Téma #388
Autor:Boterka
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:10.01.2007 10:59
Počet návštěv:357
Počet názorů:7

Daruji cédéčka, kazety: hudba latinská, indická

Škoda vyhodit do popelnice,  proto daruji, protože je neposlouchám a tak asi ani nikdy nebudu, a myslím si, že by se to někomu mohlo hodit.
Hodně hudby latinské, indické, i z jiných zemí.  Něco instrumentálního, něco zpívaného, prostě všehochuť.

Názory
10.01.2007 13:26
absurdian
Docela bych nějakou tu indickou...
10.01.2007 15:33
Zrzavý_kotě
no to by byla škoda! Vyhodit. Mám ráda etno hudbu, hlavně bubny a instrumentální :)
10.01.2007 15:44
absurdian
jj, pokud by byla ještě jiná asie...
11.01.2007 09:15
chudak
tak nechceš vypsat soutěž zde na Liteře o věci zmíněné? (Viz soutěže...)
11.01.2007 11:29
Zrzavý_kotě
chudak napsal(a):
tak nechceš vypsat soutěž zde na Liteře o věci zmíněné? (Viz soutěže...)
hm.. tak to si můžu nechat zajít chuť :/
11.01.2007 23:53
Boterka
Zájem je, tak jsem ráda. Ale, Babo raď, jak na to. Doufám, že se s případnými zájemci nějak domluvím.
Dejte mi prosím den či dva, právě se prokousávám stavem po "resekcí" zubu (fujtajbl), ale pokusím se udělat alespoň nějaký letmý soupis zemí. Jedná se tu asi o 50 CD s hudbou většinou latinskou-americkou a z oblasti Karibiku plus něco navíc, pokud jde o tu indickou, tuším, že mám zejména kazety. Všechno je originál, hráno možná jednou, dvakrát... Prostě to ssebou už nemohu tahat při mém putování kolem světa a budu ráda, když to někoho potěší ...
Ohledně dostupnosti, pro mne se jedná o lokalitu blízko Černého mostu/Horní Počernic, čili Praha a Praha-východ. Posílat to nemohu, ani na to nemám čas.
Díky za návštěvu a prosím vraťte se sem třeba v neděli...
12.01.2007 00:06
absurdian
ok
těším se
a ať se Ti zuby hojej!

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)