Názory |
22.05.2008 15:32
stanislav
|
stínka napsal(a): Vhodíš-li báseň do kamen znejistíš plamen!!! až ty z těch svejch rýmovaček vyrosteš, to si ulevíš, osobo... hehe |
22.05.2008 15:33
stanislav
|
http://vasinasi.blog.cz/0805/vaclav-cilek-martin-kasik-nejisty-plamen
vřele doporučuju! kdo toto nečetl, o hodně se připravil! |
22.05.2008 15:38
stínka_
|
Ty nejezdíš na pivo? :-)
|
22.05.2008 15:41
stanislav
|
ne. rozodně ne. určitě ne. stoprocentně ne. věděl bych o tom, kdybych jezdil na pivo. |
22.05.2008 20:55
postmoderní rampouch
|
vyrobte si z krabice na vajíčka pavouka!
 |
22.05.2008 22:12
bříza
|
- no já teda nevim, ale jestli je tohle nějaká třeskutá kreativita, tak jsem čínskej bůh srandy. Minimálně to obšlehli od skupiny "Malík urvi" ... asi tak před 10 lety měla výstavu ... Být primátorem dám jim asitak korunu z vlastní peněženky. |
22.05.2008 22:42
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): stínka napsal(a): Vhodíš-li báseň do kamen znejistíš plamen!!! až ty z těch svejch rýmovaček vyrosteš, to si ulevíš, osobo... hehe mu he he osobo :-) |
22.05.2008 22:45
stínka_
|
bříza napsal(a): - no já teda nevim, ale jestli je tohle nějaká třeskutá kreativita, tak jsem čínskej bůh srandy. Minimálně to obšlehli od skupiny "Malík urvi" ... asi tak před 10 lety měla výstavu ... Být primátorem dám jim asitak korunu z vlastní peněženky. bříza jsi! a zaslouží si kreatury kreativitu? |
23.05.2008 00:40
bříza
|
stínka napsal(a): bříza napsal(a): - no já teda nevim, ale jestli je tohle nějaká třeskutá kreativita, tak jsem čínskej bůh srandy. Minimálně to obšlehli od skupiny "Malík urvi" ... asi tak před 10 lety měla výstavu ... Být primátorem dám jim asitak korunu z vlastní peněženky. bříza jsi! a zaslouží si kreatury kreativitu? všichni jsme kreatury |
23.05.2008 10:01
stínka_
|
No ano :-)
a VŠECHNO SE OPAKUJE
nic nového pod sumcem :-) |
23.05.2008 13:55
Repulsion_Bílý
|
Gossen napsal(a): ehm... když jsme u té armády... nedávno nějakýho tajtrlíka někde zastřelili či co... keců bylo okolo... a letělo pro něj letadlo, teda pro to, co z něho zbylo... a taky pohřeb byl na státní útraty... to když někde zařve českej zedník na stvabě, taky to bude mít s takovou parádou? ten voják byl profesionál, šel tam kvůli prachům a snížené inteligenci...
Tak s tímhle ovšem nesouhlasím. Buď rád, člověče, že už nemáme povinnou prezenční službu ale plně profesionální armádu. A tyhle "výhody" jako pohřeb na státní útraty a nějaké pocty, které jsou mrtvému samozřejmě k hovnu halt k tomuhle řemeslu patří. Svět bez vojáků by se mi samo líbil mnohem víc, ale tak nějak to pořád zatím moc dobře.
|
24.05.2008 09:49
Gossen
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Gossen napsal(a): ehm... když jsme u té armády... nedávno nějakýho tajtrlíka někde zastřelili či co... keců bylo okolo... a letělo pro něj letadlo, teda pro to, co z něho zbylo... a taky pohřeb byl na státní útraty... to když někde zařve českej zedník na stvabě, taky to bude mít s takovou parádou? ten voják byl profesionál, šel tam kvůli prachům a snížené inteligenci...
Tak s tímhle ovšem nesouhlasím. Buď rád, člověče, že už nemáme povinnou prezenční službu ale plně profesionální armádu. A tyhle "výhody" jako pohřeb na státní útraty a nějaké pocty, které jsou mrtvému samozřejmě k hovnu halt k tomuhle řemeslu patří. Svět bez vojáků by se mi samo líbil mnohem víc, ale tak nějak to pořád zatím moc dobře.
o nějaké prezenční šaškárně už vůbec nemůže být řeč... já vůbec nechpu, k čemu má česko armádu... pokud si vzpomínám, žádná česká či československá armáda nikdy nebojovala, pokud šlo o obranu vlasti... a pokud někdo jezdí za prachy střílet do civilistů na druhým konci světa je to prostě žoldák, jeho věc... ale proč to má platit stát? |
24.05.2008 09:56
stínka_
|
postmoderní rampouch napsal(a): vyrobte si z krabice na vajíčka pavouka!
 ten vobrázek nevidim! |
24.05.2008 09:57
Repulsion_Bílý
|
Já se o to moc nezajímám - ale bojové jednotky jsme snad zatím nikam nevyslali - nebo jo? Většinou nějaké ty chemiky, zdravotníky, kuchaře a tak, ne?
Jinak samozřejmě nemáš pravdu, že - on to sice Beneš posral, ale chlapi pak šli bojovat do Ruska a do Anglie. A pak jaksi nikde poblíž žádná válka nebyla... Srpen 68 bych jim nevyčítal...
prostě - na to, jak jsi ji jinak celkem rozumný chlap jsou tohle takové přece trošku moc radikální řeči. |
24.05.2008 10:58
postmoderní rampouch
|
stínka napsal(a): ten vobrázek nevidim! já jo, heč |
24.05.2008 11:03
stínka_
|
postmoderní rampouch napsal(a): stínka napsal(a): ten vobrázek nevidim! já jo, heč tak si du udělat svýho! :) |
25.05.2008 11:27
Gossen
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Já se o to moc nezajímám - ale bojové jednotky jsme snad zatím nikam nevyslali - nebo jo? Většinou nějaké ty chemiky, zdravotníky, kuchaře a tak, ne?
Jinak samozřejmě nemáš pravdu, že - on to sice Beneš posral, ale chlapi pak šli bojovat do Ruska a do Anglie. A pak jaksi nikde poblíž žádná válka nebyla... Srpen 68 bych jim nevyčítal...
prostě - na to, jak jsi ji jinak celkem rozumný chlap jsou tohle takové přece trošku moc radikální řeči. no, bojové... nedávno oslavoval tisk jakéhosi vojenského policistu, který v sebeobraně zabil a zmrzačil asi čtyři lidi... holýma rukama... úplnej rambo... ale to je celkem fuk... určitě to byli teroristi... nebo ne? |
25.05.2008 11:32
Repulsion_Bílý
|
Gossen napsal(a): no, bojové... nedávno oslavoval tisk jakéhosi vojenského policistu, který v sebeobraně zabil a zmrzačil asi čtyři lidi... holýma rukama... úplnej rambo... ale to je celkem fuk... určitě to byli teroristi... nebo ne? Nevím, nesleduju moc tyhle věci. Ale osobně bych nebyl tak jednostranně zaujatý :o) Že se po světě potuluje kdovíjaký ksindl je přece fakt... |
25.05.2008 11:41
postmoderní rampouch
|
Gossen napsal(a): no, bojové... nedávno oslavoval tisk jakéhosi vojenského policistu, který v sebeobraně zabil a zmrzačil asi čtyři lidi... holýma rukama... úplnej rambo... ale to je celkem fuk... určitě to byli teroristi... nebo ne? byly to lupiči s mačetama, který přepadávali auta a zabíjeli jejich majitele- takže dostali, co zasloužili ;-) |
25.05.2008 11:46
Gossen
|
Igor: ale já jsem osobně zaujatej! :-) hlavně proti ksindlu, kterej se potuluje kde nemá... .-)
postrampouch: otázka je, jestli by činili totéž... kdyby se jim nikdo nes... do jejich země a nechal je na pokoji... :-) |