K čemu je možnost zrušit účet |
Když se tím současně nemažou díla? A jak je možné, že některá díla autor prostě nemůže upravit ani smazat? |
|
Názory |
11.01.2007 19:55
Admin
|
To se jen tak ptáš nebo chceš smazat díla ze svých zrušených účtů?
Pokud se ptáš, měl by ti asi odpovědět především Endif.
Pokud chceš smazat díla, napiš mi, ze kterých účtů, rád pro tebe tu službu udělám.
Pokud hodláš rušit další účty, tak si nejdříve smaž jejich tvorbu sám, ušetříš mi tím případnou práci. |
11.01.2007 20:28
Igor_Indruch
|
Rád bych smazal díla následujících účtů:
Repulsion
Sandokan
Mrtvola-la-la-la
Velký mamlas
Dazed-and-confused
Sagvan Tofi
Jestli můžeš smazat ta díla nějak jednorázově, byl vděčný, kdyby to šlo i u tohoto účtu (Igor Indruch). Protože já to musím mazat jedno po druhém a smazání jednoho díla mi zabere asi tak půl minutu. Což při celkovém počtu 140 děl je docela opruz. Navíc, jak už jsem psal v úvodu fóra, některá díla prostě smazat nejdou - nevím proč. |
11.01.2007 20:50
Admin
|
Igore, dělal jsem to před časem někomu, kdo se chtěl oprostit od netu a taky mi to jde jenom tím způsobem jedno dílo po druhém a trvá to fakt dlouho. Dobře, smažu tedy tvorbu těch uvedených účtů, "Igora Indrucha" ponechám na tvém dalším rozhodnutí.
Jen podotýkám - nemám z tvého odchodu ani radost, ani tě nelámu k tomu, abys zůstal - jsi dospělý a svobodný člověk, já jen udělám to, k čemu se sám rozhodneš. |
11.01.2007 20:54
Igor_Indruch
|
Tak se na to vykašli, Vláďo - to po tobě nemůžu chtít, aby ses s tím sral. To nemůže Endif napsat nějakou utilitku? Já nevím, na čem Literra běží, ale jestli na nějakém SQL, tak to je otázka jedné krátké procedury....
A k tomu odchodu - proč jste to prostě nemohli nechat být, než bude ten koš a tak? Stalo by se moc? Ne. Nestalo by se vůbec nic. Takže z toho mám takový pocit, že šlo hlavně o to, ukázat, kdo je tady pánem. |
11.01.2007 21:04
podivín
|
Některá díla nejdou smazat proto, že jsou v soutěži, u které autor zadal "ukončeno" na "nikdy".
Admin to smazat může s tím, že výsledky soutěže jdou do pekel.
Wopi |
11.01.2007 21:12
Admin
|
Dobře, Igore, kašlu tedy na to. Když to budeš chtít, řekni, udělám to. Nebo kontaktuj Endifa. |
11.01.2007 21:15
Igor_Indruch
|
Já si nevzpomínám, že by třeba moje dílko Krváček bylo v nějaké soutěži. Ale je ve veřejném archívu - nebude to podobné?
Každopádně - smazat by to jít mělo. Veškerá práva k dílům na Liteřře jsou stále v držení autora, tudíž ho nelze nutit, aby tady dílo nechával proti své vůli. |
11.01.2007 21:20
podivín
|
Archívy s tím nemají co do činění. Zakopanej čoklík bude jinde. |
16.01.2007 15:35
Endif
|
Podívám se na to... |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|