Téma #406
Autor:chudak
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:16.01.2007 12:23
Počet návštěv:1458
Počet názorů:35

Díky Vladimíre
Chtěl bych touto cestou poděkovat za snažení Vladimíra Ochrany na poli administrátorském. Každý musí upřímně uznat, že jeho aktivní snaha o vyřešení jakéhokoliv problému zde na Liteře byla znát a vždy pomohla dostat se až k hloubi problému, který se většinou nalézal v neschopnosti jiných uživatelů věcně, vkusně a zejména inteligentně tyto problémy řešit.

Věřím, že tato změna alespoň napomůže k většímu množství děl z jeho dílny, na kterou nejspíš neměl poslední dobou čas.

Upřímné díky  V.O. 

Názory
17.01.2007 14:26
stanislav
Hani, já tím vykvajzli myslel jako že to už neni vono, žádná eufórie, no, jsem to napsal tak jaksi neuměle, hehe... se mi stává často, že jaksi informaci mírně pozměním, aby to bylo úderný... hehehe
17.01.2007 19:20
Hana
stanislav napsal(a):
Hani, já tím vykvajzli myslel jako že to už neni vono, žádná eufórie, no, jsem to napsal tak jaksi neuměle, hehe... se mi stává často, že jaksi informaci mírně pozměním, aby to bylo úderný... hehehe
ty stachanovče úderný... já se na to v podstatě vykvajzla... ale ne definitivně... udržuju se v režimu stand by... eště nejsu off... zatím jsem vám sem nasadila dorost zdatný, abyste nevyšli ze cviku... :o)

Albireo napsal(a):
Hančo, já tam jednu revoluci prožil - a "díky" ní vznikla LiTerra.
já vím Albi - proto jsem ten názor přinesla... :o)
18.01.2007 19:05
Protektor
ANO, ANO, ANO! Přidávám se k chudakovi.
19.01.2007 11:27
Burlev
připojuji se k poděkování.. i když jsem si tu skoro ničeho nevšiml, ale to je můj problém..

ad stanislav - s tvými názory nesouhlasím od té doby co jsem na LiT a přitom jsem nemusel být na tebe sprostý a dokonce jsem tě nemusel ani urážet..

..a ti co byli z LiT vykázáni.. - zavinili si to sami.. když pochopí.. vrátit se jednou zajisté mohou, nic jim v tom bránit nebude.. a pak zase bude záležet na jejich přístupu..
i ti co se jich zastávali časem pochopí, pokud zde nastolený trend vydrží..

..ona slušnost zas není tak problémová vlastnost nebo chování jako hrubost..

..příkladně způsob chování.. -ty jsi mne napadl tak já ti to vytmavím.. a napíši ti pod tvá dílka něco tvrdého.. ..nebo ti napíši výhružnou zprávu../ zadařilo se to vůči mě Mariovi, Letounovi, brunovi/ u mne může vyvolat jen úsměv.. ..nikdy jsem si nikomu nestěžoval a nedělám to ani nyní.. :)
..a nezbývá mi věřit, že to časem pochopí i ti, kteří se těch zvláštních lidiček zastávali.. a to z jakýchkoliv důvodů.. ..zastávali se jich vlastně v neprospěch napadených.. a to jim uniká(lo)

..ono tak ve skutečnosti nejde o sprostá slova, ale spíž o ponižování, osočování, urážení jiných.. ..a to v pořádku nebude.. - dá se s tímto souhlasit?

na to si může odpovědět každý sám.. a nemusí plýtvat TADY písmeny.. ;)

..jinak souhlas s midim i Albim..
/snad jsem avi trefil těm ktrých se tady dotýkám../
19.01.2007 20:18
stanislav
Burleve, jsem rád, že vím, že se mnou nesouhlasíš, ovšem já taky žádný výhružky nepodporuju, ani ty ze strany adminů a moderátorů, v tom asi bude ten háček.
21.01.2007 00:22
Burlev

stanislav napsal(a):
Burleve, jsem rád, že vím, že se mnou nesouhlasíš, ovšem já taky žádný výhružky nepodporuju, ani ty ze strany adminů a moderátorů, v tom asi bude ten háček.
Stavíš se za ty, kteří si to nezasloží a tím je podporuješ..
Zase jeden, co má popletené co je zprávné a co ne. Achjo..:((
21.01.2007 12:38
Vích
celý ten spor tu na Liteře byl, jestli se má podporovat více pouhá snaha nebo kvalitní výsledek. Snaha vyhrála, no co už...
21.01.2007 14:00
Wopi
Vích napsal(a):
Taky dík. Ad Albi - jsem zaregistroval vyhnání "prudičů" Repulsiona a Mária a chybí mi tu...
Možná se ti něco zdálo.

Mario Czerney napsal(a):
hele, kdo jebe tvojí m---, tu starou děvku?
(dnes 13:28)
21.01.2007 15:26
stanislav
Burleve, co je správné a co není správné, na to se názory různí, čili se nediv, že já třeba říkám něco jiného než ty, kdo si co zaslouží, na to nevím, jestli zrovna ty jseš ten správný arbitr nebo kdokoliv jiný, v tom je ten špás, to je celé. nevím, co ti na tom furt nevoní, ty si myslíš něco, já něco jiného, to je snad normální. kolikrát se tu už rozebíralo, že i vybraná mluva může bejt mnohem svinštější a podlejc toho kterého zasáhnout než nějaké vejšplechty o jebání, nemá cenu to furt opakovat...    
22.01.2007 10:48
Humble
Wiki napsal(a):
no myslím si, že dělat admina na liteře je sakra nevděčný úkol a nikomu to nepřeju :)
chápu, že v zájmu zachování existence s tím Vladimír sekl.
Připojuji se k poděkování.
23.01.2007 08:52
Pomerančová
Humble napsal(a):
Wiki napsal(a):
no myslím si, že dělat admina na liteře je sakra nevděčný úkol a nikomu to nepřeju :) chápu, že v zájmu zachování existence s tím Vladimír sekl.
Připojuji se k poděkování.
Já také
23.01.2007 09:10
Charlien
Wiki napsal(a):
no myslím si, že dělat admina na liteře je sakra nevděčný úkol a nikomu to nepřeju :)
chápu, že v zájmu zachování existence s tím Vladimír sekl.
ano... něco o tom vím:)
připojuji se s díky
23.01.2007 10:14
Burlev

stanislav napsal(a):
Burleve, co je správné a co není správné, na to se názory různí, čili se nediv, že já třeba říkám něco jiného než ty, kdo si co zaslouží, na to nevím, jestli zrovna ty jseš ten správný arbitr nebo kdokoliv jiný, v tom je ten špás, to je celé. nevím, co ti na tom furt nevoní, ty si myslíš něco, já něco jiného, to je snad normální. kolikrát se tu už rozebíralo, že i vybraná mluva může bejt mnohem svinštější a podlejc toho kterého zasáhnout než nějaké vejšplechty o jebání, nemá cenu to furt opakovat...    
Být tebou nepsal bych o čem  málo vím.. a protože slovo ETIKA ti mnoho neříká je opravdu zbytečná tato diskuze..
23.01.2007 13:04
stanislav
Burleve, dík za veselý žert, i když na mou adresu. vtipálků není nikdy dost.
23.01.2007 15:08
myšák
Ano, Vláďo, je (bylo) to sakra nevděčné... díky
27.01.2007 09:01
Aki
Hana napsal(a):
Jsou přece jiné servery, kde vládne mnohem větší svoboda - Literra, Totem, MINIMAX, Blueworld a další.
na minimaxu že je nějaká svoboda? heh :o)) mně odtamtut vyhodili po cca tejdnu působení a zablokovali mi všechny IP, ze kterých jsem tam kdy vlez... to všechno bez jedinýho slova vysvětlení, ač jsem se několikrát (slušně) dotazoval admina emailem... když mi nikdo neodpovídal, vlez jsem tam z další IP a napsal veřejnej článek, ve kterým jsem popsal, co se stalo a žádal vysvětlení (opět slušně)... během hodiny byl článek smazanej, zablokovaná další IP a opět ani slůvko vysvětlení... už je to víc jak rok a pořád tam nesmím a ani nevím proč... tomu já říkám svoboda, panečku :o))
(a to jsem tam nezveřejnil jediný sprostý slovo)

Rep mi tady bude taky chybět, ale chca nechca tak trochu schvaluju perzekuce vůči němu... vím, že jsme si podobný v tom, že oba rádi rejpeme, ale člověk by měl tak ňák odhadout, kde jsou hranice... Rep to občas dost přeháněl a vyloženě mi připadalo, že chtěl, aby se to tu rozhádalo... trochu mě to mrzí, páč si myslím, že je to v jádru fajn chlap... a i nadále zůstává mým jediným Prorokem a budu se ze všech sil snažit, aby se bible mandarínská dostala do povinný školní četby :o))
27.01.2007 10:25
Wopi
jj (až na to, že Rep šel sám, žádné perzekuce neměl), dík
27.01.2007 10:45
Aki
Wopi napsal(a):
jj (až na to, že Rep šel sám, žádné perzekuce neměl), dík
aha, já vím, že šel sám, ale myslel jsem, že byl chvíli blokovanej... se tu poslední dobou až tak moc nevyskytuju, tak mi do toho vlítnul dějakej dezinformační šum asi :o)
27.01.2007 15:26
Humble
Dezinformační šum je pěkný svinstvo. S repem byl jediný - ryze technický - problém, že při pokusu o zálohování svých děl přetížil a málem shodil server. K žádným perzekucím vůči němu nebyl nikdy důvod, naopak jsme se scházeli, pivovali a paňákovali...

P.S. A to jsi nebyl u toho, když Prorok z jednoho vepřového kolene nasytil dav :o)
27.01.2007 19:46
Aki
Humble napsal(a):
Dezinformační šum je pěkný svinstvo. S repem byl jediný - ryze technický - problém, že při pokusu o zálohování svých děl přetížil a málem shodil server. K žádným perzekucím vůči němu nebyl nikdy důvod, naopak jsme se scházeli, pivovali a paňákovali...

P.S. A to jsi nebyl u toho, když Prorok z jednoho vepřového kolene nasytil dav :o)
a tak to jo... :o) koleno jsem nejed, to je fakt... ale aspoň jsem směl lábat jeho krev :o)
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)