Názory |
31.07.2007 23:05
the flatulator
|
tak sem nelez. vidno upadla hlavně kvalita tvých mozkových buněk, neboť to co si napsala, může vyplodit jen magor |
31.07.2007 23:06
the flatulator
|
to jo kvalita upadá vlastně proto, že Lucija už dlouho nic nepublikovala.... |
31.07.2007 23:11
johnny toothpick
|
jasně lucijo, dej si voraz, všichni si už od tebe potřebujem odpočinout, podívej se na mě jaký teď tvořim sračky, nedá se na to ani mrknout... dej nám voraz!
|
31.07.2007 23:17
Lucija
|
Naozaj si patetický. Diskusiu som tu vložila pred rozhovorom s tebou. |
31.07.2007 23:18
johnny toothpick
|
naozaj zalozaj... tady vubec nejde o rozhovor s tebou, tady jde o to, že takovouhle diskuzi může založit leda debil
|
01.08.2007 08:00
stanislav
|
skvělá a podnětná myšlenka! upadla tu kvalita! hehehehe.... |
01.08.2007 10:04
Lucija
|
johnny: Postrehy scestné, argumentácia chába, v podstate žiadna, reč plná vulgarizmov – choď si kopať do zatvorených dvier niekam inam, nasratý chlapček. |
01.08.2007 10:06
Lucija
|
Alebo inak:
 |
01.08.2007 10:06
Lucija
|
A mám taký sen.
Predstavte si, že by sa Literra na také, dajme tomu dva mesiace zatvorila. Mnoho slzičiek by sa muselo vtisknúť späť do rozľútosteného očka, mnoho nádherných priateľských zväzkov by sa spretŕhalo, pretože Literra ako mnohé fóra na nete je náhradou za skutočné vzťahy, mnoho dievčatok by sa nemalo komu pochváliť, aké zničené srdiečko má, odložilo by básničku do šuplíka a možno by na ňu zabudlo, možno by ju vytiahlo neskôr a možno by si uvedomilo, čo za pochabé hlúposti to napísalo, mnoho znudených chlapcov by celé dni nevysedávalo na nete a nevyžívalo sa v urážaní ostatných, možno by si našli dobré, milé, pekné dievča, ktoré by im otvorilo oči a už by nepoužívali tie škaredé výrazy, a možno by sa namiesto toho z nudy podrezali a možno by to tak bolo lepšie, určite by mnoho ľudí dostalo trošku nadhľadu a nebralo sa tak príliš vážne, nemohol by sa im zrútiť svet, lebo by im zrazu celý svet netvorila len Literra. Bol by to krajší svet.
Mám taký sen... |
01.08.2007 10:32
stanislav
|
Lucija, objevilas Ameriku. |
01.08.2007 10:33
Lucija
|
Nebolo by ozaj technicky možné LiTerru zavrieť? A teda hlavne - ochotné? |
01.08.2007 10:36
stanislav
|
Lucija napsal(a): Nebolo by ozaj technicky možné LiTerru zavrieť? A teda hlavne - ochotné? si dej voraz, si ji vypni sama, ne? |
01.08.2007 10:39
Lucija
|
Tak dobre. |
01.08.2007 12:34
Rubik-On
|
Lucija napsal(a): A mám taký sen. Predstavte si, že by sa Literra na také, dajme tomu dva mesiace zatvorila. Mnoho slzičiek by sa muselo vtisknúť späť do rozľútosteného očka, mnoho nádherných priateľských zväzkov by sa spretŕhalo, pretože Literra ako mnohé fóra na nete je náhradou za skutočné vzťahy, mnoho dievčatok by sa nemalo komu pochváliť, aké zničené srdiečko má, odložilo by básničku do šuplíka a možno by na ňu zabudlo, možno by ju vytiahlo neskôr a možno by si uvedomilo, čo za pochabé hlúposti to napísalo, mnoho znudených chlapcov by celé dni nevysedávalo na nete a nevyžívalo sa v urážaní ostatných, možno by si našli dobré, milé, pekné dievča, ktoré by im otvorilo oči a už by nepoužívali tie škaredé výrazy, a možno by sa namiesto toho z nudy podrezali a možno by to tak bolo lepšie, určite by mnoho ľudí dostalo trošku nadhľadu a nebralo sa tak príliš vážne, nemohol by sa im zrútiť svet, lebo by im zrazu celý svet netvorila len Literra. Bol by to krajší svet. Mám taký sen... lituju tě... |
01.08.2007 12:37
Rubik-On
|
v podstatě jde o jednu věc... pokud si literru vypneš jen ty, tak ti všechno uteče... ostatní jsou totiž zdraví a v klidu pojedou dál... ano, vypni si literru, ale vypni jí už napořád... jsi zřejmě psychicky nemocná... lituju tě |
01.08.2007 12:38
Rubik-On
|
nemyslím to zle... ahoj johnny, jak se máš? |
01.08.2007 12:44
vittorijo
|
fuckt nevjem preco ste na nu takí zlí..
u džonyho to pochopím lebo je to podľa fšetkého schyzofrenický kretén na drogách ale ked si to tak vezmete je to fcelku zaujímavá myšlienka..
I HAD A DREAM !!
no len jedna poznámka:
s tou kvalitou to momentálne tak možno je, lebo je leto a sťahovaví ftáci odljetli do teplých krajín na dovolenky alebo kamsi na dedinu na chalupy či záhradky.. a je vela týpkov čo sa teras nudia ešte viac, lebo napriklad nemusia chodit do skoly tak sedia za netom a obšťastňujú nás.. je to určite jeden dvovod na tu "kvalitu"
keby som mal aspon trochu odvahy tak to aj ja rješim tak ako poradil standa |
01.08.2007 12:45
vittorijo
|
rubiku co to tady plácáš??? |
01.08.2007 12:48
Rubik-On
|
vittorijo napsal(a): rubiku co to tady plácáš??? prostě to tak vyznělo... ale já to vážně nemyslim zle, to je nemoc tohodle serveru, že se všechno vezme rovnou negativně... ne, tak sem to nemyslel... jen, když si to přečteš, tak to přesně tak vyzní... |
01.08.2007 12:54
vittorijo
|
chorobu tohoto serveru robia ludia na tomto serveri.. mne nesedelo co si napisal, ze "fsetci ostatni su tu zdravi".. podla chovania tu musí mať minimálne polovica zúčastnených papier na to že sú nejakým spvosobom mimo..
ale luciji sa nedivím, ja sa tu napríklad v poslednom čase neuveritelne nudím.. ešte ked som si dal džonyho do filtra tak to bude asi už úplne fprdeli..
ale musím povedať, že to určite njeje iba na tomto serveri tá NUDA, asi letná nuda (hm.. dobrá výhovorka) |