Názory |
26.08.2005 10:31
hurvinek
|
spravne
proto z vlastni iniciativy:
VYHLASUJU MESIC KARLA LETOUNA OD 7.11.2005 do 7.12.2005,
kdo nekamaradi s nim nekamaradi ani se sovetskym svazem!!!! |
26.08.2005 10:54
stanislav
|
a měli bysme začátek toho výročního měsíce oslavit!! |
26.08.2005 12:51
Humble
|
stanislav napsal(a): a měli bysme začátek toho výročního měsíce oslavit!! To se rozumí samo sebou :o) |
26.08.2005 13:00
Pavla
|
nojono, zaprděná nezaprděná, hlavně jsou všichni pištové a jim podobní zase zpátky na písmoni... |
26.08.2005 13:19
karel_letoun
|
Humble napsal(a): midiman: Klikneš-li na tlačítko "Nesledovat téma", přestanou Ti chodit automatická avíza a můžeš se na celou diskuzi vy.... :o) Asi jsem pako, ale kde je to tlačítko? |
26.08.2005 13:20
karel_letoun
|
Pavla napsal(a): nojono, zaprděná nezaprděná, hlavně jsou všichni pištové a jim podobní zase zpátky na písmoni... Jestli myslíš pištu hulnámbrka tak ten je tady furt, na písmoni na něj serou. |
26.08.2005 13:20
karel_letoun
|
hurvinek napsal(a): spravne
proto z vlastni iniciativy:
VYHLASUJU MESIC KARLA LETOUNA OD 7.11.2005 do 7.12.2005,
kdo nekamaradi s nim nekamaradi ani se sovetskym svazem!!!! To se musí oznámit nějak veřejně, ne? |
26.08.2005 13:22
karel_letoun
|
stanislav napsal(a): a měli bysme začátek toho výročního měsíce oslavit!! Já jsem pro všemi osumdesáti, ale ty prej nepiješ, jenom nealko, ještě ses nepolepšil?
To je oslava na hovno. |
26.08.2005 15:14
Humble
|
karel_letoun napsal(a): Asi jsem pako, ale kde je to tlačítko? Nahoře (nad názory), první tlačítko vlevo. |
26.08.2005 15:18
raime
|
karel_letoun napsal(a): stanislav napsal(a): a měli bysme začátek toho výročního měsíce oslavit!! Já jsem pro všemi osumdesáti, ale ty prej nepiješ, jenom nealko, ještě ses nepolepšil?
To je oslava na hovno. A co krvavou Máry v místní verzi? Nebývá to silné, jde jen o zvyk
Návod:
1.Jeden díl krve z žil libovolné Marie / Mary / Marion / Marianny apod.,
2.jeden díl libovolného čirého alkoholu
3.jeden díl libovolného množství ledu.
Podávat ve vyleštěných sklenkách s paraplíčkem. |
26.08.2005 15:19
raime
|
raime napsal(a): karel_letoun napsal(a): stanislav napsal(a): a měli bysme začátek toho výročního měsíce oslavit!! Já jsem pro všemi osumdesáti, ale ty prej nepiješ, jenom nealko, ještě ses nepolepšil?
To je oslava na hovno. A co krvavou Máry v místní verzi? Nebývá to silné, jde jen o zvyk
Návod:
1.Jeden díl krve z žil libovolné Marie / Mary / Marion / Marianny apod.,
2.jeden díl libovolného čirého alkoholu
3.jeden díl libovolného množství ledu.
Podávat ve vyleštěných sklenkách s paraplíčkem. P.S. Svoji krev odmítám poskytovat. |
26.08.2005 16:39
Humble
|
 |
26.08.2005 16:44
Pavla
|
tak si nějak řikám, humbliště, že je tadle smrdutá diskuze už poněkud vyčpělá. |
26.08.2005 16:51
Humble
|
... a pěkně zaprděná, no ale mazat se mi ji zase na druhou chvíli ještě nechce ;) |
26.08.2005 16:53
Repulsion
|
Pokud jde o Týden Karla Letouna, je třeba zařídit dvě věci:
1. zajistit po tu dobu blokování vkládání děl ostatních autorů. Jinak to bude spousta lidí sabotovat. Nemyslete si, že ne. Lidi jsou svině. A navíc jsou hrozně nedisciplinovaní.
2. Je třeba vytvořit komisi, která v případě, že Karel nesplní normu, vždycky zkontroluje, jestli skutečně spí posraný. Jinak ta akce nemá cenu. |
29.08.2005 08:47
karel_letoun
|
Repulsion napsal(a): Pokud jde o Týden Karla Letouna, je třeba zařídit dvě věci:
1. zajistit po tu dobu blokování vkládání děl ostatních autorů. Jinak to bude spousta lidí sabotovat. Nemyslete si, že ne. Lidi jsou svině. A navíc jsou hrozně nedisciplinovaní.
2. Je třeba vytvořit komisi, která v případě, že Karel nesplní normu, vždycky zkontroluje, jestli skutečně spí posraný. Jinak ta akce nemá cenu. No dyk říkám, to se musej angažovat adminové. Třeba Wopi, ale ten se mnou nemluví.
Já bych jenom požádal před začátkem měsíce ostatní o návrh témat, na který mám psát. Mám příliž úzký rozhled, třeba - Jak jsem se posral, Jak jsem se poblil, Jak jsem šláp do hovna a pod., potřebuju poradit.
Ale těším se, jo jo joj, moc se těším !!!!!!!!! |
07.09.2005 15:33
Monty
|
karel_letoun napsal(a):
No dyk říkám, to se musej angažovat adminové. Třeba Wopi, ale ten se mnou nemluví.
Já bych jenom požádal před začátkem měsíce ostatní o návrh témat, na který mám psát. Mám příliž úzký rozhled, třeba - Jak jsem se posral, Jak jsem se poblil, Jak jsem šláp do hovna a pod., potřebuju poradit.
Ale těším se, jo jo joj, moc se těším !!!!!!!!!
Karle, jako známý kanálník ti dám pár dalších tipů. Bylo by hezké, aby ta díla byla i trochu poučná, takže např.:
Modelujeme z nosního hlenu
Začínáme s urinoterapií
Z prdu kulička - realita nebo chiméra?
100+1 dobrých nápadů na využití vlastního semene v praktickém životě
Ušní maz a my
Nebojte se vazkých chrchlů
Pthirus pubis - nezvaný návštěvník našeho ohanbí
Praktický průvodce vytíráním řitě
Zpocené chlupy - ozdoba každého podpaží
Výroba hraček pro děti ze sušených psích exkrementů
atd. atd.
Myslím, že ideovou linku už máš... :o)
|
08.09.2005 08:52
hurvinek
|
karle, s chuti do toho a pul temat mas hotovo |
08.09.2005 11:08
Humble
|
Témata jsou to nádherná, zaprděnost provětrávající :o))) |
08.09.2005 11:44
karel_letoun
|
Monťáku, tak tos vymaslel fakt dobře. Akorát je tam pár cizích slov, to si budu muset najít ve slovníku.
Ale jinak bych to rozjel, ale nebyly by to básně, spíš úlety nebo povídky nebo jiné.
PS: Z nosního hlenu se modelovat nedá, z holuba (šušně, vrkouna, ...) to je lepší, dělám si kuličky a hážu je po dětech. |