Téma #249
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:31.08.2006 14:23
Počet návštěv:5575
Počet názorů:388

poslyšte...

Co komu provedl Urvisu? Koho urazil, kdo se jím cítí dotčen? Kdo si na něj stěžoval? Nebo se prostě jen někomu znelíbil? Napište mi to sem, hoďte mi odkaz, rád bych to věděl...
Děkuji.

Názory
08.09.2006 23:23
bříza
Vích napsal(a):
břízko mlžíš, jedno slovo!
nemlžim: akorát ty neznáš desatero ;)
08.09.2006 23:25
Vích
mlžíš a odvádíš pozornost k desateru, řekni opak morálky
08.09.2006 23:27
stanislav
Vích napsal(a):
remcal, co brblá, to je opak morálního člověka!  
08.09.2006 23:27
eliah bruno
kradu a smilním
a věřim v belzebuba
manželky bližních
hehe - vy víte - mrdám
a taky eště polní pych
nadávám otci
matku nectím
a zabiju sám sebe
pak budu tich a tiše
v nebe

:-)
08.09.2006 23:28
stanislav
nebo mudrlant, co o tom ví tolik jako hurvajs.
08.09.2006 23:31
Vích
morálka x brblání - jo, a brblání není šukání?
08.09.2006 23:34
stanislav
hele, básníku Víchu, sledoval jsi v TV kauzu internetových stránek pro děti, kde byly explicitní nabídky k sexu s nezletilci? já myslim, že to těm stránkám děsně pomohlo, oni je nezrušili, a teď tam leze určitě hafo zvědavců, já myslím, že nějakou touhle negativní reklamou by šlo získat i mnoho zájemců o poezii. kdyby Literra měla svou televizní kauzu, tak by to paradoxně poezii děsně prospělo. co si o tom myslíš?
08.09.2006 23:35
stanislav
to by byl panečku teprve bulvár!
08.09.2006 23:36
eliah bruno
stando... ty chceš na literre šoustat s třináctkama jo?...mainkott
stanislav
Vích napsal(a):
morálka x brblání - jo, a brblání není šukání?
brlání je onanie! to je ještě horší hřích.
LISKA
Vích napsal(a):
myslíš jako že křesťanství je víc nemorální než šukání?
Wopi napsal(a):
Info pro brblaly, co mají furt strach jak jsme zlí. Jeden případ urážky zde na liteře už dala postižená osoba k soudu, chopil se toho známý právník Kalvoda a bylo potřeba hodně diplomatického jednání, aby žaloba šla jen proti urážející osobě a nezahrnovala i Literru. Jinak tenhle server mohl taky skončit.

Tímto bych prosil mudrlanty, kteří za tyhle stránky nejsou právně odpovědni, aby už laskavě přestali remcat o věcech, o kterých mají představu jak hurvajs o válce. Díky.

Mimochodem - poznámka pro ty, co tu tak hájí Totem. Bylo mi řečeno, že na Totemu bych pár desítek tisíc získal za to, že odmítli zasáhnou proti jmenovým urážkám mé osoby. Ten server jsem však měl kdysi rád a tak jsem nad tím z čiré nostalgie mávnul rukou.
Ovšem příště tam může být někdo méně klidný. :)
a chlapci víte jak se šuká po katolicky?

Jinak si opravdu myslím, že tyhle kraviny je potřeba poslat do Brna(aby si nepřipadali brňáci ukřivdění) ombudsmanovi. Jiné problémy už tahle republika a tento server nemá.
08.09.2006 23:38
Vích
Jojo, stando, to by pomohlo, ale bez tónování a mimiky, no nevim...
08.09.2006 23:39
LISKA
Wopi napsal(a):
Info pro brblaly, co mají furt strach jak jsme zlí. Jeden případ urážky zde na liteře už dala postižená osoba k soudu, chopil se toho známý právník Kalvoda a bylo potřeba hodně diplomatického jednání, aby žaloba šla jen proti urážející osobě a nezahrnovala i Literru. Jinak tenhle server mohl taky skončit.

Tímto bych prosil mudrlanty, kteří za tyhle stránky nejsou právně odpovědni, aby už laskavě přestali remcat o věcech, o kterých mají představu jak hurvajs o válce. Díky.

Mimochodem - poznámka pro ty, co tu tak hájí Totem. Bylo mi řečeno, že na Totemu bych pár desítek tisíc získal za to, že odmítli zasáhnou proti jmenovým urážkám mé osoby. Ten server jsem však měl kdysi rád a tak jsem nad tím z čiré nostalgie mávnul rukou.
Ovšem příště tam může být někdo méně klidný. :)
už si Kalvoda udělal doktorát? nebo je ještě pořád promovaný právník?
08.09.2006 23:40
eliah bruno

LISKA --- jak???
08.09.2006 23:42
Vích
brblání brblání, všechny smutky zahání :)))
08.09.2006 23:42
Repulsion
Wopi napsal(a):
Info pro brblaly, co mají furt strach jak jsme zlí. Jeden případ urážky zde na liteře už dala postižená osoba k soudu, chopil se toho známý právník Kalvoda a bylo potřeba hodně diplomatického jednání, aby žaloba šla jen proti urážející osobě a nezahrnovala i Literru. Jinak tenhle server mohl taky skončit. Tímto bych prosil mudrlanty, kteří za tyhle stránky nejsou právně odpovědni, aby už laskavě přestali remcat o věcech, o kterých mají představu jak hurvajs o válce. Díky.

Opravdu? Nějaké podrobnosti? To by mě zajímalo. Asi ne jenom mě.
To je právě ten kámen úrazu - v pozadí tady probíhá spoustu zajímavého dění, o jakém nemá běžný uživatel ani tušení. Jen Wopi tu a tam, když se mu to hodí, něco naznačí. Ale jenom docela maličko. Aby se neřeklo. A všechno je to pak ještě mnohem tajemnější.
08.09.2006 23:45
LISKA
jo, už mě zahání do postele, neboť budu opět od rána šířit osvětu. Nic méně večer budu v Rybalkové připravená na líčnyj boj.
08.09.2006 23:46
Vích
Wopi - v Americe se prý dá vysoudit majlant na Mcdonaldu, když jim prokážeš, že jsi z toho ztloustnul
08.09.2006 23:49
bříza
Vích napsal(a):
proboha - copak jsi dítě v mateřské školce ??? Tam tuším učí lidi chodit na hrníček a ne do kouta pokoje ... a t.d. ... a t.p. Opak morálky je způsob chování a jednání, který nectí - či vymyká se relativně ustálenému modus vivendi, nazývanému morálka ....
08.09.2006 23:51
stanislav
Vích napsal(a):
Wopi - v Americe se prý dá vysoudit majlant na Mcdonaldu, když jim prokážeš, že jsi z toho ztloustnul
já ještě v životě nedal nic k soudu, připadám si jak dement! soudit se může bejt prča. ale soudy moc velkou autoruitu nemaj, jednou mi přišlo od soudu, že mi má jeden zmetek, co mi ukrad TV a rádio, zaplatit asi 5000,- Kč. a on mi to nezaplatil. ten soud to z něj asi nevytáhnul a samotnýmu se mu platiti nechtělo. tak nevim... :o)))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)