Téma #786
Autor:stínka_
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:17.05.2008 11:47
Počet návštěv:2559
Počet názorů:90

Osoba a dílo

Co očekáváš od názoru čtenáře,

AUTORE,

publikující na literárním serveru?

Lze se od díla odosobnit,

aby kritika nenabourávala sebehodnocení,

a když, tak jakým způsobem?

Názory
17.05.2008 18:42
stanislav
dlouhátlustáčára napsal(a):
kapánek paranoidní :-)
proč? co je špatnýho na tom, že jsi podobně moudrá jako konev? :o))
17.05.2008 18:44
kastel
....všechno je útok, každej názor, každá negativní i pozitivní kirtika - buď se někdo sebemrská nebo tebe mrská nebo si ho (ji) u toho mrská - jde jen o to jak velkou kuličku před sebou zrovna tlačí...
17.05.2008 18:59
dlouhátlustáčára
postmoderní rampouch napsal(a):
Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí.
tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí?
17.05.2008 19:02
postmoderní rampouch
neřekl bych, že je tu podobnost s konvalinou - tohle je mnohem silnější káva...
17.05.2008 19:17
Pomerančová

Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí.
tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí?
ehm, tohle není neutrální neútočný názor...
a

17.05.2008 19:21
dlouhátlustáčára
Pomerančová napsal(a):

ehm, tohle není neutrální neútočný názor...
a

TOTO UŽ NE.
Původní byl.
17.05.2008 19:21
Repulsion_Bílý
Inu na konflikt musí být obvykle dva, že...  (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá...
17.05.2008 19:28
postmoderní rampouch
Repulsion_Bílý napsal(a):
Inu na konflikt musí být obvykle dva, že... (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá...
:)
17.05.2008 21:29
Nortrom
Ja to vidim asi tak:

Setkavaji se tu lide, pro ktere psani (nebo prezentovani se obecne) dost znamená. A pokud se nekdo opre do toho, co pro mne neco znamena, zaboli to. Jdeme sem s kuzi jako na trh. A asi to k tomu patri.

Ale kazdy normalni jedinec bezpecne ví, kdy ublizuje vedome, kdy chce hryznout. A duvody / zasterky / obhajoby jsou nepodstatne. Je to jen otazka svedomi a dojmu ktery si z toho obe stranu (ubližitel i ublíženec) odnáší.

Podepisu to co napsala dlouhatlustacara.
17.05.2008 21:29
HanaKonvesz
stanislav napsal(a):
hukot. já si z toho vzal poučení, že se nemám oběsit, aby soused nešel do basy.
stanislav je moudrý a rozvážný muž.
17.05.2008 23:18
stanislav
HanaKonvesz napsal(a):
stanislav napsal(a):
ano. takhle vypadá dobrá reakce. hodně realistická a přitom neurazí...
17.05.2008 23:43
HanaKonvesz
stanislav napsal(a):
HanaKonvesz napsal(a):
stanislav napsal(a):
ano. takhle vypadá dobrá reakce. hodně realistická a přitom neurazí...
takhle dobrá může být pouze moudrá a rozvážná reakce, moudrý a rozvážný stanislave. :-)
17.05.2008 23:46
stanislav
http://www.youtube.com/watch?v=x0wSMcNxU6M&NR=1

mám rád sofistikovaný humor, ano ano...
17.05.2008 23:50
HanaKonvesz
stanislav napsal(a):

fajné, a to mi nefachčí audio ..
18.05.2008 04:53
stínka_
stanislav napsal(a):

....ano! přátelství, to je někdy víc než láááska,
a obraz, to je někdy vííííc něž slovo...zas poučena!
18.05.2008 05:27
stínka_
Nortrom napsal(a):
Ja to vidim asi tak:

Setkavaji se tu lide, pro ktere psani (nebo prezentovani se obecne) dost znamená. A pokud se nekdo opre do toho, co pro mne neco znamena, zaboli to. Jdeme sem s kuzi jako na trh. A asi to k tomu patri.

Ale kazdy normalni jedinec bezpecne ví, kdy ublizuje vedome, kdy chce hryznout. A duvody / zasterky / obhajoby jsou nepodstatne. Je to jen otazka svedomi a dojmu ktery si z toho obe stranu (ubližitel i ublíženec) odnáší.

"Ale každý normální jedinec bezpečně ví, kdy ubližuje vědomě...."
S tím bych chtěla být seznámena!
A kdo je "normální"?
18.05.2008 10:07
HanaKonvesz
stínka napsal(a):
Nortrom napsal(a):
Ja to vidim asi tak:

"Ale každý normální jedinec bezpečně ví, kdy ubližuje vědomě...."
S tím bych chtěla být seznámena!
A kdo je "normální"?
a já bych byla smutná, kdyby si moji poezijku stínka nebo závojenka nepřečetla , mně teda zajímá, co si o tom myslí. a taky se mi líbí stínky závojenky komentáře a mám dojem že největší machři si tady nejvíc stěžují na necitlivé napadání.

Stínce třikrát sláva
sláva sláva sláva jojojo !

18.05.2008 10:09
stanislav
ano souhlasím, stínka je roztomilá...
18.05.2008 10:47
stínka_
stanislav napsal(a):
ano souhlasím, stínka je roztomilá...
A to je vyznání a nebo útok? :-)
18.05.2008 11:15
Lee
já to s tou stínkou a čárou nechápu, jednak se absolutně ztrácím mezi alternicky, druhak nechápu, co stínka udělala a proč měla ztratit svoje přátele, třeŤak nechápu, proč zrovna čáru to tak sere...

vysvětlete mi to někdo!!!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.