Téma #428 |
Autor: | Faun |
Fórum: |
Datum publikace: | 11.02.2007 17:26 |
Počet návštěv: | 1889 |
Počet názorů: | 86 |
Negativní kritika??? |
Vážím si toho, že Literra je tolerantní prostor, ale přeci jen mám pocit, že mnoho lidí si tu myslí, že příliš negativní kritika je něco neslušného. A tak ve snaze "neublížit" autorovi mnozí od dílka, ke kterému mají zásadní výhrady, raději tiše odejdou. Myslím, že je to škoda. Autor, který chce opravdu psát dál, i negativní kritiku musí unést a myslím, že jí i ocení. Pomůže mu více než tiché prošumění, které "neublíží". Pokud bude taková kritika neútočná a v rámci slušnosti, určitě by to autorům i Liteřře samotné pomohlo vytvořit opravdu tvůrčí prostředí. |
|
Názory |
12.02.2007 17:58
Humble
|
Wopi napsal(a): Když dílko napíše kamarád a dá mi všimné, dostane literku.
Když dílko napíše kamarád a nedá všimné, dostane jen tip.
Když dílko nenapíše kamarád a dá mi všimné, nějak se domluvíme.
:)) Když dílko nenapíše kamarád a nedá mi všimné, dostane rajče :o) |
12.02.2007 17:59
Cekanka_ucekana
|
až na Standu, ten dostane rajče, když všimné dá |
12.02.2007 18:01
Humble
|
Jistě, Standa jest známým vyznavačem Kečupova kultu :o) |
12.02.2007 18:02
Faun
|
Vidím, že diskuze je plodná... Že já to zamknu! |
12.02.2007 18:07
Humble
|
Víš, ono se tu tohle téma omílalo už tolikrát a nikdy to k ničemu nevedlo... ;) |
12.02.2007 18:11
Faun
|
Humble napsal(a): Víš, ono se tu tohle téma omílalo už tolikrát a nikdy to k ničemu nevedlo... ;) Fajn, tak jo, jdu někam kritizovat, to vyvoláná živější reakce, než tahle diskuze... |
12.02.2007 18:11
Cekanka_ucekana
|
fakt, zrovna nedávno :-) to je furt dokola a k ničemu, musíš to nechat žít, žádný pravidla to nezloměj a už vůbec dobrý slovo a příklad :-) |
12.02.2007 18:13
Cekanka_ucekana
|
Faun napsal(a): Fajn, tak jo, jdu někam kritizovat, to vyvoláná živější reakce, než tahle diskuze... rozhodně :-) to je konkrétní záležitost :-) |
12.02.2007 18:14
Faun
|
Cekanka_ucekana napsal(a): už vůbec dobrý slovo a příklad :-) A zlý slovo? |
12.02.2007 18:15
Humble
|
Faun napsal(a): Fajn, tak jo, jdu někam kritizovat, to vyvoláná živější reakce, než tahle diskuze... Samozřejmě nepopírám, že máš pravdu. Koneckonců málo tvůrčí atmosféra je problém, se kterým si vedení serveru marně láme hlavu už hezky dlouho :o) |
12.02.2007 18:15
Cekanka_ucekana
|
Faun napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): už vůbec dobrý slovo a příklad :-) A zlý slovo? zlý slovo zlomí dobrýho člověka :-))))) |
12.02.2007 18:16
Cekanka_ucekana
|
jé, to je marný, to by se musely skládat talentový zkoušky, kvůli zápisu a stejně by je někdo uplatil a byli bysme kde jsme :-))))) |
12.02.2007 18:26
Faun
|
Tvůrčí atmosféru může vzbudit právě diskuze pod dílky, ale ti, co mají na to, aby něco k věci řekli, většinou mlčí. A koho mám na mysli: ty, které sám považuji za dobré autory, ale zároveň lenochy: Čekanka, Hester, tulák, gemina, Bříza a další... |
12.02.2007 18:28
Rubik-On
|
všichni říkejte všechno |
12.02.2007 19:30
Cekanka_ucekana
|
Faun napsal(a): Tvůrčí atmosféru může vzbudit právě diskuze pod dílky, ale ti, co mají na to, aby něco k věci řekli, většinou mlčí. A koho mám na mysli: ty, které sám považuji za dobré autory, ale zároveň lenochy: Čekanka, Hester, tulák, gemina, Bříza a další... dobrej autor neznamená dobrej kritik, my, dobří autoři, jsme egomaniaci, vidíme jen to svoje a na cizí maximálně žárlíme :-))))) kritik nemá tvořit, ale číst, hodně číst :-) |
12.02.2007 20:12
Vích
|
kdyby autoři trochu míň tvořili, taky by jich neubylo, kdo to má furt číst... |
12.02.2007 20:46
Cekanka_ucekana
|
Vích napsal(a): kdyby autoři trochu míň tvořili, taky by jich neubylo, kdo to má furt číst... ty ne, ty seš autor - KRITICI! :-))))) |
12.02.2007 20:48
Rubik-On
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Vích napsal(a): kdyby autoři trochu míň tvořili, taky by jich neubylo, kdo to má furt číst... ty ne, ty seš autor - KRITICI! :-))))) dík |
12.02.2007 20:49
Cekanka_ucekana
|
Rubik-On napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Vích napsal(a): kdyby autoři trochu míň tvořili, taky by jich neubylo, kdo to má furt číst... ty ne, ty seš autor - KRITICI! :-))))) dík za co? |
12.02.2007 20:51
Rubik-On
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Rubik-On napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Vích napsal(a): kdyby autoři trochu míň tvořili, taky by jich neubylo, kdo to má furt číst... ty ne, ty seš autor - KRITICI! :-))))) dík za co? jak se dá vyvodit z jednoho z názorů v této diskuzi, snažím se být kritikem... |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|