Téma #707
Autor:Levá v Orionově pásu
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:21.01.2008 15:32
Počet návštěv:2232
Počet názorů:80

Tumtudum tudududum
Jen tak náhodou, nevíte někdo o nějakém volném místě asistentky nebo tak něco?

Názory
23.01.2008 20:19
stanislav
-- napsal(a):
Mně napadlo, že já bych měl především dostávat drahé dary...
až někde najdu nějaký diamant, dám ti ho!
23.01.2008 20:23
Natasha
Výborně, stanislave; já zas mezitím budu vychovaně pracovat....kdybys neuspěl, aby pomlčka neumřel hlady.
23.01.2008 20:25
stanislav
Natasha napsal(a):
Výborně, stanislave; já zas mezitím budu vychovaně pracovat....kdybys neuspěl, aby pomlčka neumřel hlady.
až najdu druhej diamant, dám ho tobě. možná najdu i jinou cennou věc, třeba zlatou minci. člověk nikdy neví. měl jsem kdysi zlaté mince po dědovi, ale ty jsem zavčas propil...
23.01.2008 20:29
Natasha
Zjišťuju, že s těma prarodičema jsem to fakt prokaučovala. Tři byli mrtví než jsem se narodila a poslední babička mi umřela ve 13 letech.
Na chlast si musím vydělávat sama :/
23.01.2008 20:32
stanislav
Natasha napsal(a):
Zjišťuju, že s těma prarodičema jsem to fakt prokaučovala. Tři byli mrtví než jsem se narodila a poslední babička mi umřela ve 13 letech. Na chlast si musím vydělávat sama :/
je lešpí když se o člověka někdo stará, to je známá věc, obdarovaný oplací láskou!
23.01.2008 20:34
stanislav
jinak můj děd byl mrtev, když jsem promrhal jeho sbírky... jsa mlád a bujný.... hezky jsem popil... 
23.01.2008 22:10
Monty
Tak možná bych věděla...

http://www.dobrovsky.cz/default.asp?part=carrier&cid=2

24.01.2008 08:57
miirdas
také dneska jdu na nějaké výběrové řízení, ani pořádně nevím, na jakou vlastně pozici, protože mě do něj prozíravě dostrkala má drahá matka.

jsem ale se svou pozicí poměrně spokojen, tak je mi poměrně jedno, zda uspěji, či nikoli
i když pár korunek navíc není nikdy na škodu
24.01.2008 09:10
stanislav
tahle hatlamatilka jako pozice atd. mě sere...
24.01.2008 09:16
miirdas

stanislav napsal(a):
a to je nic proti tomu, jak se to ve skutečnosti jmenuje
24.01.2008 09:47
danuwaanalihi
miirdas napsal(a):

stanislav napsal(a):
a to je nic proti tomu, jak se to ve skutečnosti jmenuje
napríklad také pejoratívne slovo - manažér... MANA ŽER... Všetci sa tu tomu slovu vyhýbajú ako čert krížu aj keď to má každý v názve pozície :D
24.01.2008 10:00
stanislav
ať si pozice hledá kdo chce, ale mě tenhle svět je silně cizí... hehe
24.01.2008 13:12
Gossen
souhlasím se stanislavem, práce ubíjí ducha! vždyť stačí se trošku uskromnit, jeden malej byteček, nějakou tu malou chaloupku, malej sporťáček, malou jachtičku u nějakýho malýho moře... a ne se pořád honit za prachama a kariérou... tak... a venku je hezky, jdu se projít... práce neuteče a když ano, tím lépe!
24.01.2008 13:20
Biri
zkus se cihnout na http://nno.ecn.cz/index.stm?apc=nJ1x--
(v levem menu - hledam/nabizim praci)

je to vetsinou prace v NNO, ale chodi tam i lidi odjinud. Ja tam kdysi poslala zivotopis, oslovili me ze statni instituce a nakonec jsem se pres to dostala zpatky blize k NNO sektoru, kde je to trochu progresivnejsi a lepsi :) Kazdopadne se aspon urcite potkas se zajimavejma lidma...

drzim palec

----
jo a kozichy bych tedy urcite dostavat nechtela :)))
24.01.2008 13:35
stanislav
co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem...
24.01.2008 13:43
Biri
stanislav napsal(a):
co to je NNO? to už je moc i na otrlýho, tyhle zkratky... jsem dnes zcela vyděšen lidstvem...
nestatni neziskovy organizace - nevladky... ;)
24.01.2008 13:50
stanislav
Biri napsal(a):
stanislav napsal(a):
nevládzem, neziskově organizován nestátně propadám chmurám... asi večer se zas radši zliju nealkopívem, hele, Biri, nepřídeš do hostince dnes večer? upoutávku zde umístila Shari... mohla bys, tebe viděti by bylo pěkné...
24.01.2008 14:03
Biri
stanislav napsal(a):
Biri napsal(a):
stanislav napsal(a):
nevládzem, neziskově organizován nestátně propadám chmurám... asi večer se zas radši zliju nealkopívem, hele, Biri, nepřídeš do hostince dnes večer? upoutávku zde umístila Shari... mohla bys, tebe viděti by bylo pěkné...
ja bych rada, ale zmitam se v chripkoidnich stavech, takze to vypada, ze mi nezbyva nic jinyho, nez si predstavovat, jak si to zlivani uzivate :) kazdopadne si to uzijte!!
24.01.2008 14:03
Monty
stanislav napsal(a):
Hm, a to ještě nevíš, že ti F. chtěl koupit ten hostel, co v něm děláš. :o)))
24.01.2008 14:05
stanislav
Shari je nemocná, Biri je nemocná. syn mi onemocněl. něco neni v pořádku... :o)))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)