Názory |
09.09.2006 00:39
bříza
|
Vích napsal(a): Břízo k vám se asi ubytovat nepudu Ty nemáš rád golf ? |
09.09.2006 00:40
stanislav
|
Vích napsal(a): dobré a požehnané noci ve spolek děkuji uctivě. na pracovišti jsou noci obzvlášť požehnané. |
09.09.2006 00:40
bříza
|
srab .... zdrhnul !!!! |
09.09.2006 00:41
stanislav
|
bříza napsal(a): srab .... zdrhnul !!!! to víš, tihle citliví básníci, už to není, co to bývalo... |
09.09.2006 00:43
eliah bruno
|
jdu vzývat s holkama amorální -však rytmickej - chaos :-))
praščajtjě |
09.09.2006 00:43
eliah bruno
|
a nedaj pokoj a nedaj... jeminaku |
09.09.2006 00:45
bříza
|
jo jo - Eliahu:
zapačení andělé
to je věru skvělé
na stůl vedle postele
dám si ještě vřelé
naplníme korbele
otevřeme skřele
a pak - věru vesele
půjdem do .......
~ * ~
|
09.09.2006 01:09
Wopi
|
Některý jsou zapečený, jiný pěkně vypečený. |
09.09.2006 10:39
Vladimír Ochrana
|
Domnívám se, že tato diskuze se stala bezpředmětnou. Prosím, neposílejte mi na ni avíza. |
09.09.2006 12:33
Wopi
|
Také si to myslím, že víc kapek už se ze suchého hadru nevyždímá. |
10.09.2006 11:38
Vích
|
Byla to hezká diskuze, ... tak mi stejně připadá roztodivný, jak Bruno erotiku a bříza zas morálku do nebe vynáší a nic jiného ani snad nevidí... ještěže ten Standa brblání holduje... samozřejmě pod bedlivým dozorem Ochranky a Wopiho... |
10.09.2006 12:27
Wopi
|
Vích napsal(a): ... samozřejmě pod bedlivým dozorem Ochranky a Wopiho... ... a samozřejmě se zasvěcenými komentáři okolojdoucích :-) :-P |
10.09.2006 13:06
LISKA
|
...a takhle my tady žijeme ... |
11.09.2006 12:07
eliah bruno
|
někdo šuká mo rál ně (někdo marně?)
někdo zasejc a mor álně
šak sa amor snaží zdárně
MOR HO!
kvikne...je to marné...
šukneš zhora...zezdola...
na co máme Amora...
(dyk si ho platíme celým životem... aivaj!)
:-))
. |
20.09.2006 19:10
Sirius
|
Chce se mi z vás blejt. Hrabete se tejdny a měsíce v jednom hovně a bez výsledku! A stejně to evidentně některý neustále baví. Většinou nebejvám takhle sprostej, ale jděte se vysrat! Na literru kvůli těmhle imbecilitám už chodim jenom jednou za dva tejdny a stejně se pokaždý naseru!
Jděte mi k šípku! Na vedení Rady Literry se podílí mimozemšťani a Elvis a ostatní maj Minderwertigkeitkomplex jak brno!
Čest práci! Sieg Heil! Salam alaikum! Čugera bugera! Ave caesar! Táhnu dohajzlu! |
20.09.2006 22:05
LISKA
|
Sirius napsal(a): Chce se mi z vás blejt. Hrabete se tejdny a měsíce v jednom hovně a bez výsledku! A stejně to evidentně některý neustále baví. Většinou nebejvám takhle sprostej, ale jděte se vysrat! Na literru kvůli těmhle imbecilitám už chodim jenom jednou za dva tejdny a stejně se pokaždý naseru!
Jděte mi k šípku! Na vedení Rady Literry se podílí mimozemšťani a Elvis a ostatní maj Minderwertigkeitkomplex jak brno!
Čest práci! Sieg Heil! Salam alaikum! Čugera bugera! Ave caesar! Táhnu dohajzlu! tvůj názor semi líbí, KOMU SE TU NELÍBÍ , AŤ TÁHNE KAM SE MU ZLÍBÍ |
20.09.2006 22:07
LISKA
|
Sirius napsal(a): Chce se mi z vás blejt. Hrabete se tejdny a měsíce v jednom hovně a bez výsledku! A stejně to evidentně některý neustále baví. Většinou nebejvám takhle sprostej, ale jděte se vysrat! Na literru kvůli těmhle imbecilitám už chodim jenom jednou za dva tejdny a stejně se pokaždý naseru!
Čest práci! Sieg Heil! Salam alaikum! Čugera bugera! Ave caesar! Táhnu dohajzlu! tvůj názor se mi líbí : KOMU SE TU NELÍBÍ , AŤ TÁHNE KAM SE MU ZLÍBÍ
(NEBO I SLÍBÍ) |
22.09.2006 21:54
evuš
|
doporučuji si přečíst tvorbičku od uživatelky bodysoul pod názvem "cítím se pod báseň" výborné k zamyšlení i k Urvisu... básníci odsuzují básníky... vážně doporučuju, myslím že to mluví za vše |
22.09.2006 22:49
LISKA
|
evuš napsal(a): doporučuji si přečíst tvorbičku od uživatelky bodysoul pod názvem "cítím se pod báseň" výborné k zamyšlení i k Urvisu... básníci odsuzují básníky... vážně doporučuju, myslím že to mluví za vše určitý slovosled ne básně, ale annonce, je mi povědomý..
báseň je jasná,
děkuji ti evuš, ale já autora poznám , ať si říká jakkoliv
|
25.09.2006 20:33
evuš
|
LISKA napsal(a): evuš napsal(a): doporučuji si přečíst tvorbičku od uživatelky bodysoul pod názvem "cítím se pod báseň" výborné k zamyšlení i k Urvisu... básníci odsuzují básníky... vážně doporučuju, myslím že to mluví za vše určitý slovosled ne básně, ale annonce, je mi povědomý..
báseň je jasná,
děkuji ti evuš, ale já autora poznám , ať si říká jakkoliv jakyho autora poznas? tomu nerozumím, pardon... |