poslyšte... |
Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl... Děkuji.
|
|
Názory |
01.09.2006 03:23
Wopi
|
Jak to, že byl ve včerejším fotbalovým zápasu vyloučenej Ryšavec? Já o tom fakt nic nevim, že už měl žlutou. Co? Že skosil zezadu běžícího útočníka a dostal červenou? A ptal se někdo toho útočníka, jestli mu to vadilo? Třeba je přecitlivělej. Ten děda s pivem na tribuně Ryšavci přeci ještě zatleskal. Tak proč ksakru musel jít pryč? Vždyť bavil lidi a fotbal má přece bavit lidi, vod toho je! Jak to, že o Ryšavým rozhoduje nějakej trouba v černým s píšťalkou na krku? Proč se nezeptali mně? To je nějaká svoboda, že někdo někoho vyhodí ze hřiště jen proto, že má nějakou pitomou píšťalku? Chci vědět, co ho k tomu vedlo! A žádný vykrucování o porušování pravidel. Prostě se Ryšavec někomu znelíbil a tak musel jít. Fuj! Chceme svobodu! Ať žije fotbal! |
01.09.2006 03:30
stanislav
|
noční bojovka nemá grády. ono se vedení už povedla ta věc, že to nikoho už moc nebere, že vyzmizíkovali dalšího, prostě tady to je běžný. stačí udání, žes někoho naštval a majitel tě pošle doprdele. a tak to má být. tak je to správně. |
01.09.2006 09:15
silent
|
napadlo mne po přečtení zde napsaného:
Wopi, opravdu je takovej problém napsat "milé děti, uvedu vám sem tři (nebo jakýkoli jiný počet) poslední příklady Urvisiho špatného chování. 1) diskuse s tím a tím člověkem. Urvisu mu řekl to a to. 2) diskuse pod tímto dílem, s tím a tím člověkem. Urvisu ho napadl těmito slovy a ten člověk si na něj stěžoval. 3) pod tímto dílem čtěte sami další příklad Urvisiho nevhodných reakcí."
myslím, že ti, co by je to zajímalo, by rázem mohli být v obraze. možná by s rozhodnutím rady pak bez problémů souhlasili. rozhodně by ale nebylo třeba mlžit a napadat se za nedostatečné informace a vyhýbavé reakce.
je to blbej nápad? |
01.09.2006 09:17
Hana
|
já zas chápu že to třeba Wopi nechce rozšiřovat bez souhlasu stěžovatelů - myslím že by se měli ozvat spíš oni... a stát si za tím |
01.09.2006 09:40
silent
|
to je pravda, ale zase...stěžovatelé nemusí vědět o této diskusi...kdyby nechtěl říkat jejich jména, mohl by je na tuhle diskusi upozornit...
přijde mi divný, je takhle pečlivě schovávat...copak by jim hrozilo nějaký lynčování? všichni víme, jak dokázal Urvisu oslovovat... |
01.09.2006 09:46
Repulsion
|
Wopi napsal(a): To rozhodně ne. Uvšem vítání nových uživatelek označením "komunistická štětka" a rozhazování perel typu "klerofašistický zmrd" taky ne. Hele, wopi, když už tady cituješ moje intelektuální vlastnictví, tak alespoň pošli avízo :o))
Za druhé, když už ho cituješ, cituje ho přesně - není to klerofašistický zmrd ale mamrd. To je obrovský rozdíl.
No, a když už jsem se teda vmísil, i když jsem původně nechtěl: Můj názor je stále týž - existují mnohem podlejší způsoby, jak se někoho dotknout, než mu napsat, že je "piča, čurák" apod. Ovšem ty jsou zde tolerovány a považovány za naprosto přijatelné. Proto radím: Až vás někdo naštve, ovládejte se. Šetřte vulgarismy a najděte si na svém cíli místečko, kde to opravdu bolí. Docílítí mnohem většího účinku a nikdo vám přitom nebude moci vůbec nic vytknout... |
01.09.2006 11:08
Vích
|
my jsme ve školce říkali - žalobníček žaluje, pod nosem si maluje - nějak tehdy, když mi bylo pět, bylo ctí každé holky a kluka si své konflikty řešit vlastními silami. Pravda, nějakej ten mamrd se vždycky našel a kráva úča, co to začala řešit, taky... |
01.09.2006 11:12
Hana
|
JÁ SU úča!  |
01.09.2006 11:15
Vích
|
- to neva, důležitý je nebejt skot |
01.09.2006 11:19
Hana
|
Vích napsal(a): - to neva, důležitý je nebejt skot su z Hané, ne z Highlandu... su v poho? :o) |
01.09.2006 11:21
Pomerančová
|
Vích napsal(a): my jsme ve školce říkali - žalobníček žaluje, pod nosem si maluje - nějak tehdy, když mi bylo pět, bylo ctí každé holky a kluka si své konflikty řešit vlastními silami. Pravda, nějakej ten mamrd se vždycky našel a kráva úča, co to začala řešit, taky... hmm.. jenze ve skolce vam vsem bylo pet....
a branit se proti hulvatsvi imho neni zalobnickovani
naopak nebranit se, aby si o me nekdo nemyslel, ze nahodou nejsem in mi prijde trosku .. stadni...
zdravim, namyslena krava ;-) |
01.09.2006 11:22
Vích
|
ty Hani určitě |
01.09.2006 11:25
Vích
|
Pomerančová - neříkám, že se člověk nemá bránit, naopak. děti na sebe umějí být taky pěkně zlý |
01.09.2006 11:27
Pomerančová
|
potom mame asi v podstate stejny nazor
asi jsem to napoprvy pobrala jinak |
01.09.2006 11:29
Hana
|
Vích napsal(a): ty Hani určitě to su klidná...
ale k tématu... co bys dělal, kdyby na tebe byl někdo hnusnej a nedal ti pokoj a ty bys věděl, že je někdo kdo tě ho může zbavit? to teď čistě teoretizuju - já bych to využila, kdyby na to mý možnosti nestačily... a většina je tady proti blokacím... tak jak to řešit, když jedna strana nemá dost rozumu? (teď to opravdu beru teoreticky - není to o nikom konkrétně... i když tu řešíme Urvisa...) |
01.09.2006 11:36
Repulsion
|
Lidi by si měli neustále připomínat má Pravidla flejmingu
a především se držet zásady - nepouštět se s někým do křížku, když na to nemám. V takovém případě - ignorovat, ignorovat, ignorovat. A neříkejte mi, že to nefunguje. Já vím, že ano. Akorát že to skoro nikdo nevydrží. A potom fňuká. |
01.09.2006 12:34
bříza
|
Repulsion napsal(a): Lidi by si měli neustále připomínat má Pravidla flejmingua především se držet zásady - nepouštět se s někým do křížku, když na to nemám. V takovém případě - ignorovat, ignorovat, ignorovat. A neříkejte mi, že to nefunguje. Já vím, že ano. Akorát že to skoro nikdo nevydrží. A potom fňuká. - to radí ten pravej ;)
---
/btw: Ivan Tvé duchovní vlastnictví poněkud zdokonalil a vybavil brizantnějším impaktem. Inu - memy se replikují a žijí vlastním životem. Nechápu proč - neboť jsem po celou dobu neotevřel ústa a žádná stížnost z mé strany nezazněla/
|
01.09.2006 12:43
Wopi
|
Repulsione, cituju PŘESNĚ - bude to tím, že necituju tebe, ale Urviše. A kdybych měl ocitovat všechny jeho urážky, nestačila by mi stránka. |
01.09.2006 12:45
Wopi
|
silent napsal(a): ...copak by jim hrozilo nějaký lynčování? No to je právě otázka. On Urvisu byl schopen vyvíjet i další aktivity, nejen v ohlasech. |
01.09.2006 12:47
Repulsion
|
Wopi napsal(a): Repulsione, cituju PŘESNĚ - bude to tím, že necituju tebe, ale Urviše. A kdybych měl ocitovat všechny jeho urážky, nestačila by mi stránka. Aha! Tak teď nevím, jestli ho nemám žalovat |:o) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|