Téma #171
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.03.2006 16:09
Počet návštěv:5653
Počet názorů:181

Kolik prochlastáte? A jak?
Máte o tom přehled? Počítali jste to někdy? Mně to vychází na mě a mojí ženu na takových  cca 1500 Kč měsíčně, což dává 750 na jednoho, ale můj podíl bude určitě vyšší. To máme 18 000 ročně. No. To není zrovna zanedbatelné. Ale život bez chlastu si tak nějak nedokážu pořádně představit.

Do hospody sice skoro nechodíme, ale večer si rádi dáme panáka. Nejraději whisky. Nejsme nároční. Stačí nám Vat 69 z Makra za cca 200 Kč. No. Já si jednou-dvakrát do roka dopřeju nějakou tu single-malt n-letou (1000 - 1500 láhev - do dražších nejdu). Ta mi ale vydrží na půl roku. Pak rád gin-tonic - hlavně v létě. Nějaké to červené víno (spíš ke slavnostním příležitostem - kupuji v cenové hladině 150-200 za sedmičku). No a samozřejmě pivo. Ale toho není moc. Už jsem řek, že do hospody moc nechodíme.

A když už jsme u toho, co cigára? Já jsem v podstatě nekuřák - jeden balíček Samsona (90 kč) mi vydrží na měsíc i déle.

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Repulsion': 15.03.2006 16:16.

Názory
31.03.2006 20:29
Hana
Monty napsal(a):
Obsazení skvělý, že bych pouvažovala?
ale nesměla bys mi sežrat čokoládu!!!
31.03.2006 20:30
Monty
Hana napsal(a):
Monty napsal(a):
ale nesměla bys mi sežrat čokoládu!!!
Čokoláda mě zas až tak nebere. Klídek. :o)
31.03.2006 20:31
Monty
Jo kdyby byl tataráček... to by byla jiná písnička. :o)))
31.03.2006 20:34
Hana
Monty napsal(a):
no, vždyť to říkám kruťačka :o))
31.03.2006 20:38
Repulsion
Monty napsal(a):
Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne?
31.03.2006 20:39
Monty
Hana napsal(a):
Monty napsal(a):
no, vždyť to říkám kruťačka :o))
Každej nemůže bejt jemnej, senzitivní a plačtivej. Na světě musí bejt nějaká rovnováha. :o)
31.03.2006 20:41
Hana
Repulsion napsal(a):
Monty napsal(a):
Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne?
a já bych mohla i na dýl?
31.03.2006 20:41
Hana
neboj - ftííííííííííííííp !!!!!!!!!!!!!
31.03.2006 20:56
Monty
Repulsion napsal(a):
Monty napsal(a):
O to nejde, jasně že by přežil, ale babičky musej mít na hlídání čas a náladu... takhle moc dopředu to nejde naplánovat.
A Standa nemá fesťáky rád. :o(
31.03.2006 20:57
Hana
Monty napsal(a):
Repulsion napsal(a):
Monty napsal(a):
O to nejde, jasně že by přežil, ale babičky musej mít na hlídání čas a náladu... takhle moc dopředu to nejde naplánovat.
doufám že ti teď nekouká přes rameno... standa přece není středobodem světa :o)))
31.03.2006 20:59
Repulsion
Monty napsal(a):
Já vím, to už jsme probrali loni. Jsou tři možnosti:

1. Přijedete všichni tři. Přes den si bude Stáník hrát s našima dětma, večer bude Standa hlídat a Ty půjdeš pařit.

2. Přijedete jen vy dva a Stáníka necháte u některé z babiček. Ty půjdeš večer na bigbít, Standa bude meditovat u ohně.

3. Přijedeš sama. Standa se bude doma starat o Stáníka.
01.04.2006 11:36
stanislav

já zatim nevim. neumim plánovat takhle nadálku. třeba dnes jsme plánovali s kamarádkou a jejíma dětma zajít do ekologickýho Toulcova dvora na nějaký jarní akce, a místo toho Stáník dostal neštovice planý. Takže budeme doma... a to prosím jsme to plánovali den dopředu jenom, takže co bude v létě, fakt nevim... ale možná bych si zacestoval, už dlouho jsem nikde nebyl, ale takhle dopředu fakt nejde vynášet soudy... ale spíš se to líbí Janě než mně, nějaká mjůzik lajf.

01.04.2006 19:25
Humble
Mjůzik lajf vypadá dle obsazení těžce dopohody, když by se přidalo nějaké to pivko, mohlo by být příjemně :o)
02.04.2006 11:54
Repulsion
Včera jsme trošku jsme opět trošku zvedli průměr. V Hells Balls mají výbornou tequilu v zajímavém balení.
02.04.2006 12:17
adelka
Repulsion napsal(a):
Včera jsme trošku jsme opět trošku zvedli průměr. V Hells Balls mají výbornou tequilu v zajímavém balení.
Tim zajímavým balením myslíš svuj pupíšek?? :o)))))))))))))))))))))))))))))
02.04.2006 14:17
Confused Garth
Adélka ! :)
02.04.2006 14:57
adelka
Confused Garth napsal(a):
Adélka ! :)
Garth!!!! :o))))))))))))
05.04.2006 14:02
Vampík
Kdybych ti řekl jak, vyzradil bych na sebe příliš. Ale věz, že "prochlastám" dost.
05.04.2006 14:07
Hana
Vampík napsal(a):
Kdybych ti řekl jak, vyzradil bych na sebe příliš. Ale věz, že "prochlastám" dost.
tady ale není řeč o přepadávání transfůzních stanic!!! a kolika lidem piješ krev?!
05.04.2006 14:09
Vampík
Hana napsal(a):
Vampík napsal(a):
tady ale není řeč o přepadávání transfůzních stanic!!! a kolika lidem piješ krev?!
V průměru potřebuju tak dva tři kousky za noc, aby byl syt.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)