Téma #336
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:15.12.2006 10:36
Počet návštěv:1329
Počet názorů:81

Co budete mít dneska k obědu?
Já nejspíš tortelini s takovou bryndzovou omáčkou. To protože mám v ledničce ty chlazené tortelini a bryndzovou pomazánku. Tak to dám do plastového rendliku - ty těstoviny i tu pomazánku (pomazánku samozřejmě vyškrábu z kelímku a kelímek vyhodím) - přileju trochu vody, přikryju to pokličkou a dám to tak na dvě minuty do mikrovlnky. Myslím, že to bude dobré. Předevčírem jsem měl tortelini s omáčkou z Nivy a bylo velice chutné. Včera jsem měl tu pizzu, jak jsem o ní psal, že jsem si ji omylem posypal skořicí místo oregánem.
Jo, a moje nejstarší dcera - Berenika - má dnes v ZUŠ vánoční besídku.

Názory
15.12.2006 10:38
Repulsion
A koneckonců myslím, že poobědvám preventivně už teď, ať se tím později nemusím zdržovat...
15.12.2006 10:43
Repulsion
Já se na to vyseru - někdo mi tu bryndziarku sežral! Žena asi dostala včera večer hlad a padla jí do oka. Tak teď jsem tedy v dost prekérní situaci. Co já budu jíst? Můžu na ty torteliny dát roztopit normální tvrdý sýr. Anebo hermelín. Ale nebude to ono.
15.12.2006 10:46
Lee
Já vůbec nevím, co si vyberu, ani jaká je nabídka. Ale už mám hlad. Teď sním pomeranč.
15.12.2006 10:49
stanislav
já zatím hlad nemám, a tak to neřeším. s tou nivou jsi mi připomněl ošklivý zážitek, kdy jsem si v hostinci Na bábě v Braníku dal k nealkupivu dvě topinky s nivou a spálil si jimi patro, dodnes tam cítím jakési neklidy. proto jedno morální poučení: nejezte věci horké, spálíte si hubu!
15.12.2006 10:49
Repulsion
Už se mi to právě ohřívá...
15.12.2006 10:51
stanislav
nyní mě osvítilo:
asi si skočím k Tonymu, mám stravenky, a tak nic vařiti nebudu, ale nechám to na kuchařovi místním. mám rád jeho bramboráky plněné masíkem. plus zelí. ale možná si dám něco jiného.
15.12.2006 10:52
stanislav
Repulsion napsal(a):
Už se mi to právě ohřívá...
to jsem rád. a fandím ti!
15.12.2006 10:57
Repulsion
Nakonec jsem zvolil variantu hermelín plus provensálské koření. Není to špatné, ale jak už jsem řek - není to ono.
15.12.2006 11:02
malá mikve
...no, já dneska uvařím asi dančí guláš, protože jsme dostali daňka. Teda, ne že bysme ho dostali jakože ho rodiná grupa uondala k smrti v lese, ale dostal ho někdo jinej, od koho jsme ho dostali my už k smrti uondanýho. No, a z něj udělám ten guláš. Si myslím, že si k němu dáme kynutej knedlík...co? Dneska večer asi přijede nejstarší dcera, ona je nejstarší protože jinou starší dceru nemám a zítra asi přijde nejstarší syn, kterej je nejstarší z téhož důvodu, z jakého je moje nejstarší dcera nejstarší. Ten guláš by moh být dobrý i zítra, až příjde nejstarší syn, teda, aspoň doufám, abych nemusela zase klohnit něco jinýho...
15.12.2006 11:12
Repulsion
Já myslím, že ten guláš bude druhý den ještě lepší, protože tak to u gulášů chodí, že jsou nejlepší, až když se trochu rozleží. Ale když bude dobrý už ten první den, tak ho možná sežerete hned a nejstarší syn utře hubu. A vy budete hrozně přejezení.
15.12.2006 11:14
stanislav
zatím se to tu tedy vegetariánama nehemží. vlastně Lee, ta je na ovoce. ta jí zdravě! sláva jí!
15.12.2006 11:15
adelka
Já nejspíš chleba s máslem:o)
15.12.2006 11:20
malá mikve
já teda nevím, jestlis viděl daňka, aspoň v dokumentech bejvá občas k vidění, on je poměrně velkej, větší než třeba bernardýn a toho guláše z něj bude možná docela hodně a ještě zbyde v mrazáku na další guláše, ale knedlíky budu muset asi přidělat...
15.12.2006 11:40
Pomerančová
Lee napsal(a):
Já vůbec nevím, co si vyberu, ani jaká je nabídka. Ale už mám hlad. Teď sním pomeranč.
Mám si to brát osobně? :-D
jinak já právě dojedla dva chlebíčky šunkový, koupený u Odkolka v Brandýse na náměstí na rohu, když jsem čekala na bus na most. jenže u Odkolka byla nějaká fronta a ten bus mi ujel, takže jsem musela čekat na další a dát si ještě kávovej řez a ice capuccino s pomerančovou příchutí...
a teď mě napadá - nejsem náhodou kanibal?! :-O
Ale toho Odkolka všem vřele doporučuji, když budete mít cestu kolem, chlebíčky maj skvělý a nejrůznější pečivo taky :_)
15.12.2006 12:05
Repulsion
malá mikve napsal(a):
já teda nevím, jestlis viděl daňka, aspoň v dokumentech bejvá občas k vidění, on je poměrně velkej, větší než třeba bernardýn a toho guláše z něj bude možná docela hodně a ještě zbyde v mrazáku na další guláše, ale knedlíky budu muset asi přidělat...
Jo vy ho máte fakt celého? Tak to je jiná... já myslel, že jste vyfásli tak akorát tu porci na guláš...
15.12.2006 12:26
malá mikve
Repulsion napsal(a):
malá mikve napsal(a):
Jo vy ho máte fakt celého? Tak to je jiná... já myslel, že jste vyfásli tak akorát tu porci na guláš...
...si přiď s kastrůlkem
15.12.2006 13:01
lipetka
dnes jsem se rozhodla postit ,ale po přehlídce dobrot ,zde prezentovaných si asi někam na něco skočím a to velmi rychle :-)) vypadá to na nějaé velmi naostřené maso mňam ...... :-)
17.12.2006 22:01
Aki
já jsem si upek kuře...
18.12.2006 16:56
Shammann
nikdy, NIKDY si nekupujte sýrový párky v Normě...
18.12.2006 17:19
stanislav
Shammann napsal(a):
nikdy, NIKDY si nekupujte sýrový párky v Normě...
dík za informaci. a adresně, ve které Normě měli ten humus?
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)