Téma #249
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.08.2006 14:23
Počet návštěv:5573
Počet názorů:388

poslyšte...

Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl...
Děkuji.

Názory
08.09.2006 23:51
Wopi
Repe, plís, vlez mi (se vší úctou a virtuálně) na hrb. :)
08.09.2006 23:52
Vích
bříza - opak morálky je nemorálka? to ses moc nepředved vědátore
08.09.2006 23:53
stanislav
bříza napsal(a):
Vích napsal(a):
mlžíš a odvádíš pozornost k desateru, řekni opak morálky
proboha - copak jsi dítě v mateřské školce ??? Tam tuším učí lidi chodit na hrníček a ne do kouta pokoje ... a t.d. ... a t.p. Opak morálky je způsob chování a jednání, který nectí - či vymyká se relativně ustálenému modus vivendi, nazývanému morálka ....
když on neni každej tak sofistikovanej jako ty, že sis na to ještě nezvyknul, modus nemodus vivendi nevyveni. čéče. někdo holt furt tápe.
08.09.2006 23:54
LISKA
Břízo: poze tušíš,doby, kdy se děti v MT učily kinderstube, jsou už dávno pryč.
Teď se bojí učitelky cokoliv učit, aby jim rodiče nevynadali.
08.09.2006 23:54
stanislav
Vích napsal(a):
bravurní odpověď. má úcta k básníku Víchovi je na velikém vzestupu, i když i nyní už je převeliká!
08.09.2006 23:55
bříza
a jinej je zas - jak vidno - intelektuálně neukojen .... ;))))
08.09.2006 23:56
bříza
Vích napsal(a):
- proč chceš vědět, co je opak morálky ?
08.09.2006 23:58
Vích
neukojí a neukojí
08.09.2006 23:59
stanislav
bříza napsal(a):
Vích napsal(a):
- proč chceš vědět, co je opak morálky ?
aby to mohl někdy zkusit. citlivý básník by měl zažít tyhle věci, aby jako bylo o čem psát.
08.09.2006 23:59
bříza
no s tak náročným konzumentem není žádná jednoduchá sranda .... :)
09.09.2006 00:00
Wopi
Jo, Liško, představ si že jo, už před mnoha lety, ihned po té aféře tehdy.
09.09.2006 00:00
Vích
Břízo - to Bruno - co je opak morálky jesusuu-?????¨

:-)
já nic, to bruno, jen nechci aby ta geniální otázka zapadla bez odpovědi.
09.09.2006 00:01
stanislav
LISKA napsal(a):
Wopi napsal(a):
Info pro brblaly, co mají furt strach jak jsme zlí. Jeden případ urážky zde na liteře už dala postižená osoba k soudu, chopil se toho známý právník Kalvoda a bylo potřeba hodně diplomatického jednání, aby žaloba šla jen proti urážející osobě a nezahrnovala i Literru. Jinak tenhle server mohl taky skončit. Tímto bych prosil mudrlanty, kteří za tyhle stránky nejsou právně odpovědni, aby už laskavě přestali remcat o věcech, o kterých mají představu jak hurvajs o válce. Díky. Mimochodem - poznámka pro ty, co tu tak hájí Totem. Bylo mi řečeno, že na Totemu bych pár desítek tisíc získal za to, že odmítli zasáhnou proti jmenovým urážkám mé osoby. Ten server jsem však měl kdysi rád a tak jsem nad tím z čiré nostalgie mávnul rukou. Ovšem příště tam může být někdo méně klidný. :)
už si Kalvoda udělal doktorát? nebo je ještě pořád promovaný právník?
protože jsem deprivovanej milovník bulváru, řeknu ti, že když jsem dělal na Hradě, tak jsem tam zaslech, že Havel Kalvodovi hrozně legračně řikal, nějakým jménem ptáka ho nazýval, nějak jako ťuhýk nebo tak, škoda, že nemám dobrou paměť...
09.09.2006 00:03
Vích
Tebe Stando přece taky zajímá co to je, no ne?
09.09.2006 00:03
bříza
Vích napsal(a):
Břízo - to Bruno - co je opak morálky jesusuu-?????¨

:-)
já nic, to bruno, jen nechci aby ta geniální otázka zapadla bez odpovědi.
Když se Tě někdo zeptá: co je opakem práva ? ... asi řekneš: bezpráví .
(tedy nepřítomnost práva)

obdobně v případě morálky - jde o "amorálnost" - nepřítomnost morálky: jak jednoduché milý Watsone ... s čím nejsi spokojený ???
09.09.2006 00:04
Wopi
Tuhle v noci musel celý palelák asi tři hodiny poslouchat, jak se přes nezvukotěsné stěny spolu dohadují dva zástupci druhu Canis lupus f. familiaris. Taky to byla hezká debata.
09.09.2006 00:05
eliah bruno

OPAKEM MORÁLKY JE PŘECE J I N Á MORÁLKA---kurva...dyk mám pravdu
09.09.2006 00:06
bříza
eliah bruno napsal(a):
OPAKEM MORÁLKY JE PŘECE J I N Á MORÁLKA---kurva...dyk mám pravdu
- to tedy v žádném případě !!!
09.09.2006 00:08
Vích
Břízo nevím, já bych řekl, že opakem práva je chaos
a opakem morálky je sex, ale tys to hned na začátku vyloučil, tak mě zajímá co máš jinýho v rukávu, ale asi nic, tak jdu ležet.
09.09.2006 00:08
LISKA
milý Stando, shodou okolností vím, že Kalvoda není lžidoktor. Je jenom obětí blbého systému, kdy se končilo s titulem promovaný právník. Ale z toho bychom mohli udělat další téma. Jen tak mimochodem, nebylo lepší přestat se snažit psát a raděj diskutovat a tříbit si myšlenky?
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)