Téma #336 |
Autor: | Repulsion |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.12.2006 10:36 |
Počet návštěv: | 1335 |
Počet názorů: | 81 |
Co budete mít dneska k obědu? |
Já nejspíš tortelini s takovou bryndzovou omáčkou. To protože mám v ledničce ty chlazené tortelini a bryndzovou pomazánku. Tak to dám do plastového rendliku - ty těstoviny i tu pomazánku (pomazánku samozřejmě vyškrábu z kelímku a kelímek vyhodím) - přileju trochu vody, přikryju to pokličkou a dám to tak na dvě minuty do mikrovlnky. Myslím, že to bude dobré. Předevčírem jsem měl tortelini s omáčkou z Nivy a bylo velice chutné. Včera jsem měl tu pizzu, jak jsem o ní psal, že jsem si ji omylem posypal skořicí místo oregánem. Jo, a moje nejstarší dcera - Berenika - má dnes v ZUŠ vánoční besídku. |
|
Názory |
19.12.2006 19:33
lipetka
|
Tak!!!!! a protože mi přšly nějaké aviza asi budu muset reagovat- vadí mi zákulisní boj je hnusný a bodnout někomu dýku do zad umí každý debil . Neříkejte mi , že je to jen pro pár slov tady napsaných ,která se někomu nelíbila - není to nááááhodou proto, že někde někdo někoho chtěl za jeho zády shodit a teď si hraje na spravedlivého ???? Žeby očistná lázeň????? Na tomto serveru se pohybuji chvíli a snažím se být nestranná - někdy je to těžké ,ale pořád mám takový dojem že tady některým nejde jen o literární útvary ,ale taky o degradaci . jméno záměrně neuvádím .... ale já mám dojem že asi přesně nevím ,ale cosi tuším máš svědomí ?????? tak si ho přeber ....... jestli se mýlím musím se omluvit .... |
19.12.2006 19:47
Wopi
|
"o prstu v řiti nemluvil v souvislosti s žádnou křehkou dívkou...ale s wopim...takže se wopi poněkud mýlil...a repulsion měl pravdu...omluv netřeba samozřejmě"
to lžeš schválně? říkal to Shari
a navíc opakovaně porušoval rozhodnutí serveru - například nerespektováním admina
to je vše, co k tomu můžu říct a už mě fakt štve, jak se tady nikdo neštítí všechno překrucovat |
19.12.2006 19:48
Wopi
|
"Návštěvník serveru je dále povinen dbát pokynů administrátorů a moderátorů."
Je na tomhle něco k nepochopení? |
19.12.2006 19:49
Wopi
|
Ostatně jiný uživatel před časem za nerespektování bloku dostal 3 měsíce.
Myslím, že z toho Bruno vyšel dobře. |
19.12.2006 19:50
Wopi
|
Vladimíre, myslím, že zveřejňování sokromých zpráv vůbec není fér... |
19.12.2006 19:51
lipetka
|
Potrefená husa ???? Ale už toho raděšji nechám jen jsem reagovala na aviza |
19.12.2006 20:06
kuřecí hovínko
|
wopi, než začneš opět svůj výstup dokolečkadokola...přečti si laskavě pořádně!! konec diskuze od stanislava -neměl by už vladimír dát pokoj- (když už jsi nebyl schopen a ochoten mě tam nasměrovat...nějak se našlo samo)...takže...přečteš-li si to pořádně zjistíš, čí prst farizejskej v čí řiti měl skončit...takže lhářem jsi ty...sorry...to lžeš schválně jo?...samozřejmě plně doufám, že se brunovi omluvíš, za šíření lží a poplašných zpráv:-))
dále nevím, proč mi vysvětluješ, proč byl bruno zablokovaný...příště mi raději odpovídej na otázky a prosby, které vznesu...můj příspěvek se týkal jiných věcí....
jednou jsem tě nazvala wopim čistosvědomitým...když ses opakovaně jízlivě navážel do zcela neškodnejch a navíc příjemnejch veršů pod brunem...s celekm zřetelným cílem nasrat ho...a věděla jsem proč.
mám o tobě jasno, stejně jako ty o mně |
19.12.2006 20:12
lipetka
|
jako o červené punčošce .... pokažený gramofon Wopi .... bylo to .... no bylo
stačí ????? |
19.12.2006 20:22
Wopi
|
Obávám se, že vzhledem k zásekům databáze v době, kdy do diskuze psalo x lidí najednou, došlo ke slití dvou reakcí do jedné. Původně tam byla odpověď mně a odpověď shari. S tím, že prst byl pro shari. Jenže po pádu databáze to vypadá takhle. S tím nic nenadělám, screenshoty si nedělám a i kdyby, stejně bych se dozvěděl, že jsou zfalšované.
Ale je to z tvé strany jen odvádění pozornosti od podstay problému. Nerespektování rozhodnutí vedení serveru a další urážky jsou tak jako tak vážným porušením pravidel. |
19.12.2006 21:38
kuřecí hovínko
|
Wopi napsal(a): Obávám se, že vzhledem k zásekům databáze v době, kdy do diskuze psalo x lidí najednou, došlo ke slití dvou reakcí do jedné. Původně tam byla odpověď mně a odpověď shari. S tím, že prst byl pro shari. Jenže po pádu databáze to vypadá takhle. S tím nic nenadělám, screenshoty si nedělám a i kdyby, stejně bych se dozvěděl, že jsou zfalšované.
Ale je to z tvé strany jen odvádění pozornosti od podstay problému. Nerespektování rozhodnutí vedení serveru a další urážky jsou tak jako tak vážným porušením pravidel. wopi....to snad nemyslíš vážně....:-)))
a co je tedy podstatou problému??? kam jsem odváděla pozornost a čím??? ...já si pouze řekla svoje k problému zvěřejnění mojí zprávy...měla jsem to nutkání a dále jsem podotkla, žes neměl pravdu ohledně majitele řiti, kam byl odkázán farizejskej prst...což nepřiznáš, i kdyby tě krájeli...nepřímo jsi měoznačil za lhářku, to jsem vyvrátila...vytasíš se se se slitím databáze:-))) já přece žádnou omluvu od tebe nepotřebuju a bruno jakbysmet...klídek:-)))
mimochodem, pochybuju, že ti shari nepotvrdila, že o její zadek nešlo...myslím, že si to soukromě s brunem vyjasnili....
závěrem:
bruno je sice vulgární...ale bude mi vždycky milejší upřímný poslání doprdele, než to, čeho jsem svědkem od vás "slušných"....
|
19.12.2006 21:43
Wopi
|
no, já bych se pochopitelně mohl splést, ale koukalo nás na to víc, samozřejmě mohlo jít i o davovou psychózu, ale to je opravdu jedno
dobře, beru zpátky výrok, že lžeš a omlouvám se - v době, kdy jsem to psal jsem pochopitelně ani neměl tušení, jak to tam vypadá teď, to ti je asi jasné, takový debil fakt nejsem
jinak tě naprosto chápu, i mně je milejší poslání do prdele než to, čeho jsem tady často svědkem |
19.12.2006 22:37
vittorijo
|
TATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PODLA MNA SI TU SPRAVU BEZ TOHO ABY SI SA JEJ SPYTAL NEMAL ZVEREJNIT..
DUFAM ZE TERAZ UZ VIES ZE TAKATO VEC NIKOHO NEOSVJETI, FSETCI TU UZ SVOJ NAZOR MAJU A OBIMAJU SI HO A OBIMAJUUUUUUU (o=
SA ASPON OBIMAJTE NAVZAJOM, WOPI ŠUP, HOVÍNKO ŠUP (o:b |
19.12.2006 22:40
Wopi
|
díky, už se mi po nějakém stýskalo :) |
19.12.2006 22:57
Vladimír Ochrana
|
Hana napsal(a): Vladimír Ochrana napsal(a): A Hano, chápu tady správně, že mě Bruno nazývá "arijským zmrdem a kurvou"? odpovídám ti ve zprávě protože jsem se moc rozepsala a nechcu otravovat ostatní... pokud to bude potřeba, vložím sem tu odpověď dodatečně nemusíš to sem vkládat, nemám a nechci ti k tomu nic říct |
19.12.2006 23:05
Vladimír Ochrana
|
Wopi napsal(a): Vladimíre, myslím, že zveřejňování sokromých zpráv vůbec není fér... Jo, teď už si to myslím taky. Přemýšlel jsem nad tím, čí je vlastně odeslaná a přijatá zpráva majetek. Jestli patří adresátovi a může s ní nakládat podle libosti nebo nikoliv. Myslel jsem i na to, jak je to se sebranou korespondencí vydanou třeba i po smrti jejich autorů. Měl jsem při vkládání té zprávy blbý pocit, ale pořád jsem si jej jaksi omlouval dobře míněnými důvody.
Jo, byla to hloupost. Myslím si, že zpráva je společným majetkem odesílatele i adresáta. Nemyslím si to, teď už to vím.
ad kuřecí hovínko - Promiň, můžeš-li. |
19.12.2006 23:10
Wopi
|
nejsem bez viny, kamení do ruky neberu :) |
20.12.2006 01:08
Humble
|
Vladimír Ochrana napsal(a): Přemýšlel jsem nad tím, čí je vlastně odeslaná a přijatá zpráva majetek. Jestli patří adresátovi a může s ní nakládat podle libosti nebo nikoliv. Na to jsou dva názory. Jeden říká, že je to soukromá věc obou zúčastněných, druhý že je na adresátovi, kterak s ní naloží. Sám si nejsem úplně jistý, jak věc chápat - určitě by stálo za samostatnou diskuzi. |
20.12.2006 01:33
stanislav
|
mně to je fuk, ale s tim prstem v řiti, jsem to tehdy viděl tak, že to je mezi Wopim a Brunem, asi nějak ta davová psychosa nefungovala, jak měla, nějak mi ale není jasný, že jeden prst v řiti může napáchat takovouhle paseku... :o)))
Konvalino, Gerzon je svéprávnej, nikdo ho nevyhodil, odešel sám, to se na těchto literárních serverech stává, že prostě, když mě to už nebaví, něco mi nevoní, popřípadě už mě to nudí, odejdu. pak se třeba vrátim nebo ne. ty klidně taky můžeš odejít, já taky můžu odejít, kdokoliv může odejít, dělat z toho kovbojku je poněkud směšný. a pak s tím mávat, jak je citlivým ubližováno. jsi svéprávná? jsi. tak si dělej co chceš - v mezích nějaký tý slušnosti, o čemž jsou tu furt spory. každej holt má tu hranici, co je ještě možný, a co už ne, někde jinde. aby byla nastavena podle "nejcitlivějších" je podle mě docela sebevražda serveru. |
20.12.2006 01:44
stanislav
|
řešením mi přijde ten odpadkáč, tam se daj dát věci, proti kterým je vedení serveru, popřípadě nějaký citlivka, který si postěžuje serveru, zmizíkování a blokování mi přijde moc drsný. celej poprask nastal kvůli blokování, čím to bude? odpovím si sám: asi proto, že je to přehnaný, kvůli nějakým hádkám někomu zakázat psát básničky na tomhle serveru. blokace má bejt to nejkrajnější řešení. když už tedy ten člověk má sklony k vyhrožování zabitím a pod. |
20.12.2006 09:25
Shari
|
mno
ja som to bola pochopila tak, že sa bruno snaží nacpať ten prst do môjho cteného zadku :)
ale áno, potom sme si to v správach vysvetlili.
Toľko k objasneniu situácie, a dovidenia, vážení |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|