Názory |
17.05.2008 18:42
stanislav
|
dlouhátlustáčára napsal(a): kapánek paranoidní :-) proč? co je špatnýho na tom, že jsi podobně moudrá jako konev? :o)) |
17.05.2008 18:44
kastel
|
....všechno je útok, každej názor, každá negativní i pozitivní kirtika - buď se někdo sebemrská nebo tebe mrská nebo si ho (ji) u toho mrská - jde jen o to jak velkou kuličku před sebou zrovna tlačí... |
17.05.2008 18:59
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? |
17.05.2008 19:02
postmoderní rampouch
|
neřekl bych, že je tu podobnost s konvalinou - tohle je mnohem silnější káva... |
17.05.2008 19:17
Pomerančová
|
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? ehm, tohle není neutrální neútočný názor... a |
17.05.2008 19:21
dlouhátlustáčára
|
Pomerančová napsal(a):
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? ehm, tohle není neutrální neútočný názor... a TOTO UŽ NE.
Původní byl. |
17.05.2008 19:21
Repulsion_Bílý
|
Inu na konflikt musí být obvykle dva, že... (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá... |
17.05.2008 19:28
postmoderní rampouch
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Inu na konflikt musí být obvykle dva, že... (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá... :) |
17.05.2008 21:29
Nortrom
|
Ja to vidim asi tak:
Setkavaji se tu lide, pro ktere psani (nebo prezentovani se obecne) dost znamená. A pokud se nekdo opre do toho, co pro mne neco znamena, zaboli to. Jdeme sem s kuzi jako na trh. A asi to k tomu patri.
Ale kazdy normalni jedinec bezpecne ví, kdy ublizuje vedome, kdy chce hryznout. A duvody / zasterky / obhajoby jsou nepodstatne. Je to jen otazka svedomi a dojmu ktery si z toho obe stranu (ubližitel i ublíženec) odnáší.
Podepisu to co napsala dlouhatlustacara. |
17.05.2008 21:29
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): hukot. já si z toho vzal poučení, že se nemám oběsit, aby soused nešel do basy. stanislav je moudrý a rozvážný muž. |
17.05.2008 23:18
stanislav
|
HanaKonvesz napsal(a): stanislav napsal(a): hukot. já si z toho vzal poučení, že se nemám oběsit, aby soused nešel do basy. stanislav je moudrý a rozvážný muž. ano. takhle vypadá dobrá reakce. hodně realistická a přitom neurazí... |
17.05.2008 23:43
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): HanaKonvesz napsal(a): stanislav napsal(a): hukot. já si z toho vzal poučení, že se nemám oběsit, aby soused nešel do basy. stanislav je moudrý a rozvážný muž. ano. takhle vypadá dobrá reakce. hodně realistická a přitom neurazí... takhle dobrá může být pouze moudrá a rozvážná reakce, moudrý a rozvážný stanislave. :-) |
17.05.2008 23:46
stanislav
|
http://www.youtube.com/watch?v=x0wSMcNxU6M&NR=1
mám rád sofistikovaný humor, ano ano... |
17.05.2008 23:50
HanaKonvesz
|
fajné, a to mi nefachčí audio .. |
18.05.2008 04:53
stínka_
|
....ano! přátelství, to je někdy víc než láááska,
a obraz, to je někdy vííííc něž slovo...zas poučena! |
18.05.2008 05:27
stínka_
|
Nortrom napsal(a): Ja to vidim asi tak:
Setkavaji se tu lide, pro ktere psani (nebo prezentovani se obecne) dost znamená. A pokud se nekdo opre do toho, co pro mne neco znamena, zaboli to. Jdeme sem s kuzi jako na trh. A asi to k tomu patri.
Ale kazdy normalni jedinec bezpecne ví, kdy ublizuje vedome, kdy chce hryznout. A duvody / zasterky / obhajoby jsou nepodstatne. Je to jen otazka svedomi a dojmu ktery si z toho obe stranu (ubližitel i ublíženec) odnáší.
Podepisu to co napsala dlouhatlustacara. "Ale každý normální jedinec bezpečně ví, kdy ubližuje vědomě...."
S tím bych chtěla být seznámena!
A kdo je "normální"? |
18.05.2008 10:07
HanaKonvesz
|
stínka napsal(a): Nortrom napsal(a): Ja to vidim asi tak:
Podepisu to co napsala dlouhatlustacara. "Ale každý normální jedinec bezpečně ví, kdy ubližuje vědomě...."
S tím bych chtěla být seznámena!
A kdo je "normální"? a já bych byla smutná, kdyby si moji poezijku stínka nebo závojenka nepřečetla , mně teda zajímá, co si o tom myslí. a taky se mi líbí stínky závojenky komentáře a mám dojem že největší machři si tady nejvíc stěžují na necitlivé napadání.
Stínce třikrát sláva
sláva sláva sláva jojojo !
|
18.05.2008 10:09
stanislav
|
ano souhlasím, stínka je roztomilá... |
18.05.2008 10:47
stínka_
|
stanislav napsal(a): ano souhlasím, stínka je roztomilá... A to je vyznání a nebo útok? :-) |
18.05.2008 11:15
Lee
|
já to s tou stínkou a čárou nechápu, jednak se absolutně ztrácím mezi alternicky, druhak nechápu, co stínka udělala a proč měla ztratit svoje přátele, třeŤak nechápu, proč zrovna čáru to tak sere...
vysvětlete mi to někdo!!! |