Téma #336 |
Autor: | Repulsion |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.12.2006 10:36 |
Počet návštěv: | 1328 |
Počet názorů: | 81 |
Co budete mít dneska k obědu? |
Já nejspíš tortelini s takovou bryndzovou omáčkou. To protože mám v ledničce ty chlazené tortelini a bryndzovou pomazánku. Tak to dám do plastového rendliku - ty těstoviny i tu pomazánku (pomazánku samozřejmě vyškrábu z kelímku a kelímek vyhodím) - přileju trochu vody, přikryju to pokličkou a dám to tak na dvě minuty do mikrovlnky. Myslím, že to bude dobré. Předevčírem jsem měl tortelini s omáčkou z Nivy a bylo velice chutné. Včera jsem měl tu pizzu, jak jsem o ní psal, že jsem si ji omylem posypal skořicí místo oregánem. Jo, a moje nejstarší dcera - Berenika - má dnes v ZUŠ vánoční besídku. |
|
Názory |
19.12.2006 22:57
Vladimír Ochrana
|
Hana napsal(a): Vladimír Ochrana napsal(a): A Hano, chápu tady správně, že mě Bruno nazývá "arijským zmrdem a kurvou"? odpovídám ti ve zprávě protože jsem se moc rozepsala a nechcu otravovat ostatní... pokud to bude potřeba, vložím sem tu odpověď dodatečně nemusíš to sem vkládat, nemám a nechci ti k tomu nic říct |
19.12.2006 23:05
Vladimír Ochrana
|
Wopi napsal(a): Vladimíre, myslím, že zveřejňování sokromých zpráv vůbec není fér... Jo, teď už si to myslím taky. Přemýšlel jsem nad tím, čí je vlastně odeslaná a přijatá zpráva majetek. Jestli patří adresátovi a může s ní nakládat podle libosti nebo nikoliv. Myslel jsem i na to, jak je to se sebranou korespondencí vydanou třeba i po smrti jejich autorů. Měl jsem při vkládání té zprávy blbý pocit, ale pořád jsem si jej jaksi omlouval dobře míněnými důvody.
Jo, byla to hloupost. Myslím si, že zpráva je společným majetkem odesílatele i adresáta. Nemyslím si to, teď už to vím.
ad kuřecí hovínko - Promiň, můžeš-li. |
19.12.2006 23:10
Wopi
|
nejsem bez viny, kamení do ruky neberu :) |
20.12.2006 01:08
Humble
|
Vladimír Ochrana napsal(a): Přemýšlel jsem nad tím, čí je vlastně odeslaná a přijatá zpráva majetek. Jestli patří adresátovi a může s ní nakládat podle libosti nebo nikoliv. Na to jsou dva názory. Jeden říká, že je to soukromá věc obou zúčastněných, druhý že je na adresátovi, kterak s ní naloží. Sám si nejsem úplně jistý, jak věc chápat - určitě by stálo za samostatnou diskuzi. |
20.12.2006 01:33
stanislav
|
mně to je fuk, ale s tim prstem v řiti, jsem to tehdy viděl tak, že to je mezi Wopim a Brunem, asi nějak ta davová psychosa nefungovala, jak měla, nějak mi ale není jasný, že jeden prst v řiti může napáchat takovouhle paseku... :o)))
Konvalino, Gerzon je svéprávnej, nikdo ho nevyhodil, odešel sám, to se na těchto literárních serverech stává, že prostě, když mě to už nebaví, něco mi nevoní, popřípadě už mě to nudí, odejdu. pak se třeba vrátim nebo ne. ty klidně taky můžeš odejít, já taky můžu odejít, kdokoliv může odejít, dělat z toho kovbojku je poněkud směšný. a pak s tím mávat, jak je citlivým ubližováno. jsi svéprávná? jsi. tak si dělej co chceš - v mezích nějaký tý slušnosti, o čemž jsou tu furt spory. každej holt má tu hranici, co je ještě možný, a co už ne, někde jinde. aby byla nastavena podle "nejcitlivějších" je podle mě docela sebevražda serveru. |
20.12.2006 01:44
stanislav
|
řešením mi přijde ten odpadkáč, tam se daj dát věci, proti kterým je vedení serveru, popřípadě nějaký citlivka, který si postěžuje serveru, zmizíkování a blokování mi přijde moc drsný. celej poprask nastal kvůli blokování, čím to bude? odpovím si sám: asi proto, že je to přehnaný, kvůli nějakým hádkám někomu zakázat psát básničky na tomhle serveru. blokace má bejt to nejkrajnější řešení. když už tedy ten člověk má sklony k vyhrožování zabitím a pod. |
20.12.2006 09:25
Shari
|
mno
ja som to bola pochopila tak, že sa bruno snaží nacpať ten prst do môjho cteného zadku :)
ale áno, potom sme si to v správach vysvetlili.
Toľko k objasneniu situácie, a dovidenia, vážení |
20.12.2006 15:47
jábruno
|
Konvalina napsal(a): Myslím si, že je zcela nepodstatné, komu se ten prst má do zadku strkat. Na podstatě všeho se nic nemění. miláčku...řeknu ti to jemně...
SEŠ KOZA NEBESKÁ
::-) |
20.12.2006 15:49
jábruno
|
Wopi napsal(a): no, já bych se pochopitelně mohl splést, ale koukalo nás na to víc, samozřejmě mohlo jít i o davovou psychózu, ale to je opravdu jedno
dobře, beru zpátky výrok, že lžeš a omlouvám se - v době, kdy jsem to psal jsem pochopitelně ani neměl tušení, jak to tam vypadá teď, to ti je asi jasné, takový debil fakt nejsem
jinak tě naprosto chápu, i mně je milejší poslání do prdele než to, čeho jsem tady často svědkem ŠMARJAA - a nikdo mi nevysvětlí, proč je WWopi ta ko wei čurák!!!
NIKDO MI TO NEVYSVĚTLÍÍ
|
20.12.2006 15:53
jábruno
|
Vladimír Ochrana napsal(a): Odesílatel: kuřecí hovínko
Příjemce: Vladimír Ochrana
Odesláno: dnes 10:30
dobré dopoledne...
předně bych chtěla podotknout, že za všemi svými názory si stojím...
ale omluvu přijmi za boj o "neposkvrněnost" bruna. bohužel byla zrovna zablokovaná ta diskuze:-))...a neviděla jsem tudíž ten její závěr, kdy opravdu zbytečně hloupě vulgárně perlil...a neměla bych ho omlouvat já... ani vypjatá situace. myslím, že to pro tebe nebylo lehkých pár dní a semtam nějaká ta omluva se hodí...ať jsem jaká jsem...ještě dokážu být soudná...alespoň zpětně :-)
Omlouvám se autorce této soukromé zprávy, že jsem ji takto veřejně použil bez jejího předchozího souhlasu. Neučinil bych to, pokud pořád ještě alespoň v koutku duše nedoufal, že se tady některým rozsvítí v hlavě. ŽÁDNÝ KUŘE NEHRABE NADARMO :-))
LENI - včil aspoň vidíš - že Ochrana je fakt píča... kkruci- kdyby byl aalespoň funkční.... ale von je Piča zcela nefunkční - ach joo----
a tak bych ho rád vojel... a von je SUUCHHARR ::-) |
20.12.2006 16:09
stanislav
|
Konvalino, co jako chceš? aby admin zajel osobně za brunem a zmrskal ho proutkem? |
20.12.2006 16:14
stanislav
|
nech ho hezky vypovídat.... řečněnim se člověku vždycky uleví... :o) |
20.12.2006 16:18
stanislav
|
řízek si nedám ani nic jinýho! já se postim z protestu (řiká se tomu hladovka) nad špatnými poměry na liteře, do tří měsíců budu průsvitnej!!!! estli se toho dožiju, budu první oběť literárních serverů!!!! jsem chtěl dycky bejt v něčem první.... (žertuji) :o) |
20.12.2006 16:20
stanislav
|
Konvalino, o tom že seš taky místní celebrita ani vteřinu nepochybuj!!! :o))))))))) ticho bejt neumíš, tak mluv, já taky nemám rád nějaký temný tajemný mlčení, i když druhý to prudí, že furt melu kraviny... :o))) |
20.12.2006 16:26
stanislav
|
slyším šumění větráku v našem nahrávacím zařízení, jsme tady pod kamerama.... ale hlavně že v teple... |
21.12.2006 13:05
LoT
|
mě by víc zajímalo, co měl kdo k obědu, než tyhle vaše kecy (s prominutím) |
21.12.2006 15:10
stanislav
|
LoT napsal(a): mě by víc zajímalo, co měl kdo k obědu, než tyhle vaše kecy (s prominutím) já dnes jedl točeňák vopečenej, dost nedoporučuju. nic jinýho v ledničce nebylo. máš radost, že to víš? chtěl bych ti nějak udělat radost, ale pochybuju, že by tě tohle nějak obzvlášť potěšilo. |
21.12.2006 15:12
stanislav
|
a zakusoval jsem to vánočním cukrovím, na vánoce se to má takhle dělat. kalorický jídla, to je tradice! |
21.12.2006 15:14
Humble
|
citlivý básník se ničím jiným snad ani živit nemůže :o) |
21.12.2006 15:23
stanislav
|
Konvalino, dík, krásně veliký písmenka, to je potřeba, šetříš tak spoluúčastníkům debaty očička. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|