Téma #1302 |
Autor: | sokrates |
Fórum: |
Datum publikace: | 19.07.2016 10:55 |
Počet návštěv: | 853 |
Počet názorů: | 6 |
vkládání zkopírovaného textu |
jak jsem zjistil, tady to dělá totéž - chci vložit zkopírovaný text z obyčejného text. dokumentu a pravá myš mi nabídne vložit odkaz nebo tabulku nebo buňku atd. trochu jsem pochopil akorát odkaz, znamená to, že musím dílo plácnout někam na web a pak zadat adresu díla? a proč tak komplikovaně ... poradí někdo? díky, Soky
PS už jsem to kamsi nacpal, takže by to, možná, šlo, ale stejně bych chtěl vědět, jestli to jde jednodušeji |
|
Názory |
19.07.2016 12:48
Wopi
|
Vkládání textu mi jde, ale asi nejde z Wordu - tam je spousta neviditelného harampádí. Je třeba mít text v .txt, pak to vložit normálně jde. Ale ne přes "vložit", ale ctrl_C, ctrl-V. Obrázky jdou jen z webu - důvod - omezená velikost serveru. |
19.07.2016 21:34
sokrates
|
aha, tak to mě teda nenapadlo ... bylo to v .txt ... díky |
25.07.2016 09:58
Wopi
|
To txt je nutné právě kvůli tomu, že ctrl-C z Wordu vytáhne i neviditelné znaky.
|
26.07.2016 00:00
Danny
|
Existuje taky obezlička, pokud má někdo text ve Wordu. Pustit Poznámkový blok a nekopírovat text přímo, ale nejdříve do Poznámkového bloku, tam ho celý vybrat (Ctrl+A) a znovu zkopírovat (Ctrl+C)
Ten Poznámkový blok by to měl očistit od těch neviditelných znaků. |
27.07.2016 21:00
sokrates
|
fajn, dík za pomoc :-) |
05.05.2020 01:36
Kocourek
|
Ahoj!
Dlouho jsem tu nebyl, teď jsem chtěl zkopírovat něco, co mám v chytrém mobilu v poznámkovém bloku a lezu sem přes chromajzla,
ale nějak mi to nejde
Netuším sice, jaký formát mají poznámky v tom bloku nebo zda by to bylo jiné, kdybych to zkopíroval jinde, kam už jsem to v pohodê vložil, ale docela mne to štve. Podobné to je i jinde, , taky to mně chce URL a řadu další věcí. Samozřejmě na mobilu není to Ctrl. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|