Téma #428 |
Autor: | Faun |
Fórum: |
Datum publikace: | 11.02.2007 17:26 |
Počet návštěv: | 1887 |
Počet názorů: | 86 |
Negativní kritika??? |
Vážím si toho, že Literra je tolerantní prostor, ale přeci jen mám pocit, že mnoho lidí si tu myslí, že příliš negativní kritika je něco neslušného. A tak ve snaze "neublížit" autorovi mnozí od dílka, ke kterému mají zásadní výhrady, raději tiše odejdou. Myslím, že je to škoda. Autor, který chce opravdu psát dál, i negativní kritiku musí unést a myslím, že jí i ocení. Pomůže mu více než tiché prošumění, které "neublíží". Pokud bude taková kritika neútočná a v rámci slušnosti, určitě by to autorům i Liteřře samotné pomohlo vytvořit opravdu tvůrčí prostředí. |
|
Názory |
12.02.2007 22:11
Lu_Po
|
a to že se mnou nesouhlasíš podle tebe není prudění ? :) |
12.02.2007 22:14
Cekanka_ucekana
|
Lu_Po napsal(a): a to že se mnou nesouhlasíš podle tebe není prudění ? :) ne :-) najdi, kde prudim :-))))) |
12.02.2007 22:17
Rubik-On
|
Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) |
12.02.2007 22:17
Lu_Po
|
tak to nemusim chodit daleko ... :) i když nahrávky se jako prudění neberou ... OK ... čekanko jsi čistá
"další!" |
12.02.2007 22:19
Lu_Po
|
Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) ne je v podstatě stejně symbolický jako obyčejný otazník |
12.02.2007 22:21
Cekanka_ucekana
|
Lu_Po napsal(a): tak to nemusim chodit daleko ... :) i když nahrávky se jako prudění neberou ... OK ... čekanko jsi čistá "další!" jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
vidíš :-)))))
nejsem, prudim konvalinu :-))))) |
12.02.2007 22:21
Dalek
|
Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) Na jeddnu stranu pravda, na druhou,"ne" je proč? Protože se kritik blbě vyspal, že mu uletěly včely? |
12.02.2007 22:22
Lu_Po
|
Dalek napsal(a): Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) Na jeddnu stranu pravda, na druhou,"ne" je proč? Protože se kritik blbě vyspal, že mu uletěly včely? pouhé dedukce ... a nebo prostě neplýtvat slovy a neztrácet čas a napsat ne |
Rubik-On
|
Lu_Po napsal(a): Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) ne je v podstatě stejně symbolický jako obyčejný otazník jestli ono to nebude tím, že ne je symbol NE...
a otazník?! ten mám nejradši... taková kritika mě zabaví na hodiny... to pak sedím a říkám si, co tím chtěl asi kritik říct :D |
Cekanka_ucekana
|
Dalek napsal(a): Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) Na jeddnu stranu pravda, na druhou,"ne" je proč? Protože se kritik blbě vyspal, že mu uletěly včely? Jo i s tim muséís počítat, kritik je taky jenom člověk, obzvlášť amatérskej kritik :-))))) |
12.02.2007 22:24
Lu_Po
|
Rubik-On napsal(a): Lu_Po napsal(a): Rubik-On napsal(a): Dalek napsal(a): A kritika je co, prosím? To, že někdo na píše "Ne" a odejde? já sem rád i za to "ne" aspoň vim, že ne :) ne je v podstatě stejně symbolický jako obyčejný otazník jestli ono to nebude tím, že ne je symbol NE...
a otazník?! ten mám nejradši... taková kritika mě zabaví na hodiny... to pak sedím a říkám si, co tím chtěl asi kritik říct :D no dobře pravda, že to asi není šetrný způsob |
12.02.2007 22:27
Dalek
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Jo i s tim muséís počítat, kritik je taky jenom člověk, obzvlášť amatérskej kritik :-))))) POčítám a stejně to zamrzí. :-(
|
12.02.2007 22:31
Cekanka_ucekana
|
mě nemrzí už vůbec nic |
12.02.2007 22:44
Dalek
|
No, mít pod dílem třeba třicet návštěv a ani čárku....Pak se opravdu přemýšlí, jestli je to špatným dílem, nebo špatnými kritiky. |
13.02.2007 01:41
stanislav
|
umělecká platfoma Výlov dá serveru nový náboj. se tedy činí a už chystá věci! a což teprve, až proběhne schůze, to bude kritických nápadů! že jo, Víchu. i když já asi budu to míň militantní křídlo... |
13.02.2007 17:57
Wopi
|
 |
13.02.2007 18:10
Humble
|
To je ale krásnej čtvereček ;) |
13.02.2007 18:36
Lu_Po
|
takže se budou lovit i malý ryby jo ? :) ... to je fair |
13.02.2007 18:39
Wopi
|
Humble napsal(a): To je ale krásnej čtvereček ;) sorry, ale 480x360 je obdélník :-)) nepotřebuješ doučování z geometrie? :-P |
13.02.2007 19:09
Vích
|
stanislav napsal(a): umělecká platfoma Výlov dá serveru nový náboj. se tedy činí a už chystá věci! a což teprve, až proběhne schůze, to bude kritických nápadů! že jo, Víchu. i když já asi budu to míň militantní křídlo... Jasnačka, já budu taky jak medíček :o) Lu_Po: malý velký, prašť jak uhoď, prostě fair |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|