Téma #550
Autor:Aglája
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:08.08.2007 12:28
Počet návštěv:648
Počet názorů:24

Co říkáte na protestsongy?
Zrovna si tady kolega vedle pouští Pink a její song Bushovi. Onoho pána nemusím, ale text písně se mi zdá silně populistický a laciný. Myslíte, že tyhle osobní vzpoury proti establišmentu, stejně jako koncerty typu Live 8 mají nějakou váhu? Jaký je váš názor?

Názory
04.09.2007 02:50
stanislav
zenová bába! :o))
04.09.2007 09:18
Monty
Mosazné É napsal(a):
Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů
Ano. To bezesporu.
04.09.2007 11:08
sokrates

Mosazné É napsal(a):
Jednou jsem čekal na autobus a lavička na zastávce byla plná mladých hlučných lidí. Pak se tam těžcce přišourala babička o holi a opravdu slušně poprosila jestli by jí neuvolnili místo na lavičce. Vůbec si jí nevšímali. A víte co ? ta úžasná babka jednoho z nich zcela asertinvně přetáhla holí. A následně si sedla. Babka byla Hvězdou protestsongů
Správně. Z toho je vidět, že i mírovými prostředky lze dosáhnout kýženého cíle.
04.09.2007 11:34
Monty
sokrates napsal(a):

Mosazné É napsal(a):
Správně. Z toho je vidět, že i mírovými prostředky lze dosáhnout kýženého cíle.
Ano. Neznám lepší mírový prostředek než je hůl v ruce.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)