Názory |
31.03.2006 20:29
Hana
|
Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? ale nesměla bys mi sežrat čokoládu!!! |
31.03.2006 20:30
Monty
|
Hana napsal(a): Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? ale nesměla bys mi sežrat čokoládu!!! Čokoláda mě zas až tak nebere. Klídek. :o) |
31.03.2006 20:31
Monty
|
Jo kdyby byl tataráček... to by byla jiná písnička. :o))) |
31.03.2006 20:34
Hana
|
Monty napsal(a): Jo kdyby byl tataráček... to by byla jiná písnička. :o))) no, vždyť to říkám kruťačka :o)) |
31.03.2006 20:38
Repulsion
|
Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne? |
31.03.2006 20:39
Monty
|
Hana napsal(a): Monty napsal(a): Jo kdyby byl tataráček... to by byla jiná písnička. :o))) no, vždyť to říkám kruťačka :o)) Každej nemůže bejt jemnej, senzitivní a plačtivej. Na světě musí bejt nějaká rovnováha. :o) |
31.03.2006 20:41
Hana
|
Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne? a já bych mohla i na dýl?  |
31.03.2006 20:41
Hana
|
neboj - ftííííííííííííííp !!!!!!!!!!!!! |
31.03.2006 20:56
Monty
|
Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne? O to nejde, jasně že by přežil, ale babičky musej mít na hlídání čas a náladu... takhle moc dopředu to nejde naplánovat.
A Standa nemá fesťáky rád. :o( |
31.03.2006 20:57
Hana
|
Monty napsal(a): Repulsion napsal(a): Monty napsal(a): Obsazení skvělý, že bych pouvažovala? Neuvažuj a prostě přijeď. Nejraději i se Standou, pokud se ho podaří vytáhnout. Třeba jen na ten víkend. Stáník by to u babičky přežil, ne? O to nejde, jasně že by přežil, ale babičky musej mít na hlídání čas a náladu... takhle moc dopředu to nejde naplánovat.
A Standa nemá fesťáky rád. :o( doufám že ti teď nekouká přes rameno... standa přece není středobodem světa :o))) |
31.03.2006 20:59
Repulsion
|
Monty napsal(a): A Standa nemá fesťáky rád. :o( Já vím, to už jsme probrali loni. Jsou tři možnosti:
1. Přijedete všichni tři. Přes den si bude Stáník hrát s našima dětma, večer bude Standa hlídat a Ty půjdeš pařit.
2. Přijedete jen vy dva a Stáníka necháte u některé z babiček. Ty půjdeš večer na bigbít, Standa bude meditovat u ohně.
3. Přijedeš sama. Standa se bude doma starat o Stáníka. |
01.04.2006 11:36
stanislav
|
já zatim nevim. neumim plánovat takhle nadálku. třeba dnes jsme plánovali s kamarádkou a jejíma dětma zajít do ekologickýho Toulcova dvora na nějaký jarní akce, a místo toho Stáník dostal neštovice planý. Takže budeme doma... a to prosím jsme to plánovali den dopředu jenom, takže co bude v létě, fakt nevim... ale možná bych si zacestoval, už dlouho jsem nikde nebyl, ale takhle dopředu fakt nejde vynášet soudy... ale spíš se to líbí Janě než mně, nějaká mjůzik lajf. |
01.04.2006 19:25
Humble
|
Mjůzik lajf vypadá dle obsazení těžce dopohody, když by se přidalo nějaké to pivko, mohlo by být příjemně :o) |
02.04.2006 11:54
Repulsion
|
Včera jsme trošku jsme opět trošku zvedli průměr. V Hells Balls mají výbornou tequilu v zajímavém balení. |
02.04.2006 12:17
adelka
|
Repulsion napsal(a): Včera jsme trošku jsme opět trošku zvedli průměr. V Hells Balls mají výbornou tequilu v zajímavém balení. Tim zajímavým balením myslíš svuj pupíšek?? :o))))))))))))))))))))))))))))) |
02.04.2006 14:17
Confused Garth
|
Adélka ! :) |
02.04.2006 14:57
adelka
|
Confused Garth napsal(a): Adélka ! :) Garth!!!! :o)))))))))))) |
05.04.2006 14:02
Vampík
|
Kdybych ti řekl jak, vyzradil bych na sebe příliš. Ale věz, že "prochlastám" dost. |
05.04.2006 14:07
Hana
|
Vampík napsal(a): Kdybych ti řekl jak, vyzradil bych na sebe příliš. Ale věz, že "prochlastám" dost. tady ale není řeč o přepadávání transfůzních stanic!!! a kolika lidem piješ krev?! |
05.04.2006 14:09
Vampík
|
Hana napsal(a): Vampík napsal(a): Kdybych ti řekl jak, vyzradil bych na sebe příliš. Ale věz, že "prochlastám" dost. tady ale není řeč o přepadávání transfůzních stanic!!! a kolika lidem piješ krev?! V průměru potřebuju tak dva tři kousky za noc, aby byl syt. |