Téma #336
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.12.2006 10:36
Počet návštěv:1336
Počet názorů:81

Co budete mít dneska k obědu?
Já nejspíš tortelini s takovou bryndzovou omáčkou. To protože mám v ledničce ty chlazené tortelini a bryndzovou pomazánku. Tak to dám do plastového rendliku - ty těstoviny i tu pomazánku (pomazánku samozřejmě vyškrábu z kelímku a kelímek vyhodím) - přileju trochu vody, přikryju to pokličkou a dám to tak na dvě minuty do mikrovlnky. Myslím, že to bude dobré. Předevčírem jsem měl tortelini s omáčkou z Nivy a bylo velice chutné. Včera jsem měl tu pizzu, jak jsem o ní psal, že jsem si ji omylem posypal skořicí místo oregánem.
Jo, a moje nejstarší dcera - Berenika - má dnes v ZUŠ vánoční besídku.

Názory
20.12.2006 15:47
jábruno
Konvalina napsal(a):
Myslím si, že je zcela nepodstatné, komu se ten prst má do zadku strkat. Na podstatě všeho se nic nemění.
miláčku...řeknu ti to jemně...
SEŠ KOZA NEBESKÁ
::-)
20.12.2006 15:49
jábruno
Wopi napsal(a):
no, já bych se pochopitelně mohl splést, ale koukalo nás na to víc, samozřejmě mohlo jít i o davovou psychózu, ale to je opravdu jedno

dobře, beru zpátky výrok, že lžeš a omlouvám se - v době, kdy jsem to psal jsem pochopitelně ani neměl tušení, jak to tam vypadá teď, to ti je asi jasné, takový debil fakt nejsem

jinak tě naprosto chápu, i mně je milejší poslání do prdele než to, čeho jsem tady často svědkem
ŠMARJAA - a nikdo mi nevysvětlí, proč je WWopi ta ko wei čurák!!!

NIKDO MI TO NEVYSVĚTLÍÍ
20.12.2006 15:53
jábruno
Vladimír Ochrana napsal(a):
Odesílatel: kuřecí hovínko
Příjemce: Vladimír Ochrana
Odesláno: dnes 10:30

dobré dopoledne...
předně bych chtěla podotknout, že za všemi svými názory si stojím...
ale omluvu přijmi za boj o "neposkvrněnost" bruna. bohužel byla zrovna zablokovaná ta diskuze:-))...a neviděla jsem tudíž ten její závěr, kdy opravdu zbytečně hloupě vulgárně perlil...a neměla bych ho omlouvat já... ani vypjatá situace. myslím, že to pro tebe nebylo lehkých pár dní a semtam nějaká ta omluva se hodí...ať jsem jaká jsem...ještě dokážu být soudná...alespoň zpětně :-)

Omlouvám se autorce této soukromé zprávy, že jsem ji takto veřejně použil bez jejího předchozího souhlasu. Neučinil bych to, pokud pořád ještě alespoň v koutku duše nedoufal, že se tady některým rozsvítí v hlavě.
ŽÁDNÝ KUŘE NEHRABE NADARMO :-))

LENI - včil aspoň vidíš - že Ochrana je fakt píča... kkruci- kdyby byl aalespoň funkční.... ale von je Piča zcela nefunkční - ach joo----

a tak bych ho rád vojel... a von je SUUCHHARR ::-)
20.12.2006 16:09
stanislav
Konvalino, co jako chceš? aby admin zajel osobně za brunem a zmrskal ho proutkem?
20.12.2006 16:14
stanislav
nech ho hezky vypovídat.... řečněnim se člověku vždycky uleví... :o)
20.12.2006 16:18
stanislav
řízek si nedám ani nic jinýho!
já se postim z protestu (řiká se tomu hladovka) nad špatnými poměry na liteře, do tří měsíců budu průsvitnej!!!! estli se toho dožiju, budu první oběť literárních serverů!!!! jsem chtěl dycky bejt v něčem první.... (žertuji)  :o)
20.12.2006 16:20
stanislav
Konvalino, o tom že seš taky místní celebrita ani vteřinu nepochybuj!!! :o)))))))))  ticho bejt neumíš, tak mluv, já taky nemám rád nějaký temný tajemný mlčení, i když druhý to prudí, že furt melu kraviny... :o)))
20.12.2006 16:26
stanislav
slyším šumění větráku v našem nahrávacím zařízení, jsme tady pod kamerama.... ale hlavně že v teple...
21.12.2006 13:05
LoT
mě by víc zajímalo, co měl kdo k obědu, než tyhle vaše kecy (s prominutím)
21.12.2006 15:10
stanislav
LoT napsal(a):
mě by víc zajímalo, co měl kdo k obědu, než tyhle vaše kecy (s prominutím)
já dnes jedl točeňák vopečenej, dost nedoporučuju. nic jinýho v ledničce nebylo. máš radost, že to víš? chtěl bych ti nějak udělat radost, ale pochybuju, že by tě tohle nějak obzvlášť potěšilo.
21.12.2006 15:12
stanislav
a zakusoval jsem to vánočním cukrovím, na vánoce se to má takhle dělat. kalorický jídla, to je tradice!
21.12.2006 15:14
Humble
citlivý básník se ničím jiným snad ani živit nemůže :o)
21.12.2006 15:23
stanislav
Konvalino, dík, krásně veliký písmenka, to je potřeba, šetříš tak spoluúčastníkům debaty očička.
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)