Mám to sice nainstalované, ale obsluha mi přijde moc složitá a navíc mám jen 1 kontakt (už se dlouho neozvala, potvora). Ten kontakt stejně pochází z ICQ, které mám raději.
Skype je pro mě součástí pracovního týdne a jsem na něm denně, máme ho s týmem kolegů jako virtuální kancelář - což není špatný, protože nás dělí mnohakilometrové vzdálenosti a takhle se všichni navzájem "vidíme". Vím tak kdo je v práci, kdo zrovna nechce rušit, že není šéfka v práci atd, což je někdy užitečný.
Ušetříme tak za telefony a informace se dají rychle vyměňovat, narozdíl od zdlouhavých mailů. Občas využíváme možnost konference, když řešíme něco s více lidma.
Taky přes Skype posílám soubory (fotky, texty).
Občas si mě chce přidat do kontaktů někdo z ciziny (většinou nějaký chlápci :), tak je ignoruju, páč na konverzaci s nima nemám čas ani chuť.
Jinak už mi jde hlava kolem ze všech těch vymožeností - Skypů, ICQ, twiterů, facebooků, spolužáků, konferencí, chatů, e-mailů atd. nevím co bych měla dřív sledovat, tak už na to peču :) jsem totiž ráda, když se po 8h u počítače můžu věnovat něčemu jinýmu.