Téma #145
Autor:Lady Manon
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:20.01.2006 19:47
Počet návštěv:2461
Počet názorů:91

Čím jednou budete?
Čím jednou budete až budete:
-velcí
-staří
-nemohoucí
-vševědoucí
-moudří
-alergičtí na všechno (včetně literatury)
-mít dítě
-mít rodinu a práci
-mít svůj vlastní život nebo nějakou jinou alternativu
-mít/mýt svůj mozek
-atd.
-atd-
-A
-T
-D
-.

:)

Prostě čím byste chtěli být? Ať už třeba muchomůrkou fijalovou, tak sem s tím!

Názory
29.01.2006 13:09
Monty
Barbar_Cohen napsal(a):

Nuda není to správné slovo, jen mě štve ten stereotyp, ráno vstát, jít do školy, pak ze školy domů... A co bude pak? Začnu pracovat, ráno vstanu, půjdu do práce, večer půjdu z práce.... Co tohle je? Beatníci to řešili podle svýho, ti měli svobodu, když chtěli vzali batoh a vyrazili po státech... ale dá se to vůbec udělat ještě dnes? Protože jestli jo, tak sbohem Česká Republiko, já jdu pryč.... Tam kam se mi bude chtít, budu dělat co se mi bude chtít, ale to jsou jen sny.... Nic z toho člověk nemá jistý, jediná jistota v životě je smrt....
Proč by se to nedalo, strávila jsem takhle pár let a bylo to super. :o) Ty už dneska ani nepotřebuješ pas, stačí vzít do kapsy občanku a můžeš se flákat po Evropě, jak dlouho budeš chtít. :o)

Umřít pravda musíš, ale pracovat ne... k tomu tě nikdo nutit nemůže. :o)
Stereotyp prožívá jen ten, kdo nemá chuť nebo odvahu ho změnit. Není to životní nutnost. :o)
29.01.2006 13:22
Black_Orpheus
Monty napsal(a):
Barbar_Cohen napsal(a):

Nuda není to správné slovo, jen mě štve ten stereotyp, ráno vstát, jít do školy, pak ze školy domů... A co bude pak? Začnu pracovat, ráno vstanu, půjdu do práce, večer půjdu z práce.... Co tohle je? Beatníci to řešili podle svýho, ti měli svobodu, když chtěli vzali batoh a vyrazili po státech... ale dá se to vůbec udělat ještě dnes? Protože jestli jo, tak sbohem Česká Republiko, já jdu pryč.... Tam kam se mi bude chtít, budu dělat co se mi bude chtít, ale to jsou jen sny.... Nic z toho člověk nemá jistý, jediná jistota v životě je smrt....
Proč by se to nedalo, strávila jsem takhle pár let a bylo to super. :o) Ty už dneska ani nepotřebuješ pas, stačí vzít do kapsy občanku a můžeš se flákat po Evropě, jak dlouho budeš chtít. :o)

Umřít pravda musíš, ale pracovat ne... k tomu tě nikdo nutit nemůže. :o)
Stereotyp prožívá jen ten, kdo nemá chuť nebo odvahu ho změnit. Není to životní nutnost. :o)
Monty na hrad !!!! :))

já říkal že lidi moc filosofujou a jinak činní ...
a filosofie zabíjí lidi
30.01.2006 22:26
Aki
Monty: to je vona :o))

31.01.2006 10:30
Monty
Týýýýý vogo!!!!!!!!!!!!!!!
31.01.2006 10:59
MaEcK
Pěkná srst.
31.01.2006 16:42
Aki
Monty napsal(a):
už víš, proč mi říkaj barbar? :o))
31.01.2006 17:17
Black_Orpheus
kvůli vkusu ???
31.01.2006 20:10
stanislav
snímek je hezký též proto, že to vypadá, jako by ty dveře byly malilinkaté vedle tohoto barbara. též je pěkný bezpečnostní zámek na těch dveřích.
31.01.2006 22:47
Monty
Black_Orpheus napsal(a):
kvůli vkusu ???
Tak to je ovšem hláška dne. :o))))
31.01.2006 22:48
Monty
Aki napsal(a):
Monty napsal(a):
už víš, proč mi říkaj barbar? :o))
Eh, minimálně tuším. :o)))
31.01.2006 22:53
stanislav
barbar je proto, že šlape koženejma botkama po novym koberci!
03.02.2006 00:45
Black_Orpheus
je to houby barbar .... nemá chlupatý tělo ... to my mlíčňáci z anorektické Olomouce ... jsme teda zarostlí víc ... :)

no každobádně na nohách teda stopro ... jsem někde četl že je to sexy tak si neholim nohy
03.02.2006 08:57
Lady Manon
ještě aby sis holil nohy, nleků, to by vypadalo příšerně! :)
03.02.2006 09:07
MaEcK
Jó, jó. Chlupatá, anorektická Olomouc. Na tu nějakej barbar v kůžích nemá : )
03.02.2006 14:29
Barbar_Cohen
hmmm
04.02.2006 19:10
MaEcK
A to je vše?
08.02.2006 08:19
thurandot
Barbar_Cohen napsal(a):
thurandot napsal(a):
Barbar_Cohen napsal(a):
heh, každej jednou umře, a doufám že já umřu brzo...
aha...to sa tu tak nudis?
tak ked raz pojdes zo skoly, skus ist po opacnej strane chodniku...a uz to bude o niecom inom...alebo to fakt nemas co robit ine...napr ked sa das na nejaky kruzok...v podstate dalsia vec do stereotype sa zda...ale zazijes tolko noveho..a dokonca budes aj cestovat...a ak by Ti stacilo, kludne skoc na Slovensko...na zaciatok, by to mohlo stacit...
08.02.2006 08:20
thurandot
www.vargar.sk to len tak pre zaujimavost... a mozno najdeme dalsiu spolocnu temu:} Historicky serm to je vecicka:}
08.02.2006 08:21
thurandot
Black_Orpheus napsal(a):
já zase kosmonautem ....
Ok ak zozenies daku raketu rada sa pridam...aspon na par dni si oddychnut od sveta...a tak...
08.02.2006 08:22
thurandot
a smrt je v pohode...uplne pohodacka...ale naco ju zbytocne privolavat...aj tak ma dost prace...
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)