Téma #786 |
Autor: | stínka_ |
Fórum: |
Datum publikace: | 17.05.2008 11:47 |
Počet návštěv: | 2564 |
Počet názorů: | 90 |
Osoba a dílo |
Co očekáváš od názoru čtenáře,
AUTORE,
publikující na literárním serveru?
Lze se od díla odosobnit,
aby kritika nenabourávala sebehodnocení,
a když, tak jakým způsobem?
|
|
Názory |
18.05.2008 14:02
Pomerančová
|
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. Vzpamatuj se prosím. Vzpamatuj se prosím.
(lépe bych to neřekla)
ukradla ti stínka nedoskládanou rubikovu kostku pár tahů před uplním složením, že na ni pořád útočíš a z nás si děláš porotce? sice jsem po dobrém obědě, ale stejně mě to zas až tak nebaví co kdybychom se pro změnu vrátili k tématu diskuse? :-)
anebo taky můžem probírat třeba.... třeba tohle: dává se do koprovky mléko nebo smetana? a je lepší koprovka s vajíčkem a bramborem nebo s masem a knedlíkem, hm? |
18.05.2008 14:04
dlouhátlustáčára
|
Lee napsal(a): Dlouhá tlustá čára : Hmm... Když nehraješ hry, tak proč neřekneš stínce, kdo jsi? A proč neřekneš nám o co tu jde?
Nebo jsem jenom já blbá? O tom , kdo tu hraje hry a proč, nehodlám diskutovat.A své soukromí si zachovám.
|
18.05.2008 14:07
dlouhátlustáčára
|
Pomerančová napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Do schizofrenních sbírek mě nikdo zařazovat nebude bez mého souhlasu. To jsem zvědav, jak toho chceš dosáhnout, protože archívy vedení serveru opravdu neřeší. A navíc ti stínka na rozdíl od jiných archivátorů na liteře vyhověla, tak opravdu nevidím z tvé strany nic, než osobní zášť. Vzpamatuj se prosím. Vzpamatuj se prosím. (lépe bych to neřekla) ukradla ti stínka nedoskládanou rubikovu kostku pár tahů před uplním složením, že na ni pořád útočíš a z nás si děláš porotce? sice jsem po dobrém obědě, ale stejně mě to zas až tak nebaví co kdybychom se pro změnu vrátili k tématu diskuse? :-) anebo taky můžem probírat třeba.... třeba tohle: dává se do koprovky mléko nebo smetana? a je lepší koprovka s vajíčkem a
bramborem nebo s masem a knedlíkem, hm? do koprovbky dávám zakysanou smetanu - zlepší to chuť a je lepší s knedlíkem a hovězím plátkem.Ale vajíčkop v nouzi nejvyšší je taky dobré :-))
Z nikoho nedělám porotce.Reagovala jsem na téma a porotci jste se stali dobrovolně.
dobré chutnání |
18.05.2008 14:09
stínka_
|
Mám odpověď na své téma:
Osoba a dílo jsou jedno tělo a slova nejsou ku komunikaci, ale ku projekci: medium internetu je nebezpečné území. |
18.05.2008 14:10
Repulsion_Bílý
|
Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. |
18.05.2008 14:12
Pomerančová
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. souhlas - já ji také nejradši s vajíčkem a brambory, nejlépe novými
|
18.05.2008 14:12
dlouhátlustáčára
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Koprovka zásadně s vajíčkem. Spíš brambor, nebo knedlík, ale ten musí mít tu správnou konzistenci...
Takové ty husté omáčky na bázi mléka, smetany či mouky, to k masu vůbec nejde. To je hrozný český nešvar, tahle jídla. Něco na způsob jehněčího s mátovou omáčkou. ale když ji zjemníš zakysanou smetanou - je výborná a lze i s masem - přiznávám, že je to rozežranost - nicméně taky je to příjemná chuť |
18.05.2008 14:15
stínka_
|
jsem mimoň |
18.05.2008 14:15
Lee
|
dlouhátlustáčára napsal(a): Lee napsal(a): Dlouhá tlustá čára : Hmm... Když nehraješ hry, tak proč neřekneš stínce, kdo jsi? A proč neřekneš nám o co tu jde?
Nebo jsem jenom já blbá? O tom , kdo tu hraje hry a proč, nehodlám diskutovat.A své soukromí si zachovám. ty jsi fakt hustá typka
ještě že máme debaty o jídle. |
18.05.2008 14:16
stínka_
[Změna zámku]
|
Důvod...
koprovka dovařena:-) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|