Téma #769
Autor:chudak
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:21.04.2008 10:47
Počet návštěv:2980
Počet názorů:104

Hodnocení literátek na Literra.cz
Jaké jsou literátky (tedy ty osoby u nichž převažuje hladina testosteronu v krvi zejména o víkendu) zde na Liteře?
Jsou spíše zakomplexované nebo seběvědomé, jsou trascendentní nebo naopak schovívavé?
Jaké jsou. Je nějaká vlastnost, vlastnosti, které je spojují? Na toto a mnoho jiného se pokusí odpovědět tato diskuze.

Názory
21.04.2008 13:48
HanaKonvesz
chudak napsal(a):
HanaKonvesz
tady lze skvěle vypozorovat jak jeden detail vždy dokáže v hlavě Literky vyprovokovat k reakci ať už tím či oným směrem. U některých to bylo krájení cibule u HanyK. zase zanechal dojem testosteron. Nejraději by o něm mluvila nejen o víkendu. Ale zase proč ne? Každý si asociuje ty věci ke kterým má blízko.
je pravda, že jsem si při té příležitosti díky googlu nastudovala sérii textů o testosteronu, dovzdělala jsem se a možná bych o něm mohla mluvit i týden, otázka je, zda by bylo s kým. škoda žes mi neřek, koho se tvá otázka týče, nu což, počkáme na další diskuzi , ne? :-)

Marťánek paní Koutné je moudrá literátka, a skromnááá. !
21.04.2008 14:07
marťánek paní Koutné
Konvalina napsal(a):

Necítím se být literátka, píšu devíti prsty a jedním mačkám čudlík na fotovýcvaky tzn. ukazovák pravé ruky zaměstnávám téměř nadměrně a nezodpovědně. Aby mi nezakrněl palec pravé ruky, zavazuju se, že se naučím ho nějak používat, byť jen na šťourání se v nose.
Ad marťánek: nezoufej, jsem ještě blbější, ale čeština mi celkem jde. Nemáš ve svém názoru překlep? Opravdu tě vytáčí tupej, ale opravdu tupej nůž? To já bych s gustem napsala tupej muž :-))) Ty totiž nepochopím, kdybych se rozkrájela.

...tupej muž je holý neštěstí! Nějakej ten závitek navíc u chlapa, je pro mě větší afrodiziakum, než pěkný biceps :-))
21.04.2008 14:20
HanaKonvesz
já málem zapomněla napsat, že :

Mario Czerney je moudrý literát.

Amen.
21.04.2008 14:35
Aglája
Marně přemýšlím, proč by měla mít literátka o víkendu vyšší hladinu testosteronu. Většinou mívám o víkendu vyšší hladinu alkoholu v žíle.
21.04.2008 14:37
HanaKonvesz
Aglája napsal(a):
Marně přemýšlím, proč by měla mít literátka o víkendu vyšší hladinu testosteronu. Většinou mívám o víkendu vyšší hladinu alkoholu v žíle.
a Aglája! Aglája je moudrá literátka !
21.04.2008 14:40
Monty
Já nejsem moudrá, ale zas nosím krátký sukně.
21.04.2008 14:43
Aglája
Monty napsal(a):
Já nejsem moudrá, ale zas nosím krátký sukně.
A to nejsi moudrá?!! Jsi vítěz.
21.04.2008 14:45
chudak
HanaKonvesz
Pozoruji ba vidím, že nyní se díky Google možná trochu toho T přečerpalo....
:o)
21.04.2008 14:46
chudak
Nesnažte se mě přesvědčit o tom, že průměrná Literka na Liteře je moudrá. To by zavánělo fanatismem.
21.04.2008 14:47
marťánek paní Koutné
vidím-li bicepsy tricepsy
a jiné cepsy
hroužím se do smutku
propadám skepsi
však
kde se závitky kudrnatí
takové bylinky trhám i s kořínky
trhám s natí :-))
21.04.2008 14:51
Monty
chudak napsal(a):
Nesnažte se mě přesvědčit o tom, že průměrná Literka na Liteře je moudrá. To by zavánělo fanatismem.
Třeba je to překlep. Průměrná Literka je třeba modrá. Jako že volí ODS.
I když osobně bych to tipovala na zelenou.
21.04.2008 14:55
chudak
Monty napsal(a):
chudak napsal(a):
Ano gratuluji, Literátky jsou navíc i neotřelé. Hodnotit Literky v souvislosti s příslušností k té či oné politické straně mě nenapadlo.
Je vidět že Literky se snaží orat i pole neorané a když se pak vrátí z roboty, krájejí cibuli na guláš, aby za tuto snahu pak byli odměněné zvýšenou hladinou testosteronu v krvi. Bral bych to jako první definici současné, průměrné Literky.
Druhá věta (definice) je na vás.
21.04.2008 15:02
Aglája
chudak napsal(a):
Monty napsal(a):
chudak napsal(a):
Ano gratuluji, Literátky jsou navíc i neotřelé. Hodnotit Literky v souvislosti s příslušností k té či oné politické straně mě nenapadlo.
Je vidět že Literky se snaží orat i pole neorané a když se pak vrátí z roboty, krájejí cibuli na guláš, aby za tuto snahu pak byli odměněné zvýšenou hladinou testosteronu v krvi. Bral bych to jako první definici současné, průměrné Literky.
Co furt máš s tím testosteronem? Po tomhle mužském pohlavním hormonu akorát některým starším dámám rostou fousy.
21.04.2008 15:04
chudak
Konvalina napsal(a):
No jo, ale ten závitek navíc ti nůž nenabrousí, leda by to bylo takový to se zavitama, co se kdysi šroubovalo v kuchyni na linku, taky byla verze jedna s držadlem, jenže udrž tupýho chlapa kvůli tupýmu noži, to je marný boj, teda, aspoň tady u nás na Zemi. Jo, tohle má být o literátkách, ale jsem názoru, že nejlepší je útok! Mimochodem, moje křtěcí jméno je Vlasta! Za mnouuuu! Vždyť mezi chlapy je plno chudakůůůů! (ale to už je o jiné diskuzi, že?)
Jak je vidět, některé Literky jsou taktéž útočné. Ale jejich snaha nepadá na úrodnou půdu. Mezi Liteřany je tu totiž chudak jen jeden, což vám nemusím dokumentovat slovy. Máme tu ale první výjimku, je tu první Literka kterou nechala chladnou cibule, salát i testosteron.
21.04.2008 15:07
Monty
chudak napsal(a):

Nemám na takový blbiny čas, koukám se na South Park.
21.04.2008 15:07
chudak
Aglaja
Literky se zde nechají snadno rozčílit. Rádi kopírují celou diskuzi, aby všem bylo jasno o čem se mluví. Dozajista to svědčí o jejich pořádnosti. Nedělají si taktéž trable s použitím písmena "a" v nicku. Možná proto aby byly ve všech seznamech první? Určitě zajímavý poznatek.

21.04.2008 15:09
chudak
Monty
Literky sledují South Park! Ani v nejblouznivějších snech by mě nenapadlo, že se na ně toto dozvím. Počkáme až zemře Kenny a třeba se ještě něco dozvíme.
21.04.2008 15:11
chudak
Konvalina napsal(a):
Literky se snaží orat i pole neorané a když se pak vrátí z roboty, krájejí cibuli na guláš, aby za tuto snahu pak byli odměněné zvýšenou hladinou testosteronu v krvi...
Když čtu toto, stoupá mi leda tak adrenalííín - Literky byli odměněné, to je fakt síla, kam se na to hrabe kdejaká schovívavost.
Mezi Literky řadím zejména ženy. ALe souhlasím, že pokud by se mezi těmito ženami objevil byť jen jeden muž, pak by bylo opravdu správně že "byli" odměněny.
21.04.2008 15:17
Aglája
chudak napsal(a):
Aglaja
Literky se zde nechají snadno rozčílit. Rádi kopírují celou diskuzi, aby všem bylo jasno o čem se mluví. Dozajista to svědčí o jejich pořádnosti. Nedělají si taktéž trable s použitím písmena "a" v nicku. Možná proto aby byly ve všech seznamech první? Určitě zajímavý poznatek.
Ale prd... Aglája Vopajšlíková z Takové normální rodinky, bylo první jméno, které mě napadlo, když jsem se jednou snažila naloadovat na literární server a zjistila jsem, že mé křestní jméno je obsazené, takže ho nemůžu použít. Takže to nebyl poznatek cos učinil, alébrž ničím nepodložená domněnka. A LiterkY... rádY...když už jsme na tom literárním webu...
21.04.2008 15:21
chudak
Aglaja
Literky mají rády, aby všem bylo všechno jasno, nenechávají žádný prostor ke spekulacím. To co je dané je neměnné, ale přesto mají sklony k fatalismu. Ale přiznej se, pořádná si až běda... :o)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)