Téma #809
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.06.2008 15:37
Počet návštěv:1630
Počet názorů:79

Jste odvážní?
Jste odvážní?

Názory
15.06.2008 15:45
dlouhátlustáčára
Ne
15.06.2008 15:52
haha
to je veľmi všeobecná otázka, pretože ak sa možno s odvahou púšťam do niečoho, na čo iný nemá ani pomyslenia, ešte nemusí byť odvaha...a vôbec..
má to pre teba nejaký zvláštny význam, keď sa to pýtaš aj na blogu?

konkretizuj, ako odvážny, v ktorej oblasti..čo je podľa teba odvaha
15.06.2008 16:43
Mario Czerney
haha napsal(a):
to je veľmi všeobecná otázka, pretože ak sa možno s odvahou púšťam do niečoho, na čo iný nemá ani pomyslenia, ešte nemusí byť odvaha...a vôbec.. má to pre teba nejaký zvláštny význam, keď sa to pýtaš aj na blogu? konkretizuj, ako odvážny, v ktorej oblasti..čo je podľa teba odvaha
má to pro mě význam, ale nevysvětlím jaký... konkretizovat nic nehodlám, nechám to na každém, jestli se zamyslí, případně jestli odpoví... případně najde-li odvahu říci ano nebo ne... a někomu to je úplně jedno, neřeší to... každej po svém
15.06.2008 16:49
dlouhátlustáčára
Říkám upřímně, že ne.
Někdy sbírám odvahu k naprosto běžné věci a z toho "provedu" něco , co druzí okomentují jako heroický čin hodný velké odvahy - takže si myslím, že ne.
15.06.2008 17:00
haha
haha napsal(a):
to je veľmi všeobecná otázka, pretože ak sa možno s odvahou púšťam do niečoho, na čo iný nemá ani pomyslenia, ešte nemusí byť odvaha...a vôbec..
má to pre teba nejaký zvláštny význam, keď sa to pýtaš aj na blogu?

konkretizuj, ako odvážny, v ktorej oblasti..čo je podľa teba odvaha
tak to neviem odpovedať, niekedy som a niekedy nie som..nebudem konkretizovať
15.06.2008 17:08
marťánek paní Koutné
za odvážnou se nepovažuju...jsou věci, které mi ale za odvahu stojí. Tak to má asi každý.
15.06.2008 17:44
Goldilocks
na stránce jsem ti odklepla, že ne, k tomu dodávám, že velmi mimořádně se mi stává, že sama sebe překvapím a mám "odvahu" udělat věci, které bych od sebe nikdy nečekala - ale to bývá fakt zřídka
15.06.2008 17:47
haha
Goldilocks napsal(a):
na stránce jsem ti odklepla, že ne, k tomu dodávám, že velmi mimořádně se mi stává, že sama sebe překvapím a mám "odvahu" udělat věci, které bych od sebe nikdy nečekala - ale to bývá fakt zřídka
tiež som odklepla, že ne..
ale myslím si, že odvážna som..záleží d okolností a následkov..ale tu sa nežiada konkretizácia
15.06.2008 17:51
Mario Czerney
haha: ty si ji žádáš, tak konkretizuj, moje otázka je holá, prostě
15.06.2008 18:09
Goldilocks
haha: ono myslím vždycky a u každého záleží na okolnostech a následcích... já jsem si tu otázku přebrala tak, že jsem tázána na takovou tu každodenní odvahu či jak to nazvat - odvahu k důležitým rozhodnutím, změnám atd., zamyslela jsem se nad průměrnými okolnostmi a středně závažnými následky a došla k závěru, že odvážná nejsem...
15.06.2008 18:13
závojenka
Slovo od-vážný, tedy esli rozvažuji, když bráním své postoje a názory, co mě to které rozhodnutí bude stát, tak nerozvažuji a jdu do boje, někdy bohužel přes mrtvoly. Pokud je slovo od-vážný více kloněno ke smyslu slova brát něco vážně, tak to mi dělá potíž , neb málo věcí nepodléhne mé sebeironii, humoru a racionalizaci.
15.06.2008 18:14
postmoderní rampouch
jsem
15.06.2008 18:14
závojenka
A ty?
15.06.2008 18:15
dlouhátlustáčára
závojenka napsal(a):
Slovo od-vážný, tedy esli rozvažuji, když bráním své postoje a názory, co mě to které rozhodnutí bude stát, tak nerozvažuji a jdu do boje, někdy bohužel přes mrtvoly. Pokud je slovo od-vážný více kloněno ke smyslu slova brát něco vážně, tak to mi dělá potíž , neb málo věcí nepodléhne mé sebeironii, humoru a racionalizaci.
Proč mi od tebe chodí avi , když tě mám v bloku ?
15.06.2008 18:17
závojenka
No to nevím, asi si mě blokla nepořádně, tak to naprav:-)
15.06.2008 18:23
dlouhátlustáčára
závojenka napsal(a):
Nezajímá mne , co píšeš ani co si myslíš , naprav sama mám tě blokovány všechny tvé nicky i alternicky
a jestli je možné, že to nějak obcházíš- porušuješ pravidla, ale u tebe je to asi normální.
15.06.2008 18:27
závojenka
dlouhátlustáčára napsal(a):
závojenka napsal(a):
Nezajímá mne , co píšeš ani co si myslíš , naprav sama mám tě blokovány všechny tvé nicky i alternicky
a jestli je možné, že to nějak obcházíš- porušuješ pravidla, ale u tebe je to asi normální.
...co to zas meleš, nic neobcházím a taky mi seš vrcholně nesympatická a nezajímáš mě, ta avíza jdou sama!
15.06.2008 18:27
marťánek paní Koutné
postmoderní rampouch napsal(a):
jsem
chlapi musej bejt odvážný z principu. Jinak by lidstvo vymřelo. A ženský musej bejt opatrný z principu, jinak by lidstvo vymřelo :-)
15.06.2008 18:29
dlouhátlustáčára
závojenka napsal(a):
dlouhátlustáčára napsal(a):
závojenka napsal(a):
...co to zas meleš, nic neobcházím a taky mi seš vrcholně nesympatická a nezajímáš mě, ta avíza jdou sama!
když jsem ti tak vrcholně nesympatická, proč mi lezeš pod díla a posíláš mi avi - toto není poprvé.
15.06.2008 18:31
závojenka
Nemáš zas co dělat? jak ti můžu lézt pod díla, když mě máš bloklou, nevíš? Ujasni si, co vlastně chceš napsat, vypadá to, že ti mozek vynechává:-)
[ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.