... a my bysme jenom inkasovali peníze z tohodle zvířecího obchodu a utírali si zadky předvoláními od České obchodní inspekce
01.02.2007 19:03
karel_letoun
... a my bysme jenom inkasovali peníze z tohodle zvířecího obchodu a utírali si zadky předvoláními od České obchodní inspekce

Já bych sral na velkou hromadu a Čoi by pak do toho museli skákat po držce.

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)