Názory |
17.05.2008 18:25
postmoderní rampouch
|
inu - to je právě ten problém, že někdy je to dílo a někdy zpověď - a těžko se to rozlišuje |
17.05.2008 18:26
stanislav
|
urazit se je zásadně chyba toho, kdo se urazí... lepší je se neurazit, si myslim. doufám, že můj názor je velmi hlubokomyslný. ale tak jisté to neni... chňa chňa.... |
17.05.2008 18:27
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Milá stínko,tvrzi,
konikleci, horomilo, závojenko- tím, že tady budeš řádit jak černá ruka si
přátele nezískáš.
Možná na chvíli ano, ale jakmile prohlédnou tvou ubohou hru, rychle zmizí.
Už jsi jich stejným způsobem několik ztratila,ale zjevně jsi nepoučitelná
Upozorňuji, že je to můj názor, nikoliv útok. A proč pořád ty útočíš?
(to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění) postmoderní
rampouch napsal(a): Ale metoda je to dobrá. Dám někomu facana a řeknu "to byl huban"
:))) To,že mluvím k tématu je útok?A navíc proč mne napomínáš? nejsem Anička z 1. A.
a se stínkou jsem mluvila mysLím dost slušně.
JETO MŮJ NÁZOR NA JEJÍ CHOVÁNÍ. Nastínila téma a já na něj reagovala,Pokud není
žádoucí abych reagovala v diskuzích, prosím , nebudu.
stínka napsal(a): Repulsion_Bílý napsal(a): dlouhátlustáčára napsal(a): Repulsion_Bíl
ý napsal(a): Dlouhátlustá
čára je Konvalina? ne není To je zvláštní, že mluví jako Konvalina... Taky nevím, kdo to je...
PS: Čáro, jak můžeš vědět, že jsem ztratila přátele?
Hledám zpřízněné duše a také se učím komunikovat, s čímž mám jako introvert problém. Inu jak vidno, velký... že jsi přišla o přátele tady ví téměř každý, sama jsi to zveřejnila a kdo se umí jen trochu dívat okolo sebe to musel pochopit i bez nápovědy.
Problém samozřejmě máš,ale je to TVŮJ problém a měla by sis jen co nejrychleji vyřešit.
|
17.05.2008 18:29
stanislav
|
dlouhá tlustá mluví jak zlomyslnej skřet, to je ošklivé! |
17.05.2008 18:32
dlouhátlustáčára
|
stanislav napsal(a): dlouhá tlustá mluví jak zlomyslnej skřet, to je ošklivé! Možná jako zlomyslný skřet, ale mluvím pravdu.
Nehraju žádné hry - nebaví mne to. :-) |
17.05.2008 18:33
stanislav
|
podobnost s Konvalinou je fakt ale veliká. ta taky nehraje hry, ale plácá jen pravdivé hovadiny... hehehhe |
17.05.2008 18:36
dlouhátlustáčára
|
stanislav napsal(a): podobnost s Konvalinou je fakt ale veliká. ta taky nehraje hry, ale plácá jen pravdivé hovadiny... hehehhe |
17.05.2008 18:39
dlouhátlustáčára
|
kapánek paranoidní :-) |
17.05.2008 18:41
postmoderní rampouch
|
Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. |
17.05.2008 18:41
stanislav
|
dlouhátlustáčára napsal(a): kapánek paranoidní :-) proč? co je špatnýho na to, že jsi podobně moudrá jako konev? :o)) |
17.05.2008 18:42
stanislav
|
dlouhátlustáčára napsal(a): kapánek paranoidní :-) proč? co je špatnýho na tom, že jsi podobně moudrá jako konev? :o)) |
17.05.2008 18:44
kastel
|
....všechno je útok, každej názor, každá negativní i pozitivní kirtika - buď se někdo sebemrská nebo tebe mrská nebo si ho (ji) u toho mrská - jde jen o to jak velkou kuličku před sebou zrovna tlačí... |
17.05.2008 18:59
dlouhátlustáčára
|
postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? |
17.05.2008 19:02
postmoderní rampouch
|
neřekl bych, že je tu podobnost s konvalinou - tohle je mnohem silnější káva... |
17.05.2008 19:17
Pomerančová
|
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? ehm, tohle není neutrální neútočný názor... a |
17.05.2008 19:21
dlouhátlustáčára
|
Pomerančová napsal(a):
dlouhátlustáčára napsal(a): postmoderní rampouch napsal(a): Tak ještě jednou, dlouhátlustáčáro - opakovaně osobně útočíš a to, že řekneš "není to útok" na věci nic nemění. Jestli máš nějaký osobní problém, nevím, ale docela to tak působí. tak ještě jednou postmoderní rampouchu - psala jsem tu veřejný názor a tobě jsem několikrát psala i zprávy upozorňovala jsem na problém- nestalo se nic. Na mou poslední ses neobtěžoval ano odpovědět. TAK OČ TU VLASTNĚ JDE? Mám právo na názor nebo ne ? Je to veřejný server nebo jen trapná drbárna, kde si lidi jdou po krku s tichým souhlasem kompetentních lidí? ehm, tohle není neutrální neútočný názor... a TOTO UŽ NE.
Původní byl. |
17.05.2008 19:21
Repulsion_Bílý
|
Inu na konflikt musí být obvykle dva, že... (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá... |
17.05.2008 19:28
postmoderní rampouch
|
Repulsion_Bílý napsal(a): Inu na konflikt musí být obvykle dva, že... (tedy alespoň dva)... na rozdíl od samohany je taková samohádka značně neuspokojivá... :) |
17.05.2008 21:29
Nortrom
|
Ja to vidim asi tak:
Setkavaji se tu lide, pro ktere psani (nebo prezentovani se obecne) dost znamená. A pokud se nekdo opre do toho, co pro mne neco znamena, zaboli to. Jdeme sem s kuzi jako na trh. A asi to k tomu patri.
Ale kazdy normalni jedinec bezpecne ví, kdy ublizuje vedome, kdy chce hryznout. A duvody / zasterky / obhajoby jsou nepodstatne. Je to jen otazka svedomi a dojmu ktery si z toho obe stranu (ubližitel i ublíženec) odnáší.
Podepisu to co napsala dlouhatlustacara. |
17.05.2008 21:29
HanaKonvesz
|
stanislav napsal(a): hukot. já si z toho vzal poučení, že se nemám oběsit, aby soused nešel do basy. stanislav je moudrý a rozvážný muž. |