Téma #336
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.12.2006 10:36
Počet návštěv:1330
Počet názorů:81

Co budete mít dneska k obědu?
Já nejspíš tortelini s takovou bryndzovou omáčkou. To protože mám v ledničce ty chlazené tortelini a bryndzovou pomazánku. Tak to dám do plastového rendliku - ty těstoviny i tu pomazánku (pomazánku samozřejmě vyškrábu z kelímku a kelímek vyhodím) - přileju trochu vody, přikryju to pokličkou a dám to tak na dvě minuty do mikrovlnky. Myslím, že to bude dobré. Předevčírem jsem měl tortelini s omáčkou z Nivy a bylo velice chutné. Včera jsem měl tu pizzu, jak jsem o ní psal, že jsem si ji omylem posypal skořicí místo oregánem.
Jo, a moje nejstarší dcera - Berenika - má dnes v ZUŠ vánoční besídku.

Názory
19.12.2006 18:35
vittorijo
hanko,
mal som na mysli to ze to podla mna nesuvisi s temou..

ad tvoja sprava:
mam rad ak sa vyjadruju obe strany hocijakeho konfliktu, ale toto bolo k teme (gerzon vs. rasizmus na literre) iba natolko aby si bruno mohol zasa rypnut.. nenapisal nazor ale iba urazky (viditelne iba potreboval priljat olej do ohna)
ale aspon uz nevaham nad tym aky som si na elijaska urobil nazor..
19.12.2006 18:38
Vladimír Ochrana
Odesílatel: kuřecí hovínko
Příjemce: Vladimír Ochrana
Odesláno: dnes 10:30

dobré dopoledne...
předně bych chtěla podotknout, že za všemi svými názory si stojím...
ale omluvu přijmi za boj o "neposkvrněnost" bruna. bohužel byla zrovna zablokovaná ta diskuze:-))...a neviděla jsem tudíž ten její závěr, kdy opravdu zbytečně hloupě vulgárně perlil...a neměla bych ho omlouvat já... ani vypjatá situace. myslím, že to pro tebe nebylo lehkých pár dní a semtam nějaká ta omluva se hodí...ať jsem jaká jsem...ještě dokážu být soudná...alespoň zpětně :-)

Omlouvám se autorce této soukromé zprávy, že jsem ji takto veřejně použil bez jejího předchozího souhlasu. Neučinil bych to, pokud pořád ještě alespoň v koutku duše nedoufal, že se tady některým rozsvítí v hlavě.
19.12.2006 18:43
Shari
Humble napsal(a):
Zřejmě se snaží obhájit oprávněnost své blokace ;)
19.12.2006 18:43
Hana
Vladimír Ochrana napsal(a):
A Hano, chápu tady správně, že mě Bruno nazývá "arijským zmrdem a kurvou"?
odpovídám ti ve zprávě protože jsem se moc rozepsala a nechcu otravovat ostatní... pokud to bude potřeba, vložím sem tu odpověď dodatečně
19.12.2006 18:47
lipetka
Hana napsal(a):
A Hano, chápu tady správně, že mě Bruno nazývá "arijským zmrdem a kurvou"?
odpovídám ti ve zprávě protože jsem se moc rozepsala a nechcu otravovat ostatní... pokud to bude potřeba, vložím sem tu odpověď dodatečně
mne by ta odpověď docela zajímala
19.12.2006 19:29
kuřecí hovínko
Odesílatel: kuřecí hovínko
Příjemce: Vladimír Ochrana
Odesláno: dnes 10:30

dobré dopoledne...
předně bych chtěla podotknout, že za všemi svými názory si stojím...
ale omluvu přijmi za boj o "neposkvrněnost" bruna. bohužel byla zrovna zablokovaná ta diskuze:-))...a neviděla jsem tudíž ten její závěr, kdy opravdu zbytečně hloupě vulgárně perlil...a neměla bych ho omlouvat já... ani vypjatá situace. myslím, že to pro tebe nebylo lehkých pár dní a semtam nějaká ta omluva se hodí...ať jsem jaká jsem...ještě dokážu být soudná...alespoň zpětně :-)

Omlouvám se autorce této soukromé zprávy, že jsem ji takto veřejně použil bez jejího předchozího souhlasu. Neučinil bych to, pokud pořád ještě alespoň v koutku duše nedoufal, že se tady některým rozsvítí v hlavě.
je mi najednou nějak jedno co se komu bude rozsvěcet...
mě jsi docela osvítil zveřejněním oné zprávy
takže...za svůj názor se nestydim, bruno umí štípnout do říti daleko inteligentnějším způsobem, než řvát dokola ZMRDEEE zmrde...to ano. což jsem ostatně řekla i jemu...takže tak
odblokováním diskuze krom brunových šťavnatostí vyšlo také najevo, že o prstu v řiti nemluvil v souvislosti s žádnou křehkou dívkou...ale s wopim...takže se wopi poněkud mýlil...a repulsion měl pravdu...omluv netřeba samozřejmě
jak jsem psala...za všemi svými názory si stojím...plus si další utvářím.
řekla bych, že zveřejnění mé zprávy mělo daleko přízemnější důvod než pokus o nějaké rozsvěcení...jsou tu dospělí lidé, se svým rozumem a názorem...pokus "rozsvěcet" jen upevnil můj názor, že se tu neustále někdo snaží strkat všechny jednou vyježděnou trasou, o které si myslí, že jen ta jediná je správná...

19.12.2006 19:31
kuřecí hovínko
jo a k obědu sem měla tuňáka s rajčatovým salátem...výtečná věc...
19.12.2006 19:33
lipetka
Tak!!!!! a protože mi přšly nějaké aviza asi budu muset reagovat- vadí mi zákulisní boj je hnusný a bodnout někomu dýku do zad umí každý debil . Neříkejte mi , že je to jen pro pár slov tady napsaných ,která se někomu nelíbila - není to nááááhodou proto, že někde někdo někoho chtěl za jeho zády shodit a teď si hraje na spravedlivého ???? Žeby očistná lázeň????? Na tomto serveru se pohybuji chvíli a snažím se být nestranná - někdy je to těžké ,ale pořád mám takový dojem že tady některým nejde jen o literární útvary ,ale taky o degradaci . jméno záměrně neuvádím .... ale já mám dojem že asi přesně nevím ,ale cosi tuším máš svědomí ?????? tak si ho přeber ....... jestli se mýlím musím se omluvit ....
19.12.2006 19:47
Wopi
"o prstu v řiti nemluvil v souvislosti s žádnou křehkou dívkou...ale s wopim...takže se wopi poněkud mýlil...a repulsion měl pravdu...omluv netřeba samozřejmě"
to lžeš schválně? říkal to Shari

a navíc opakovaně porušoval rozhodnutí serveru - například nerespektováním admina

to je vše, co k tomu můžu říct a už mě fakt štve, jak se tady nikdo neštítí všechno překrucovat
19.12.2006 19:48
Wopi
"Návštěvník serveru je dále povinen dbát pokynů administrátorů a moderátorů."

Je na tomhle něco k nepochopení?
19.12.2006 19:49
Wopi
Ostatně jiný uživatel před časem za nerespektování bloku dostal 3 měsíce.
Myslím, že z toho Bruno vyšel dobře.
19.12.2006 19:50
Wopi
Vladimíre, myslím, že zveřejňování sokromých zpráv vůbec není fér...
19.12.2006 19:51
lipetka
Potrefená husa ???? Ale už toho raděšji nechám jen jsem reagovala na aviza
19.12.2006 20:06
kuřecí hovínko
wopi, než začneš opět svůj výstup dokolečkadokola...přečti si laskavě pořádně!! konec diskuze od stanislava -neměl by už vladimír dát pokoj- (když už jsi nebyl schopen a ochoten mě tam nasměrovat...nějak se našlo samo)...takže...přečteš-li si to pořádně zjistíš, čí prst farizejskej v čí řiti měl skončit...takže lhářem jsi ty...sorry...to lžeš schválně jo?...samozřejmě plně doufám, že se brunovi omluvíš, za šíření lží a poplašných zpráv:-))

dále nevím, proč mi vysvětluješ, proč byl bruno zablokovaný...příště mi raději odpovídej na otázky a prosby, které vznesu...můj příspěvek se týkal jiných věcí....
jednou jsem tě nazvala wopim čistosvědomitým...když ses opakovaně jízlivě navážel do zcela neškodnejch a navíc příjemnejch veršů pod brunem...s celekm zřetelným cílem nasrat ho...a věděla jsem proč.
mám o tobě jasno, stejně jako ty o mně
19.12.2006 20:12
lipetka
jako o červené punčošce .... pokažený gramofon Wopi .... bylo to .... no bylo
stačí ?????
19.12.2006 20:22
Wopi
Obávám se, že vzhledem k zásekům databáze v době, kdy do diskuze psalo x lidí najednou, došlo ke slití dvou reakcí do jedné. Původně tam byla odpověď mně a odpověď shari. S tím, že prst byl pro shari. Jenže po pádu databáze to vypadá takhle. S tím nic nenadělám, screenshoty si nedělám a i kdyby, stejně bych se dozvěděl, že jsou zfalšované.

Ale je to z tvé strany jen odvádění pozornosti od podstay problému. Nerespektování rozhodnutí vedení serveru a další urážky jsou tak jako tak vážným porušením pravidel.
19.12.2006 21:38
kuřecí hovínko
Wopi napsal(a):
Obávám se, že vzhledem k zásekům databáze v době, kdy do diskuze psalo x lidí najednou, došlo ke slití dvou reakcí do jedné. Původně tam byla odpověď mně a odpověď shari. S tím, že prst byl pro shari. Jenže po pádu databáze to vypadá takhle. S tím nic nenadělám, screenshoty si nedělám a i kdyby, stejně bych se dozvěděl, že jsou zfalšované.

Ale je to z tvé strany jen odvádění pozornosti od podstay problému. Nerespektování rozhodnutí vedení serveru a další urážky jsou tak jako tak vážným porušením pravidel.
wopi....to snad nemyslíš vážně....:-)))

a co je tedy podstatou problému??? kam jsem odváděla pozornost a čím??? ...já si pouze řekla svoje k problému zvěřejnění mojí zprávy...měla jsem to nutkání a dále jsem podotkla, žes neměl pravdu ohledně majitele řiti, kam byl odkázán farizejskej prst...což nepřiznáš, i kdyby tě krájeli...nepřímo jsi měoznačil za lhářku, to jsem vyvrátila...vytasíš se se se slitím databáze:-))) já přece žádnou omluvu od tebe nepotřebuju a bruno jakbysmet...klídek:-)))
mimochodem, pochybuju, že ti shari nepotvrdila, že o její zadek nešlo...myslím, že si to soukromě s brunem vyjasnili....
závěrem:
bruno je sice vulgární...ale bude mi vždycky milejší upřímný poslání doprdele, než to, čeho jsem svědkem od vás "slušných"....
19.12.2006 21:43
Wopi
no, já bych se pochopitelně mohl splést, ale koukalo nás na to víc, samozřejmě mohlo jít i o davovou psychózu, ale to je opravdu jedno

dobře, beru zpátky výrok, že lžeš a omlouvám se - v době, kdy jsem to psal jsem pochopitelně ani neměl tušení, jak to tam vypadá teď, to ti je asi jasné, takový debil fakt nejsem

jinak tě naprosto chápu, i mně je milejší poslání do prdele než to, čeho jsem tady často svědkem
19.12.2006 22:37
vittorijo
TATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

PODLA MNA SI TU SPRAVU BEZ TOHO ABY SI SA JEJ SPYTAL NEMAL ZVEREJNIT..

DUFAM ZE TERAZ UZ VIES ZE TAKATO VEC NIKOHO NEOSVJETI, FSETCI TU UZ SVOJ NAZOR MAJU A OBIMAJU SI HO A OBIMAJUUUUUUU (o=

SA ASPON OBIMAJTE NAVZAJOM, WOPI ŠUP, HOVÍNKO ŠUP (o:b
19.12.2006 22:40
Wopi
díky, už se mi po nějakém stýskalo :)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)