Názory |
15.06.2008 18:35
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): Nemáš zas co dělat? jak ti můžu lézt pod díla, když mě máš bloklou, nevíš? Ujasni si, co vlastně chceš napsat, vypadá to, že ti mozek vynechává:-) Soudím tebe podle sebe? To ty se nudíš - já na takové krávoviny , jako ty nemám čas, ani náladu
Lezeš mi pod díla - jen nemůžeš reagovat.
dokonce mi lezeš i na neveřejná díla.
Oč ti jde? Mozek vynechává tobě a už hezky dlouho - vyhledej odbornou pomoc |
15.06.2008 18:49
závojenka
|
...jaká neveřejná díla? Tlustá čáro, občas se podívám, jestlis nenapsala něco smysluplného, čtu každého bez rozdílu, ale vždy se přesvědčím o tomtéž: jsi nudná. |
15.06.2008 18:51
dlouhátlustáčára
|
závojenka napsal(a): ...jaká neveřejná díla? Tlustá čáro, občas se podívám, jestlis nenapsala něco smysluplného, čtu každého bez rozdílu, ale vždy se přesvědčím o tomtéž: jsi nudná. A ty blbá měj se hezky |
15.06.2008 19:21
postmoderní rampouch
|
Jo, čáro, když reaguješ pod nějakou diskuzí, pak ti chodí avíza automaticky tak dlouho, dokud si nenastavíš "nesledovat diskuzi" - tak se tomu nediv a neurážej jiné uživatele. |
15.06.2008 19:26
dlouhátlustáčára
|
A je to tady soukromá zpráva a už napomenutí-Když jsem se dotazovala. neuměl jsi odpovědět .Vidím že odpověď už znáš .Jen si mne zapomněl informovat .
Děkuji za odpověď .
Nebudu tedy reagovat ani v diskuzích. To je asi jediná možnost
Nechci totiž od nicku závojenka a jejích alternicků číst nic. Přeji všem hezký zbytek neděle |
15.06.2008 19:36
postmoderní rampouch
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Nechci totiž od nicku závojenka a jejích alternicků číst nic. A on tě někdo nutí? Vždyť přece vidíš, od koho je avízo, proč ho tedy nesmažeš a reaguješ? Opravdu tě nechápu. |
15.06.2008 19:39
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Nechci totiž od nicku závojenka a jejích alternicků číst nic. A on tě někdo nutí? Vždyť přece vidíš, od koho je avízo, proč ho tedy nesmažeš a reaguješ? Opravdu tě nechápu. Taky nechápu spoustu věcí tady,ale to je věc jiná .
Slíbíla jsem že reagovat nebudu - dnes jsem porušila - je mi líto.
Ne nejsem odvážná. Už budu mlčet ,ať si tady ta .... dotyčná mele co chce. |
15.06.2008 19:41
postmoderní rampouch
|
A jinak - jo, odpověď už znám. Nebyl problém si to zjistit a předpokládal jsem, žes tak učinila též. |
15.06.2008 19:50
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): A jinak - jo, odpověď už znám. Nebyl problém si to zjistit a předpokládal jsem, žes tak učinila též. Odpověď znám teď a v tento moment . Když jsem se tě na to dotazovala, odkázal jsi mne na Endifa. Psala jsem i na vedení serveru a odpověď momochodem dodnes nepřišla. Vím to od tebe a teď .Přizpůsobím se.Nebudu diskutovat.
Proletím serverem a a zmizím.Toť vše - všem hodně štěstí v tvorbě i ve všem ostatním . |
15.06.2008 19:54
haha
|
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): A jinak - jo, odpověď už znám. Nebyl problém si to zjistit a předpokládal jsem, žes tak učinila též. Odpověď znám teď a v tento moment . Když jsem se tě na to dotazovala, odkázal jsi mne na Endifa. Psala jsem i na vedení serveru a odpověď momochodem dodnes nepřišla. Vím to od tebe a teď .Přizpůsobím se.Nebudu diskutovat.
Proletím serverem a a zmizím.Toť vše - všem hodně štěstí v tvorbě i ve všem ostatním . tak, to ma naštveš..!
nemyslím si, že by si to mala byť práve ty.. |
15.06.2008 20:26
postmoderní rampouch
|
No vidíš - já odpověď taky neznal, tak jsem si to prostě vyzkoušel a zjistil. Je to jednodušší než se rozčilovata urážet se. |
15.06.2008 20:43
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): No vidíš - já odpověď taky neznal, tak jsem si to prostě vyzkoušel a zjistil. Je to jednodušší než se rozčilovata urážet se. To na mém rozhodnutí nic nemění končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně štěstí. |
15.06.2008 20:52
HanaKonvesz
|
řekla bych , že smělá jsem a s odvahou je to podle momentálního rozpoložení - jak mi je dobře obecně tak mi to jde, to jo. ale když nemám dobrý období, tak naopak, to si nejsem jistá ani v krámu. no. odvaha souvisí podle mýho se zkušenostma . k odvaze je třeba cíle, k dosažení toho cíle naopak odvahu - konstantní. smělost je jednorázová. takže podle toho mi to kolísá . tak. jojo. :-)
a mateřství mi na odvaze přidalo. |
15.06.2008 21:27
patafyzik
|
dlouhátlustáčára napsal(a): končím Uvolńuji místo schopným a produktivním, kteří opravdu UMÍ.Hodně štěstí. ach jo |
15.06.2008 23:04
HanaKonvesz
|
jojo - směle vykročil a odvážně šel za svým cílem, anebo odvážně vykročíl a směle šel za svým cílem - hehe jsem se zamotala - nebojsa :-) |
15.06.2008 23:20
Alan Marceau
|
budu odvážný a přiznám, že jsem srab... |
16.06.2008 09:07
Monty
|
Asi jo, ale žádnou velkou radost z toho nemám. |
16.06.2008 10:00
závojenka
|
Alan Marceau napsal(a): budu odvážný a přiznám, že jsem srab... tleskám:-))) |