Názory |
10.11.2006 12:48
Raimund Jezu
|
Hana napsal(a): rozumím... Raimund už bude psát jen o agresívních hlodavcích a už nikdy o andělech co potkal... a chce to i po nás... science fiction a ne letopisy...
je tak? :o) Stačilo by, kdyby nikdo nepsal, že tomu nerozumí:-) |
10.11.2006 12:59
Hana
|
Raimund Jezu napsal(a): Hana napsal(a): rozumím... Raimund už bude psát jen o agresívních hlodavcích a už nikdy o andělech co potkal... a chce to i po nás... science fiction a ne letopisy...
je tak? :o) Stačilo by, kdyby nikdo nepsal, že tomu nerozumí:-) ale to teď nemyslíš na mne, že ne? :o)) |
10.11.2006 13:12
Wopi
|
tomu nerozumím |
10.11.2006 14:12
Natasha
|
Spíš deníčky. To je taková sentimentální literatura poněkud zkresleného faktu :) |
10.11.2006 15:19
Raimund Jezu
|
Hana napsal(a): Raimund Jezu napsal(a): Hana napsal(a): rozumím... Raimund už bude psát jen o agresívních hlodavcích a už nikdy o andělech co potkal... a chce to i po nás... science fiction a ne letopisy...
je tak? :o) Stačilo by, kdyby nikdo nepsal, že tomu nerozumí:-) ale to teď nemyslíš na mne, že ne? :o)) Ne, ale mám dojem, že to sem bude každej psát schválně. |
10.11.2006 15:24
Hana
|
Raimund Jezu napsal(a): Ne, ale mám dojem, že to sem bude každej psát schválně. tak málo věříš svým spoluliteřanům?! |
10.11.2006 16:29
Lee
|
aha.. jsem debil stejně jako garth.. tam je nevytváříme.. jsem četl (četla? - krize sexuální identity) nevytvoříme.. sorry sorry, lee je debil
každopádně ničemu nerozumím!
Raimund Jezu napsal(a): Hana napsal(a): rozumím... Raimund už bude psát jen o agresívních hlodavcích a už nikdy o andělech co potkal... a chce to i po nás... science fiction a ne letopisy...
je tak? :o) Stačilo by, kdyby nikdo nepsal, že tomu nerozumí:-) a nepruď! :) |
11.11.2006 09:13
Raimund Jezu
|
Lee napsal(a): aha.. jsem debil stejně jako garth.. tam je nevytváříme.. jsem četl (četla? - krize sexuální identity) nevytvoříme.. sorry sorry, lee je debil každopádně ničemu nerozumím!
je tak? :o) Stačilo by, kdyby nikdo nepsal, že tomu nerozumí:-) a nepruď! :) Neprudím, jenom se táži.Prudil jsem včera večer, protože jsem vypil několik piv a prokládal to mišpulemi, netušil jsem, že budou oučinkovat jako hrušky. |
12.11.2006 14:51
Lee
|
mišpule, piva... chápu, chápu. doufám že dorazíš na výroční sraz.
|
12.11.2006 15:52
Raimund Jezu
|
Lee napsal(a): mišpule, piva... chápu, chápu. doufám že dorazíš na výroční sraz. Bohužel, mám to z ruky a navíc budu makat :-). |
12.11.2006 16:10
Hana
|
Raimund Jezu napsal(a): Lee napsal(a): mišpule, piva... chápu, chápu. doufám že dorazíš na výroční sraz. Bohužel, mám to z ruky a navíc budu makat :-). z ruky to máme stejně... a já jedu! |
12.11.2006 17:19
Raimund Jezu
|
Hana napsal(a): Raimund Jezu napsal(a): Lee napsal(a): mišpule, piva... chápu, chápu. doufám že dorazíš na výroční sraz. Bohužel, mám to z ruky a navíc budu makat :-). z ruky to máme stejně... a já jedu! Tak pěkný počasí a dálnici bez průseru ( hlavně kolem Medříče ) :-) |
12.11.2006 17:21
Hana
|
Raimund Jezu napsal(a): Hana napsal(a): Raimund Jezu napsal(a): Lee napsal(a): mišpule, piva... chápu, chápu. doufám že dorazíš na výroční sraz. Bohužel, mám to z ruky a navíc budu makat :-). z ruky to máme stejně... a já jedu! Tak pěkný počasí a dálnici bez průseru ( hlavně kolem Medříče ) :-) nevím ještě jestli busmo či vlakmo... a ty si to rozmýšlej... v klidu :o) |
19.11.2006 16:08
petr-us
|
Mám stený pocit, Raimunde. Ale - v kolika případech se dá poznat, jestli to, co někdo napíše, se stalo nebo "jen" mohlo stát? |
19.11.2006 18:52
Raimund Jezu
|
petr-us napsal(a): Mám stený pocit, Raimunde. Ale - v kolika případech se dá poznat, jestli to, co někdo napíše, se stalo nebo "jen" mohlo stát? (Jé, to ještě někdo čte ? )
To se týká přímo tvorby, ne čtenářů:-) |
19.11.2006 21:33
miirdas
|
a není možné, že někdo napíše to co se stalo..
jako varování(možná budoucí událost)
dějiny se stále opakují(kolem-toč)
tak jako se opakují určité události
poukaz na současné dění(pokračující vleklým krokem)
nač tedy futurismus(možné budoucnosti někdo neporozumí-třebas) |
20.11.2006 07:20
Raimund Jezu
|
miirdas napsal(a): a není možné, že někdo napíše to co se stalo..
jako varování(možná budoucí událost)
dějiny se stále opakují(kolem-toč)
tak jako se opakují určité události
poukaz na současné dění(pokračující vleklým krokem)
nač tedy futurismus(možné budoucnosti někdo neporozumí-třebas) Ano, toto je jenom námět do diskuze -" primární pohled." Máme např. agýisty s jejich programem blízkým Tvému názoru :-) |
20.11.2006 08:18
miirdas
|
no, jo..jen pár odchylek,le rozhodně nejsem daleko:)(kratší vzdálenost)
námět se bere(jakože ok)
...(už mlčím)
:)(s úsměvem) |
21.11.2006 09:29
Petrusha
|
vždy tomu tak bolo
a vždy tomu tak bude!
|
29.11.2006 14:53
LoT
|
Jestli někdo napsal veršovanou literaturu faktu, tak sem s tím, to chci vidět.
no a ohánět se Aristotelem a antickým pojetím poezie je dnes už trochu mimo pisoár
takže nerozumím a nechápu smysl této diskuse
(nestydím se za to, zuby si vylámala i chytrá Lee)
P.S.: a kdybych rozuměl, stejně bych určitě nesouhlasil, a kdybych souhlasil, tak by mě někdo ješte obvinil z pokrytectví a prohlásil by o mých basních, ze je to jen literatura faktu a ješte ke všemu špatně rýmovaná a o mojich povídkách, že jsou to jen nepovedené referáty na Občanskou výchovu.
(-:smajl:-) |