Téma #438 |
Autor: | JirkaS |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.02.2007 08:23 |
Počet návštěv: | 1151 |
Počet názorů: | 44 |
Pro milou WAY |
Vážená, jak jednoduché je ukončit diskuzi tím, že ji zamknete. Já si mám sahat do svědomí? Mlátíš, děvenko, prázdnou slámu. Tvoje úsílí stran čtení a porovnávání mám virklich na salámu. Nechci se ale obhajovat; i já bych v každém tvém dílku našel spoustu podob, které kdybych jiným podstrčil, by tě nařkli z plagiátorství. Takže, co řící závěrem: Nečti mne, jakož i já nebudu (a ani jsem to nedělal) tebe. To ber jen jako doporučení. Mimochodem, jsme na tom oba stejně a víš proč?Přečti si dole pana Bukovského /ale teď jsem fakt kopírista - ale ty mi to jistě promineš/
Po celý život jsem chtěl být spisovatelem a teď jsem měl příležitost, a ono to nepřicházelo. Nebyly zde býčí zápasy, boxerská utkání ani mladé seňority. Nemělo to žádnou hloubku. Oblbli mě. Nemohl jsem ze sebe dostat jediné slovo a tiskli mě do kouta. Ano, vaše jediná povinnost je zemřít. Ale představoval jsem si to vždycky jinak. Tedy psaní. Snad to byl film s Leskem Howardem. Nebo čtení o životě Hemingwaye či D. H. Lawrence. Nebo Jefferse. Můžete začít všemi možnými způsoby. A pak jste tedy trochu psali. A scházeli se s jinými spisovateli. Dobrými i špatnými. A všichni měli zfušovanou dušičku. Poznali jste to hned, jakmile jste s nimi byli pohromadě v místnosti. Dobrý spisovatel se rodí jednou za 500 let, a vy to nejste, a skoro jistě to není ani nikdo z těch ostatních. Oblbli nás. Pustil jsem televizi a bylo tam cosi z doktorského prostředí a lékaři a sestřičky zvraceli své milostné problémy. Nikdy se navzájem nedotkli. Žádný div, že měli `problémy. Pořád jenom mluvili, hádali se, paštěkovali, hledali. Šel jsem spát.
|
|
Názory |
15.02.2007 11:09
najednenoze
|
Nad čím chceš diskutovat?
To snad je čistě soukromá záležitost.
Leda že bys chtěl slyšet, jak je tvoje sokyně fuj.
|
15.02.2007 11:25
Pomerančová
|
najednenoze napsal(a): Nad čím chceš diskutovat? To snad je čistě soukromá záležitost. Leda že bys chtěl slyšet, jak je tvoje sokyně fuj. jenze way napsala verejne, ze on sva dila opisuje od jinych... a pak tu diskusi zamkla... takze to bude spis pokracovani tamte diskuse?
|
15.02.2007 11:26
JirkaS
|
Nechci slyšet, že je fuj. Avšak, pokud mě někdo z něčeho veřejně obviní, musím se tomu bránit. Nechci dělat rozdmýšky, avšak ona své fórum uzamkla jako že hotovo, a to mě sere. To je celé, nechci veřejnou debatu; mělo to patřit pod tu její. |
15.02.2007 11:28
JirkaS
|
Podívejte, mně je to celkem u zadku. Nezajímá mě žádná Way, jen mi vadí, že jedno z něčeho nařkne, není schopna to nijak doložit, a navíc zamkne diskuzi. Opravdu nemám ve svých letech zapotřebí nic opisovat. |
15.02.2007 11:36
way
|
treba sa pozrieť, prečo je zamknutá..aby to nebolo takové to mlátenie prázdnej slamy
a posledný môj výrok bol:...vrátim sa späť s argumentami
ešte niečo??? |
15.02.2007 11:37
way
|
Pomerančová napsal(a): najednenoze napsal(a): Nad čím chceš diskutovat? To snad je čistě soukromá záležitost. Leda že bys chtěl slyšet, jak je tvoje sokyně fuj. jenze way napsala verejne, ze on sva dila opisuje od jinych... a pak tu diskusi zamkla... takze to bude spis pokracovani tamte diskuse?
chápeš už, pomerančová? |
15.02.2007 11:45
JirkaS
|
Podívej, mně je to fakt šumák, tanči si tady třeba na řasách, ale mě si propříště do pusy neber. A pak to bude ok. čest
PS: A já se vrátím a se mnou přijde zákon...to už jsem taky někde slyšel... |
15.02.2007 12:00
najednenoze
|
Way - řekla bych, že nejdřív by měly bejt důkazy a až potom volat "hurá na zloděje"...
Sorry, že vám do toho kecám, už mizím. |
15.02.2007 12:04
way
|
najednenoze napsal(a): Way - řekla bych, že nejdřív by měly bejt důkazy a až potom volat "hurá na zloděje"...
Sorry, že vám do toho kecám, už mizím. ja som nekričala..to trafená husa zagágala:)) viz diskuse o tom..bola všeobecná..len zrazu niekto prišiel a priznal sa:)) |
15.02.2007 12:08
JirkaS
|
Tak, teď se všem omlouvám:
WAY, TY SEŠ FAKT 3,14ČA jakou svět neviděl. Uvědomuješ si vůbec, kolik lidí tě tu nemá rádo? To oni mě upozornili.. Mně seš fakt u prdele, dárling. A propos, to nemáte v Bľavě, nebo z který prdele vykukuješ, svůj literární web? |
15.02.2007 12:09
JirkaS
|
zagágala...bože... |
15.02.2007 13:28
tulák
|
najednenoze napsal(a): Way - řekla bych, že nejdřív by měly bejt důkazy a až potom volat "hurá na zloděje"...
Sorry, že vám do toho kecám, už mizím. zatančit si na řasách? |
15.02.2007 13:39
Vlkodláček Sráček
|
JirkaS napsal(a): Tak, teď se všem omlouvám:
WAY, TY SEŠ FAKT 3,14ČA jakou svět neviděl. Uvědomuješ si vůbec, kolik lidí tě tu nemá rádo? To oni mě upozornili.. Mně seš fakt u prdele, dárling. A propos, to nemáte v Bľavě, nebo z který prdele vykukuješ, svůj literární web? Jako piča ses včil projevil ty. Zvlášť ta nacionalistická poznámka z tebe dělá kokota první třídy. |
15.02.2007 13:46
JirkaS
|
Můj milý Sráčku. Až ti někdo nasere na hlavu, pak si to rozmaž, usmívej se a nikdo nic nepozná. Já jsem se ohradil, nestačilo to, napodruhé to prostě ze mě muselo. Tímto tuto plodnou debatu ruším, neboť WAY docílila svého. Nechám jí plné pole působnosti (i když ona to jistě nazve tím, že poražený utíká). Ale je to jinak. A nezapomeň si zakoupit její knihu, bude pro tebe přínosem. Čest prácí a Liteře.
|
15.02.2007 13:50
Vlkodláček Sráček
|
JirkaS napsal(a): Můj milý Sráčku. Až ti někdo nasere na hlavu, pak si to rozmaž, usmívej se a nikdo nic nepozná. Já jsem se ohradil, nestačilo to, napodruhé to prostě ze mě muselo. Tímto tuto plodnou debatu ruším, neboť WAY docílila svého. Nechám jí plné pole působnosti (i když ona to jistě nazve tím, že poražený utíká). Ale je to jinak. A nezapomeň si zakoupit její knihu, bude pro tebe přínosem. Čest prácí a Liteře. No vidíš, jaká jsi piča. |
15.02.2007 14:03
najednenoze
|
Tuláku - co znamená tančit na řasách ve tvým podání?
Tančit bych mohla leda tak v řasách vodních. A v dostatečně hluboký vodě bych se mohla i utopit.
Tak nezoufej:-) |
15.02.2007 14:08
tulák
|
tančit na řasách
úsměv, dostalas mě, asi takový ty střídavě klopící se pohledy
co roztančej oči, teda když zrovna potřebujou |
15.02.2007 16:07
Rubik-On
|
Vlkodláček Sráček napsal(a): JirkaS napsal(a): Tak, teď se všem omlouvám: WAY, TY SEŠ FAKT 3,14ČA jakou svět neviděl. Uvědomuješ si vůbec, kolik lidí tě tu nemá rádo? To oni mě upozornili.. Mně seš fakt u prdele, dárling. A propos, to nemáte v Bľavě, nebo z který prdele vykukuješ, svůj literární web? Jako piča ses včil projevil ty. Zvlášť ta nacionalistická poznámka z tebe dělá kokota první třídy. Sráček je často sráček... ale zas tak mimo neni... mizim |
15.02.2007 18:51
way
|
JirkaS napsal(a): A nezapomeň si zakoupit její knihu, bude pro tebe přínosem. Čest prácí a Liteře. knihu si netreba zakúpiť, každému ju darujem..čest*
a diela si darmo zmazal..mám ich odložené a dokážem, že nekecám..JA mám svoju čest*..je to iné, ako tvoje čest práci:-) |
15.02.2007 19:05
Wopi
|
JirkaS napsal(a): Tak, teď se všem omlouvám:
WAY, TY SEŠ FAKT 3,14ČA jakou svět neviděl. Uvědomuješ si vůbec, kolik lidí tě tu nemá rádo? To oni mě upozornili.. Mně seš fakt u prdele, dárling. A propos, to nemáte v Bľavě, nebo z který prdele vykukuješ, svůj literární web? ??
Vážení, jako moderátor bych vás chtěl poprosit o méně osobních výpadů a více věcné diskuse.
Zdá se mi, že podstata byla už vyřčena (debata o neoriginalitě některých děl) - nyní je pouze potřeba tu neoriginalitu dokázat nebo celou aféru ukončit.
Další "rozebírání" věci vše jen zatahuje do osobní roviny, což IMHO není dobrá cesta.
Prosím JirkuS, aby se zamyslel nad smysluplností a férovostí této diskuze, a uvítal bych, kdyby s ní naložil obdobně jako bohužel učinil se svými díly.
Díky za pochopení. |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|